تلاش، خلاقیت و کار تیمی عامل موفقیت کشوری انجمن علمی پرستاری
محمد امیرخان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در علیآباد کتول با اشاره به کسب مقام نخست انجمن علمی دانشجویی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی علیآباد کتول بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور اظهار کرد: سال تحصیلی گذشته، انتخابات انجمن علمی دانشجویی پرستاری این دانشگاه در تاریخ بیستم مهر برگزار شد و پریسا مالکی، مریم زارعی و شبنم حاجتیمقدم و نیز امیرحسین مظلومی و آرمان امینی با اکثریت آرا انتخاب شدند.
وی با بیان اینکه این انجمن علاوهبر اعضای هیئت مدیره، متشکل از 97 عضو عادی نیز هست، درباره دلایل موفقیت انجمن علمی دانشجویی پرستاری عنوان کرد: نکته قابل توجه در موفقیت این انجمن، کسب امتیاز بسیار بالا در فرآیند رتبهبندی بوده که این موفقیت تحسین بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد را به خود جلب کرده است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول اضافه کرد: عوامل بسیاری در کسب موفقیت این انجمن دخیل بوده است؛ ولی اصلیترین عامل بهطور قطع تلاش، پشتکار، کار گروهی و خلاقیت اعضای هیئت مدیره و نیز اعضای این انجمن بوده است. با توجه به افت انگیزه که در سالهای اخیر بین دانشجویان دانشگاههای کل کشور شاهد هستیم، این سطح از تلاش و همت قابل تحسین است.
وی ادامه داد: عامل دیگر موفقیت، حمایتها و پشتیبانیهای مسئولان دانشگاه در ایجاد امکانات است. علاوهبر این، همکاری استادان بهویژه دکتر حجتی که برای پیشبرد اهداف و فعالیتهای انجمن پرستاری تاکنون از هیچ کمکی دریغ نکرده و ارتباط بسیار نزدیکی را با دانشجویان برقرار کرده، از دلایل مهم دیگر این موفقیت است.
متولی انجمنهای علمی دانشجویی واحد علیآباد کتول در پاسخ به نقش انجمنهای علمی در جایگاه تولید علم در کشور توضیح داد: ابتدا باید به این نکته توجه کنیم که این انجمنها، همه دانشجویی هستند و اعضای آنها تقریباً در ابتدای مسیر علمی خود قرار دارند؛ بنابراین باید انتظاری منطقی از آنها داشته باشیم.
این مقام مسئول یادآور شد: انجمنها هم خود میتوانند مولد علم باشند و هم میتوانند بستر تولید علم را برای سایر دانشجوها فراهم آورند. متأسفانه هرگاه صحبت از تولید علم میشود، توجه اکثر افراد به سمت مقالات و طرحهای پژوهشی جلب میشود، حال آنکه این موارد فقط بخشی از تولیدات علمی هستند.
امیرخان افزود: انجمنهای علمی میتوانند با برگزاری دورههای آموزشی، بازدیدهای علمی، مسابقات دانشجویی، نشستها و سمینارهای علمی و همچنین تولید محتوا و نشریات دانشجویی بستر مناسب را برای تولید علم در کشور فراهم آورند و برای دستیابی به این هدف، حمایت مسئولان و نیز همکاری استادان دانشگاه امری ضروری است.
وی بیان کرد: انجمنها این ظرفیت را دارند که به خوبی مسئولان و استادان را برای نیل به اهداف تعیینشده همراه کنند. به بیان دیگر برقراری ارتباط بین دانشجویان، استادان و مسئولان دانشگاه از نقاط قوت انجمنهاست.
انجمنهای علمی چالشها را با رویکرد مسئلهمحور دنبال کنند
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول گفت: البته باید به این نکته توجه داشت که تولید علم زمانی ارزشمند است که بتواند مشکل یا نیازی از جامعه را برطرف کند؛ بنابراین انجمنهای علمی اگر میخواهند مولد علم باشند، نیاز است که چالشها را با رویکرد مسئلهمحور دنبال کنند و مهمترین فعالیتهای خود را در این مسیر برنامهریزی کنند.
امیرخان در پاسخ به این پرسش که آیا دانشجویان این انجمن در مسئله موضوع ویروس کووید-19 اقدامی داشتهاند، اظهار کرد: انجمن علمی پرستاری واحد علیآباد کتول در ماههای اخیر اقدامات قابل توجهی برای حل مشکلات ناشی از انتشار ویروس کووید-19 انجام داده است.
وی ادامه داد: در دورانی که بسیاری از فعالیتها بهویژه فعالیتهای دانشگاهی با مشکلات زیادی همراه بوده است، این انجمن موفق شد با همکاری استادان، نخستین همایش مجازی در دانشگاه آزاد را در زمینه اتاق عمل با موفقیت به انجام برساند. تاکنون چند پژوهش کاربردی را نیز در زمینه ویروس کووید-19 به انجام رسانده است.
متولی انجمنهای علمی دانشجویی واحد علیآباد کتول با قدردانی از حضور پرشور و فعالانه دانشجویان در انجمنهای علمی، بار دیگر کسب رتبه نخست انجمنهای علمی دانشجویی و بهدستآوردن امتیاز 411 و سطح A+ را بین 2 هزار و 400 انجمن به جامعه دانشگاهی شهرستان تبریک گفت و از قرارگرفتن هفت انجمن علمی دیگر از واحد علیآباد کتول در رتبهبندی سالانه انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی 99-1398 خبر داد.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/