اولویت اقتصادی مجلس یازدهم چیست؟/تأکید بر ارتباط صنعت و دانشگاه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لامرد، سیدموسی موسوی در جمع استادان دانشگاههای شهرستان لامرد در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد، خواستار ورود دانشگاهیان در ترسیم راهبرد توسعه و پیشرفت حوزه انتخابیه خود شد.
وی، دانشگاه را محلی برای تولید فکر، اندیشه و تعیین راهبرد معرفی و از مسئولان دانشگاهی درخواست کرد تا در حوزههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی ورود جدی داشته باشند و در کمیتهای که ایجاد خواهد شد طرحهای علمی، خلّاقانه و کاربردی خود را برای کمک به وی و توسعه همهجانبه حوزه انتخابیه ارائه دهند.
نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این تحقیقات و طرحها که از پشتوانه علمی و پژوهشی برخوردارند در برنامهریزیها و ترسیم اهداف کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت استفاده خواهد شد.
موسوی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و معیشت مردم، اولویت مجلس را ایجاد اشتغال و بهبود کسب و کار مردم با ایجاد مشاغل جدید از طریق سرمایهگذاریهای بخش خصوصی و دولتی عنوان کرد.
وی از استادان و پژوهشگران خواست تا بهطور علمی و با خرد جمعی در تعیین راهبرد توسعه و اشتغالزایی و اعتبارزایی دو شهرستان یاریگر مجلس باشند.
ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی برای پیشرفت شهرستان لامرد
نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، توان نیروهای انسانی و مجموعه نیروهای فکری بهخصوص افراد دانشگاهی را در تراز بسیار بالایی دانست که بهدلیل داشتن اخلاص، انگیزه، دانش و پشتکار مثالزدنی در حوزه کاری خود جزء افراد تحسینبرانگیز و تأثیرگذار بودهاند.
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ارتباط صنعت و دانشگاه ادامه داد: باید با ارتباط دانشگاه و صنعت غنا و پیشرفت صنعت را بیشتر کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد نیز مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد و ظرفیت نیروی انسانی و فیزیکی این دانشگاه را در توسعه شهرستان لامرد مفید عنوان کرد.
سیداحمد هاشمی، تشکیل کمیته تخصصی آموزش عالی به منظور توسعه رشتههای تحصیلات تکمیلی، توسعه رشتههای مهارتی، توسعه زیرساختهای آموزشی و پژوهشی آموزش عالی شهرستان، توسعه رشتههای پزشکی و پیراپزشکی را از مطالبات جدی دانشگاهیان دانست.
وی استفاده از توان تخصصی استادان در مدیریت اجرایی شهرستان لامرد، تقویت ارتباط دانشگاه با صنایع و استفاده از استادان و نیروی انسانی دانشگاهی در صنایع، صیانت از حقوق مردم و جوانان بومی در استخدامهای صنایع، ایجاد زمینه برای فعالیتهای دانشبنیان و تجاریسازی علم و ارتباط مستمر نماینده با دانشگاهیان برای ایجاد انگیزه در راستای خلق ایدههای خلّاق را از دیگر مطالبات جدی دانشگاهیان بیان کرد.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/