دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آبان 1399 - 12:30
در مسیر نخبه‌پروری /17 رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی کرمان خبر داد؛

اختراع دستگاه تزریق ضدعفونی‌ چشمی و پدالی در مرحله ثبت/ 10 انجمن علمی احیا می‌شوند

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان عنوان کرد که در راستای مبارزه با کرونا اختراع دستگاه تزریق ضدعفونی‌کننده چشمی و پدالی از سوی اعضای این باشگاه در مرحله ثبت است.
کد خبر : 523038
DSCN9648 - 1.jpg

محمد حجت در ادامه سلسله گفتگوهای «در مسیر نخبه‌پروری» در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های دستاوردهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان را تشریح کرد.


وی برگزاری نخستین استارت‌آپ مستر ملی با عنوان (کارآفرینی) را از فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان دانست و اظهار کرد: این استارت‌آپ با استقبال بسیاری از دانشجویان و کارآفرینان زبده کشوری مواجه شد و دستاورد آن این بود که پس از برگزاری در چند استارت‌آپ ویکند کشوری ازجمله مس سرچشمه و شرکت‌های صنعتی به‌عنوان عضو کمیته علمی یا منتور و داور استارت‌آپی دعوت شده و شرکت داشتیم.




بیشتر بخوانید:


ساخت کوادکوپتر و هواپیمای بدون سرنشین در ایلام


توانمندسازی دانشجویان با برگزاری کارگاه‌های مهارت‌ورزی


آموزش جوانان متخصص در گام دوم چگونه ممکن است؟




وی افزود: از مهم‌ترین دستاوردهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان از گذشته تا به حال معرفی نخبگان علمی ایران و به‌تازگی در دانشگاه آزاد اسلامی است. کمک به نخبگان برای عملی شدن ایده‌های ذهنی آنان، کمک به پژوهشگران برای رسیدن به هدف، شکوفاکردن استعدادهایی که گاه به ابداع یا اختراعی درخور منجر شده و نمونه‌هایی از آنها همه‌ساله در نمایشگاه‌های دستاوردها ارائه می‌شود، نمونه‌هایی از فعالیت‌های این باشگاه در سال‌های اخیر است.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان اضافه کرد: فعالیت دیگر این باشگاه برگزاری مسابقات از ایده تا عمل بوده که می‌توان دو مسابقه ملی از ایده تا عمل با موضوعات معدن و زندگی در جهان پساکرونایی را نام برد. برگزاری وبینارهای متعدد ملی و استانی در دوران کرونایی از  دیگر فعالیت‌های باشگاه است.


حجت با بیان اینکه همه فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان بی‌تردید اثرگذار بوده است، ادامه داد: برگزاری چند استارت‌آپ گرند ازجمله استارت‌آپ در واحدهای دانشگاهی رفسنجان و کهنوج، شرکت در مسابقات مهم آسیا و اورآسیا ازجمله مسابقه روباتیک که این باشگاه به مقام نایب‌قهرمانی مسابقه روباتیک آسیا اقیانوسیه رسید و اختراع پهپاد توسط عضو باشگاه و انجمن علمی کامپیوتر واحد کرمان از دیگر فعالیت‌های این باشگاه است.


راه‌اندازی انجمن‌های علمی در گروه‌های مختلف


وی با بیان اینکه در حال پیگیری راه‌اندازی انجمن‌های علمی در گروه‌های مختلف آموزشی هستیم که پیش از این به دلیل نبود رشته فاقد انجمن علمی بوده‌اند، عنوان کرد: مهم‌ترین فعالیت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان در ایام کرونایی برگزاری مداوم وبینارهای ملی برحسب نیاز روز کشور و جهان است که به‌عنوان نمونه 29 مهر وبینار ملی با عنوان سرمایه‌گذاری در بورس در این باشگاه برگزار شد؛ البته در دو ماه گذشته سه وبینار دیگر نیز به‌صورت ملی برگزار کرده‌ایم.


فعالیت‌های ضدکرونایی


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان مطرح کرد: در دوره کرونا چند اختراع ازجمله اختراع دستگاه تزریق ضدعفونی‌کننده چشمی و پدالی از سوی اعضای این باشگاه صورت پذیرفته و در مرحله ثبت است. جایگزینی وبینارهای مختلف به جای سمینارهای حضوری از دیگر فعالیت‌های این باشگاه در دوره کرونا بود.


حجت توضیح داد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان برنامه‌های ابلاغی ستاد مرکزی باشگاه ازجمله راه‌اندازی و به‌روزرسانی انجمن‌های علمی، برگزاری وبینار و تعامل با دستگاه‌های اقتصادی و اجرایی برای نیل به اهداف ستاد به‌منظور بازاریابی و تجاری‌سازی که مورد بسیار مهمی است را بی‌وقفه و به‌روز اجرا می‌کند.


وی با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از ابتدا انجمن‌ها و باشگاه‌ها توسط یک نفر اداره می‌شد، تشریح کرد: این واحد دانشگاهی اکنون دارای 11 انجمن علمی فعال است. تلاش برای احیا و جایگزینی 10 انجمن دیگر که از سال 91 به دلایلی مانند حذف رشته در واحد یا حذف کارشناسی رشته غیرفعال بوده‌اند، پشتیبانی جدی باشگاه از انجمن‌های موجود در همه زمینه‌ها به‌ویژه در مسابقات درون واحدی و استانی و برگزاری کارگاه‌ها برای توانمندسازی اعضای انجمن ازجمله برنامه‌های این واحد دانشگاهی برای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است.


لزوم ثبات در ارائه بخشنامه‌ها


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان خاطرنشان کرد: تنها درخواست بنده از ستاد مرکزی ثبات در ارائه بخشنامه‌هاست. این تغییر و تحول آنی در امر ارسال بخشنامه‌ها که هر یک دیگری را منسوخ می‌کند، رؤسای باشگاه‌ها را واقعاً سردرگم کرده و معضل شده است. به‌محض آنکه بخشنامه‌ای به مرحله اجرا می‌رسد، بخشنامه دیگری خلاف بخشنامه قبلی صادر می‌شود.


حجت تبیین کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان از بدو راه‌اندازی ستاد مرکزی آغاز به کار کرده و همواره به‌عنوان بازویی قدرتمند در کنار سایر بخش‌های دانشگاه و با حمایت رؤسای وقت برای پیشبرد اهداف کلان سازمان مرکزی تلاش کرده است. از سال 96 به‌عنوان رئیس باشگاه و انجمن‌های علمی کرمان و از سال 97 به‌عنوان رئیس باشگاه‌ها و انجمن‌های علمی استان کرمان  خدمت کرده‌ام.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب