دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 مهر 1399 - 15:25
آنا بررسی می‌کند؛

کمک نابه‌جای 120 میلیارد تومانی دولت به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی/ تأثیر عضویت فرزند رئیس جمهوری در هیئت علمی این دانشگاه چیست؟

پس از انتشار خبر عضو هیئت علمی شدن «مریم روحانی» دختر رئیس جمهور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دولت 120 میلیارد تومان از محل اعتبارات کرونا به این دانشگاه کمک مالی کرد.
کد خبر : 523761
unnamed (3).jpg

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مرداد ماه سال جاری بود که خبرهایی مبنی بر هیئت علمی شدن «مریم روحانی» دختر رئیس جمهور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتشر شد. اما مسئولان این دانشگاه از توضیح برای شفاف‌سازی راجع به این موضوع طفره رفتند، اما پس از چندی با مراجعه به سایت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مشخص شد که نام مریم روحانی به‌عنوان عضو هیئت علمی این دانشگاه ثبت شده است.



در همین راستا روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد که «مریم روحانی» فارغ‌التحصیل رشته دکترای زیست فناوری پزشکی از انستیتو پاستور ایران می‌باشد که پس از فارغ‌التحصیلی درخواست گذراندن تعهدات قانونی خود را در آذرماه سال 98 به دانشکده‌های فن آوری‌های نوین پزشکی دانشگاه ارائه داده است.


پس از ارزیابی سوابق تحصیلی و تحقیقاتی نامبرده در دانشکده مذکور درخواست ایشان جهت شروع خدمت در گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی با نظر موافق به معاونت آموزشی دانشگاه اعلام می‌گردد، معاونت آموزشی دانشگاه نیز بر اساس ماده 14 آیین‌نامه اداری و استخدامی اعضاء هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور و همچنین بخشنامه شماره 3573/500/د معاونت  آموزشی وزارت متبوع به مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت منعکس می‌کند و پس از آن مرکز امور هیئت علمی وزارت متبوع طی نامه شماره 4178/506/د مورخ 21/09/98 موافقت خود را جهت انجام تعهدات قانونی در قالب هیئت علمی ایشان به دانشگاه اعلام کرد. برهمین اساس وی جهت گذراندن تعهدات قانونی از تاریخ 98/10/18 به عنوان عضو هیئت‌علمی تعهداتی در دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی شروع به کار نموده است.


قابل ذکر است در حال حاضر تعداد 289 نفر از اعضای هیئت علمی تعهداتی با شرایط مشابه ایشان در دانشگاه مشغول گذراندن تعهدات قانونی خود می‌باشند و طبق ماده 14 آیین‌نامه اداری و استخدامی اعضاء هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور، مجوزی برای استخدام رسمی آنها نمی‌باشد و به کارگیری متعهدین خدمت مستلزم وجود ردیف سازمانی بلاتصدی و مجوز استخدام به عنوان عضو هیئت علمی نمی‌باشد و این افراد صرفاً تعهدات قانونی را در دانشگاه طی خواهند کرد. 


بدیهی است پس از پایان تعهدات رابطه کاری این گونه افراد با دانشگاه قطع خواهد شد و صرفاً افرادی به استخدام هیئت علمی دانشگاه در خواهند آمد که در فراخوان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه شرکت نمایند.


پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از محل اعتبارات کرونایی


پس از دوماه از درج نام دختر رئیس جمهور به عنوان هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بسیج دانشجویی این دانشگاه اسناد پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان به ساخت و ساز در دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را منتشر کرد.



این اسناد شامل نامه رئیس دانشگاه به رئیس‌جمهور در تاریخ 20 اردیبهشت و  نامه رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص پرداخت این مبلغ به دانشگاه از محل اعتبارات کرونایی است. این پول از منبع یک میلیارد یورویی که قرار بود از صندوق توسعه ملی به مبارزه با کرونا اختصاص یابد، داده شده است.


محمود واعظی


واعظی درباره انتشار مطلبی درباره تخصیص اعتبارات کرونایی به یکی از دانشگاه‌های کشور به دلیل عضویت فرزند رئیس جمهوری در هیئت علمی این دانشگاه اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه به بسیاری از دانشگاه‌هایی که نیازمند هستند، کمک کردند و این روند هم ادامه دارد؛ حال ممکن است عده‌ای دنبال آن باشند تا بگردند و در هر دانشگاه افرادی را پیدا کنند و بگویند که بودجه دولت به خاطر این افراد به آن دانشگاه دادند.


وی با تاکید بر اینکه بجز دانشگاه‌ها به بیمارستان‌ها و مراکز دیگر نیز کمک‌هایی شده است، گفت: درباره اعتباراتی که از محل صندوق توسعه ملی تخصیص داده می‌شود، هر اتفاقی که بیفتد بر اساس چارچوبی است که ما خدمت رهبری نوشتیم و بر اساس محور و دستورات ایشان از اعتبارات این صندوق استفاده می‌شود؛ مگر می‌شود هر کسی هر کاری که دلش بخواهد انجام دهد؟


رئیس دفتر رئیس جمهوری خاطر نشان کرد: من درباره عضویت فرزند آقای روحانی در هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پرس‌وجو کردم و به من گفتند که اصلا چنین چیزی نیست؛ در واقع اصل کسی که نشسته این سناریو را طراحی کرده، خبرنگاران را سر کار گذاشته که از مسئولین در این باره بپرسند درحالی که دختر آقای رئیس جمهوری اصلا در هیئت علمی آن دانشگاه عضویت ندارد.


سعید نمکی


کمک مالی دولت به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در شرایطی صورت گرفته است که سعید نمکی وزیر بهداشت در دلنوشته‌ای خطاب به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از وضعیت کرونایی کشور و به ‌ویژه اختصاص نیافتن کامل یک میلیارد دلار صندوق توسعه گلایه کرده است.


وزیر در این گلایه نوشت: من امروز از سربازانم در جبهه سلامت شرمسارم. مطالباتشان معوق مانده، انبارهایم از سلاح خالی می‌شود. پاییز سنگینی فرامی‌رسد. موج حمله جدیدی شکل گرفته، یک میلیارد دلاری که رهبری از صندوق توسعه موافقت کردند، ماه‌هاست به جز سهم کوچکی نگرفته‌ام؛ نمی‌دانم برای کدام کار مهم‌تر گذاشته‌اند؟


اکنون این سؤال در اذهان عمومی شکل گرفته است که در شرایطی حقوق کادر درمان با توجه به هشت ماه دفاع جانانه در برابر کرونا، عقب افتاده است، چرا دولت، 120 میلیاد تومان به دانشگاهی که روزهای نیمه تعطیل خود را سپری می‌کند از محل اعتبارات کرونا پرداخت کند؟


انتهای پیام/4084/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب