فدراسیون وزنهبرداری در شرایط کرونا ضعیف کار کرد/ پشتوانهسازی به خوبی انجام نشد/ بحث پشتوانهسازی برای علی مرادی در اولویت نیست
کوروش باقری در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره وضعیت وزنهبرداری در دوران شیوع کرونا گفت: من معتقدم فدراسیون وزنهبرداری با وجود اینکه میتوانست پروتکلهای بهداشتی را بهتر از سایر رشتههای ورزشی رعایت کند و وزنهبرداران بهمراتب راحتتر میتوانستند تمرینات را پیگیری کنند به این خاطر که موقع بالا بردن وزنهها هیچ تماس بدنی با یکدیگر ندارند اما بسیار ضعیف کار کرد و هنوز خیلی از وزنهبرداران در شرایط بلاتکلیفی قرار دارند. تمرینات آنها خیلی دیر شروع شده است. آنطور که از خبرها متوجه شدم، قرار است اردوی تیم ملی از آبانماه و مسابقات لیگ از آذر شروع شود. این موضوع ایرادهایی دارد که میتواند بر روند کار وزنهبرداران تأثیرگذار باشد.
وی اظهار کرد: اگرچه ماهیت رشته وزنهبرداری به این صورت است که ورزشکاران میتوانند به تنهایی تمرین کنند اما من فکر میکنم که فدراسیون وزنهبرداری بهتر میتوانست تصمیمگیری کند و از فرصتی که در این چند ماه به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعویق المپیک در اختیار آنها قرار گرفته بود، بهتر استفاده کنند. با اینحال امیدوارم خیلی زود این بلاتکلیفی تمام شود. اگرچه وزنهبرداران خودشان بهتنهایی مشغول به تمرین هستند اما طبیعتاً تمرین کردن در کنار تیم و زیر نظر مربی به آنها انگیزه بیشتری خواهد داد.
باقری در مورد وضعیت سهمیههای وزنهبرداری برای حضور در المپیک گفت: من فکر میکنم با توجه به نمایندگانی که داریم میتوانیم سهمیه را کسب کنیم و دست خالی برنمیگردیم. وزنهبرداری همیشه این پتانسیل را داشته که عملکرد قابل قبولی در همه رقابتها از خود نشان دهد. در این مدت هم با توجه به ثبات مربیگری و شناختی که سرمربی تیم از وزنهبرداران داشته میتوان به کسب سهمیه امیدوار بود. در حال حاضر رکوردها مشخص است و از نظر مدیریتی هم دوره پنج ساله علی مرادی در فدراسیون است، بنابراین همه شرایط برای نتیجه گرفتن مهیا است.
کارشناس وزنهبرداری در پاسخ به این سؤال که شانس سهراب مرادی و کیانوش رستمی برای کسب سهمیه اندک است، عنوان کرد: من چنین اعتقادی ندارم. کیانوش و سهراب از باتجربههای وزنهبرداری هستند و فکر میکنم در مسابقات آسیایی که قرار است اسفند ماه برگزار شود بتوانند به سهمیه برسند. البته با توجه به اینکه هر دو در یک وزن هستند، یک نفر شان کسب سهمیه دارد. کار به مراتب برای آنها سخت است اما بدون شانس نیستند. فکر میکنم گرفتن سهمیه برای این دو نفر بهمراتب سختتر از مدال المپیک خواهد بود. هر کدام از آنها که بتواند سهمیه را در این شرایط کسب کند، برای کسب مدال در المپیک کار راحتتری پیش رو دارد.
باقری در مورد دیگر وزنهبرداران شانس کسب سهمیه گفت: علی داوودی در دسته فوق سنگین شرایط خوبی دارد و تاکنون رکوردهای بالایی ثبت کرده. با توجه به قوانین و مقرراتی که در دسته فوق سنگین وجود دارد ممکن است برخی وزنهبرداران این دسته مثل ارمنستان نتوانند در مسابقات شرکت کنند، بنابراین علی داوودی شانس کسب مدال نقره در المپیک را هم دارد.
کارشناس وزنهبرداری کشورمان در مورد وضعیت پشتوانهسازی در این رشته خاطرنشان کرد: کارهایی برای پشتوانهسازی در وزنهبرداری انجام شده و من منکر آن نیستم اما نسبت به دورهای که ما در وزنهبرداری حضور داشتیم بر اساس اعداد و ارقام، به نسبت کار فوقالعاده کمتری صورت گرفته است و ما به خوبی پشتوانهسازی نکردیم. اگر این اتفاق میافتاد، فاصله بین کیانوش رستمی و سهراب مرادی اینقدر زیاد نبود و رکوردهایی که از وزنهبرداران ثبت میشد، به مراتب بهتر بود. من منکر این نیستم که وزنهبردارانی هم در این چند سال اضافه شدهاند اما همچنان فدراسیون چشم امید به مدال کیانوش و سهراب مرادی دارد و این نشان میدهد که پشتوانهسازی به صورت کامل انجام نشده و در این زمینه انرژی و تمرکز لازم اختصاص داده نشده است. برای من کاملاً محرز است که بحث پشتوانهسازی برای فدراسیون علی مرادی در اولویت نیست.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/