«فیلتر سلولزی هوا» چه قابلیتهایی دارد؟/ اختراعی جذاب برای سرمایهگذاران + فیلم
علی فاروقی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا یا اشاره به اختراع فیلتر سلولزی هوای موتور خودرو با قابلیت شستشو و جذب ریزمولکولی اظهار کرد: این اختراع دارای شماره ثبت 83215 است و دو بار برگزیده کشوری جشنواره اختراعات داخلی و بینالمللی شده است.
بیشتر بخوانید:
«فیلتر غیرقابل تعویض» اتومبیل تولید شد
اختراعی که علیه کروناویروس ثبت شد
وی درباره آغاز فعالیت خود در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند عنوان کرد: بهعنوان مخترع و دانشآموخته این دانشگاه اوایل سال 1399 در این مرکز مستقر شدم. ابتدا به شکل هسته فناور فعالیت میکردم که با گذشت مدتی کوتاه مقدمات ثبت شرکت فراهم شد و اکنون در حال برندسازی و مذاکرات بسیار مؤثر در زمینه تجاریسازی و جذب سرمایهگذار هستیم.
پژوهشگر و مخترع مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند افزود: نکته جاب اینجاست که پیشرفت این اختراع به حدی با سرعت و دقت انجام شده که موجب جذب سرمایهگذاران بسیاری از استان و خارج از استان شده است.
فاروقی خاطرنشان کرد: بهعنوان مخترع فیلتر سلولزی هوای موتور خودرو مدیریت هسته این مرکز را عهدهدار هستم و تیم متخصص و صاحبنظر با توانمندی و عملکرد اثباتشده در این حوزه و با هدف بهینهسازی مصرف انرژی، ثبت و تجاریسازی و اشتغالزایی در راستای کارآفرینی و خلق ثروت در سرزمین مادری در این مرکز فعالیت میکنند.
عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسامی واحد بیرجند درباره زمینه فعالیت و کارایی اختراع خود بیان کرد: زمینه فعالیت این اختراع در حوزه تخصصی مکانیک و الیاف است و بهترین جایگزین برای فیلتر کاغذی انواع خودروهای سبک و سنگین محسوب میشود.
این پژوهشگر درباره خدمات ارائهشده و قابلیتهای اختراع خود توضیح داد: قابلیت شستشو و قابلیت کاهش مصرف سوخت و کاهش آلاینده خروجی اگزوز در خودروها از مشخصات این اختراع است و قیمت مصرفکننده اختراع حداقل 30 درصد کمتر از نمونه مشابه با سه برابر کارکرد تا 30 هزار کیلومتر است در صورتی که فیلترهای کاغذی مشابه معادل 7 هزار کیلومتر، کمتر از یکسوم این اختراع کارکرد دارند.
پژوهشگر و مخترع مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند یادآور شد: استقبال بسیار عالی بازار با اشتیاق بالای سرمایهگذاران در ورود به این حوزه به حدی بوده که انتخاب سرمایهگذاران از بین متقاضیان، مستلزم برگزاری آزمون و بررسی تخصص شده است. این اختراع در دو جشنواره اختراعات داخلی و بینالمللی در برج میلاد تهران نیز برگزیده جشنواره اختراعات شده است.
فاروقی گفت: مکاتبات با اداره استاندارد ایران مبنیبر اخذ مجوزهای پژوهشی بهمنظور رقابت در بازار انجام شده و این اختراع موفق به اخذ ایزوی کیفیت و مشتریمداری در ایران شده است.
وی تأکید کرد: فعالیت مرکز رشد و فناور در ترغیب بازار و اطمینان در این حوزه موجب شده است تا در آیندهای نزدیک بتواند دانشگاه را بهعنوان قطب فیلترسازی بهویژه در شرق کشور و تولید ثروت با ایجاد انگیزه کارآفرینی و خلاقیت در بخش علمی و فرهنگی کشور یعنی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کند.
این مخترع با اشاره به بحران کرونا اظهار کرد: در دوران پاندمی کرونا اختراع جدیدی را برای مقابله با کرونا ثبت کردم که برای تصفیه هوای مکششده از کولرهای پشتبام بهمنظور ایمنبودن از ویروس کرونا طراحی و ساخته شده و آماده تجاریسازی است.
فاروقی ادامه داد: بهعنوان دانشآموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند، مخترع و پژوهشگر این دانشگاه و تجاریسازی دو اختراع، از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی درخواست دارم که بنده را در واحد پژوهش دانشگاه بهصورت رسمی جذب کنند تا بتوانم بهترین خدمترسانی را در این راستا انجام دهم.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/