دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 مهر 1399 - 16:30
رئیس جشنواره استارپوزال در گفتگو با آنا:

هدف از استارپوزال رفع چالش‌های صنعت و کشور است

معاون فناوری پارک علم و فناوری تربیت مدرس گفت: در جشنوراه استارپوزال تلاش می‌شود پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی با هدف تولید خدمت یا محصول انجام شود تا مشکلات صنعت و کشور برطرف شود.
کد خبر : 520250
9357656_720.jpg

 حامد ابراهیمی در  گفتگو با خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص جشنواره استارپوزال بیان کرد: تاکنون جشنواره‌های دیگری در حوزه کسب‌وکار و کارآفرینی برگزار کرده‌ایم که هدف از آنها توانمندسازی کارآفرینان جوان کشور و برقراری ارتباط با سرمایه‌گذاران است اما استارپوزال با هدف والاتری برگزار می‌شود.


وی افزود: در حال حاضر 200 هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و 60 هزار دانشجوی  دکتری در دانشگاه‌های وزارت علوم مشغول به تحصیل هستند. این افراد که در برترین دانشگاه‎های کشور درس می‌خوانند، نخبه به شمار می‌روند.  خروجی تحصیلی این افراد بیشتر در قالب مقاله است، اگر پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی با هدف تولید محصول یا خدمتی انجام شود تا مشکل یا چالشی از صنعت و کشور را حل کند. جشنواره استارپوزال سعی دارد این امر را محقق کنند.


معاون فناوری پارک علم و فناوری تربیت مدرس گفت: باتوجه به ترندهای دانشی و فناوری کشور و جهان برخی از حوزه‌ها به صورت ویژه‌ای در جشنواره دنبال می‌شوند. زیست‌فناوری، کشاورزی، صنایع غذایی، پزشکی و کرونا از اولویت‌های جشنوراه استارپوزال است.  جشنوار‌ه استارپوزال علاوه‌بر دانشگاه تربیت مدرس و پارک این دانشگاه چند حامی دارد از جمله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت‌های بزرگ صنعتی است که هر کدام از آنها تسهیلات و جوایز مجزایی برای شرکت‌کنندگان در نظر گرفته‌اند.


رئیس جشنواره استارپوزال مطرح کرد: پس از داوری اولیه تیم‌ها، محصولاتی که قابلیت تجاری‌سازی داشته باشند، تفکیک شده و گرنت‌های 3 تا 5 میلیونی به آنها داده می‌شود. تیم‌ها در سه مرحله داوری می‌شوند و برای شرکت‌کنندگانی که به مرحله نهایی می‌رسند، جوایز 30 تا 40 میلیون تومانی در نظر گرفته شده است.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب