معنویت در مدیریت بحران نگرش فرد به بيماری و زندگی را تغيير میدهد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرج، پنجمین نشست کرسی علمی ترویجی در سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با عنوان نقش مؤثر توجه به معنویت در مدیریت بحران بهصورت مجازی برگزار شد.
این نشست که با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و هیئت اندیشهورز استان البرز برگزار شد با استقبال و حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی همراه بود.
مرتضی اخلاقیفرد پژوهشگر حوزه دین و روانشناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این نشست با تعریف مؤلفه معنویت در حوزه دین، عرفان و روانشناسی، مهمترين تأثير توجه به معنويت در مدیریت بحران را تغيير نگرش و تفسير فرد به بيماری و زندگی دانست.
وی اظهار کرد: اين تغيير در باورها بر ارزيابیهای شناختی فرد تأثير گذاشته و وقايع منفی و استرس ناشی از آن را به شکلی منطقی مديريت میکند.
این استاد دانشگاه بیان کرد که انسان در سايه اتصال به خدا و منابع معنوی به حس قویتری از امنيت دست مییابد و توان سازگاری او با مشکلات روانی و جسمی ناشی از بيماری به شکل کارآمدتر بالا میرود.
اخلاقیفرد از معنويت بهعنوان پناهگاهی امن یاد کرد که به زندگی بيمار معنا میبخشد و آن را عنصری برشمرد که هدف درمانگران جسمی و روحانی است.
وی اظهار کرد: معنویت با افزايش تابآوری و اميدواری سبب دستیابی به استحکام روانی و جسمی فرد شده و در نتیجه باعث معنابخشی به زندگی در سايه معنويت میشود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/
انتهای پیام/