دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 مهر 1399 - 08:00
یزدان‌پناه در گفتگو با آنا عنوان کرد؛

استفاده از فناوری‌های نوین برای مصرف آب‌های غیرمتعارف در حوزه کشاورزی

رئیس مرکز تحقیقات ایمنی‌سازی مواد غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان گفت: استفاده از فناوری‌های نوین برای مصرف آب‌های غیرمتعارف در حوزه کشاورزی را از برنامه‌های این مرکز برای همکاری با دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی دانست.
کد خبر : 520787
637365681300938128_md.jpg

نجمه یزدان‌پناه در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره آمادگی مرکز تحقیقات ایمنی‌سازی مواد غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برای همکاری با کنسرسیوم  غذا و امنیت غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک عنوان کرد: این مرکز از امکانات پژوهشی متعدد مانند آزمایشگاه‌های مجهز به دستگاه‌های پیشرفته، فضاهای آموزشی و کارگاهی، مزرعه و گلخانه تحقیقاتی و نیز متخصصان مجرب برخوردار است.


رئیس مرکز تحقیقات ایمنی‌سازی مواد غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان افزود: پرداختن به مقوله امنیت غذایی، طیف وسیعی از موضوعات را در برمی‌گیرد و این مرکز با توجه به قابلیت‌های خود آمادگی هرگونه همکاری در زمینه‌های مختلف با کنسرسیوم را دارد.




**بیشتر بخوانید:


دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی به دانشگاه آزاد اسلامی اراک واگذار شد


ورود تخصصی 16 حوزه تحقیقاتی به حوزه امنیت غذایی


افزایش ایمنی محصولات غذایی از مزرعه تا سفره




یزدان‌پناه زمینه همکاری مرکز تحقیقات ایمنی‌سازی مواد غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان با کنسرسیوم امنیت غذایی در استان مرکزی را یادآور شد و عنوان کرد: با توجه به کمبود آب با کیفیت مناسب، استفاده از فناوری‌های نوین برای مصرف آب‌های غیرمتعارف در حوزه کشاورزی و توجه به مقوله تأمین علوفه برای دام در اراضی کشاورزی و مرتعی به‌عنوان منبع تأمین غذا ازجمله برنامه‌هایی است که این مرکز تحقیقاتی می‌تواند با کنسرسیوم همکاری داشته باشد.


این مسئول، درباره تازه‌ترین فعالیت مرکز تحقیقات ایمنی‌سازی مواد غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اظهار کرد: با توجه به اینکه در سال‌های اخیر، حوزه کشاورزی به‌دلیل کمبود آب و بحران خشکسالی با چالش جدی مواجه شده؛ بنابراین این مرکز بررسی تأثیر خشکسالی بر منابع آب، خاک و گیاه را در اهداف برنامه پژوهشی خود قرار داده است.


رئیس مرکز تحقیقات ایمنی‌سازی مواد غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان به آنا گفت: نظر به استفاده گسترده از سموم دفع آفات برای مقابله با آفات و بیماری‌ها در این استان، مباحث باقیمانده و سرنوشت سموم در محصولات کشاورزی و غذایی و نیز آلودگی‌های زیست‌محیطی مورد توجه است.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب