حضور 1120 پزشک، پرستار و امدادگر برای خدمترسانی به زائران اربعین حسینی در عراق
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سیدامیرمحسن ضیائی در بازدید از پایگاههای امدادی این جمعیت در مرز شلمچه، تصریح کرد: کادر پزشکی و درمانی و همچنین نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر در آن سوی مرزها، یعنی در کشور عراق همراه و همگام با زائران اربعین حسینی هستند.
وی ادامه داد: براساس آخرین آمارهای ارائه شده، تا پنجم آذرماه 10 هزار و 700 نفر از خدمات جمعیت هلال احمر در عراق بهرهمند شدهاند.
رئیس جمعیت هلال احمر در خصوص استقرار پایگاههای ثابت و سیار جمعیت هلال احمر به منظور خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق، گفت: در حال حاضر 43 پایگاه ثابت و موقت جمعیت هلال احمر ایران در نجف اشرف، کربلای معلی و بین مسیر نجف تا کربلا مستقر هستند.
به گفته وی، در داخل هر یک از چادرهای هلال احمر پزشک، پرستار و امدادگر به همراه تجهیزات درمانی و امدادی مورد نیاز و دارو وجود دارد.
ضیائی یادآور شد: در صورت اعلام نیاز از سوی دولت عراق مبنی بر امدادرسانی به زائران اربعین حسینی، نیروهای مستقر در پایگاههای جمعیت هلال احمر به داخل عراق اعزام خواهند شد.
سید امیر محسن ضیائی افزود: جمعیت زائران اربعین حسینی هر لحظه در حال افزایش است و این رویه مقداری ازدحام را ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه دستگاههای خدمت رسان در مرز چزابه با حداکثر توان در حال خدمات رسانی به مردم هستند، تصریح کرد: پیشبینی میشود امسال نسبت به سال گذشته زائران بیشتری به عتبات عالیات عزیمت کنند، بنابراین همه دستگاههای دخیل در فعالیت ستاد اربعین، باید همه توان خود را به کار گیرند تا بهترین خدمات به زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ارائه شود.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه نیروهای امدادگر جمعیت هلال احمر در اقصی نقاط کشور مشغول خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی هستند، افزود: در حال حاضر یک هزار نفر از امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال احمر در سراسر کشور مشغول خدمات رسانی به زائران هستند.
خدمترسانی شبانهروزی 2 درمانگاه در نجف و 2 درمانگاه در کربلا
ضیائی همچنین به برپایی 70 پایگاه امدادی جمعیت هلال احمر در شهرهای مرزی و مناطق منتهی به مرز عراق اشاره و اظهار کرد: این پایگاهها مسئولیت ارائه خدمات امدادی به زائران اربعین حسینی را بر عهده دارند.
وی در خصوص نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات جمعیت هلال احمر ایران در خاک عراق، تاکید کرد: دو درمانگاه هلال احمر در نجف اشرف و دو درمانگاه در کربلای معلی به صورت شبانهروزی به زائران خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میدهند.
به گفته رئیس جمعیت هلال احمر، 170 پزشک و پرستار در بیمارستانی در کوت مستقر شدهاند، علاوه بر آن جمعیت هلال احمر تعدادی پایگاه در منطقه دیوانیه برپا کرده است تا به زائران اربعین خدمات رسانی کنند.
خدمات رسانی هلال احمر تا پایان عملیات اربعین ادامه دارد
ضیائی با تاکید بر اینکه در هر جایی که مردم حضور دارند، هلال احمر نیز در آنجا حضور مستمر خواهد داشت، بیان کرد: تا پایان عملیات اربعین، جمعیت هلال احمر در کنار زائران است.
انتهای پیام/