دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 مرداد 1399 - 16:28
عباسی فشمی در افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس 2020:

پایه اصلی اکوسیستم موفق و پایدار ایجاد تفکر کارآفرینی است

دبیر اجرایی نمایشگاه اینوتکس 2020 گفت: پایه و اساس زیست‌بوم فناوری و نوآوری موفق و پایدار، نهادینه کردن تفکر کارآفرینی در افراد است.
کد خبر : 507678
BS0K0539.jpg

 به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، سجاد عباسی فشمی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس 2020 که بعد از ظهر امروز به صورت مجازی برگزار شد، بیان کرد: اگر چند ماه پیش به ما می‌گفتند که نمایشگاه اینوتکس 2020 بدون ساخت یک غرفه یا حضور یک غرفه‌دار برگزار می‌شود، باور نمی‌کردیم اما به دلیل شیوع کرونا در کشور تنها دو راه پیش‌رو داشتیم؛  مانند بسیاری از رویدادهای بین‌المللی نمایشگاه را کنسل کنیم یا از راه روشی برای برگزاری آن استفاده کنیم که ما راه دوم را انتخاب کردیم.


وی افزود: پایه اصلی یک اکوسیستم موفق را استعدادهایی تشکیل می‌دهند که تفکر کارآفرینی در آنها نهادینه شده باشد. زمانی که این بستر این زیست‌بوم شکل گرفت، به شتاب‌دهنده، مراکز رشد، هسته‌های فناور، صندوق‌های سرمایه‌گذار و... نیاز دراد تا تبدیل ایده به محصول، تشکیل تیم و تولید محصول نهایی کمک کنند.


دبیر اجرایی نهمین نمایشگاه اینوتکس گفت: بنابراین برای ایجاد یک اکوسیستم فناوری و نوآوری موفق و پایدار به ایجاد تفکر کارآفرینی نیاز است که برگزاری رویدادهای کارآفرینی نقش مهمی در این میان ایفا می‌کنند. تاکنون 12 بازیگر در زیست‌بوم فناوری و نوآوری ایران شناسایی شده‌اند که هدف اینوتکس جمع کردن آنها در کنار هم زیر یک سقف است.


عباسی فشمی بیان کرد: اینوتکس سه هدف اصلی را دنبال می‌کند که شامل ایجاد زمینه مناسب برای همکاری و مشارکت بازیگران مختلف زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور، ارائه فرصت‌ سرمایه‌گذاری نوین به سرمایه‌گذاران و شبکه‌سازی و ایجاد ارتباط میان بازیگران این زیست‌بوم می‌شود. برای تحقق این امر رویدادهای جانبی در کنار نمایشگاه اصلی برگزار می‌شود.


در اینوتکس 2020 چه خواهد گذشت؟


وی با اشاره به این که 12 رویداد جانبی در کنار اینوتکس 2020 برگزار می‌شود، افزود: استیج مانند هر سال برگزار می‌شود با این تفاوت که امسال به دلیل مجازی بودن نمایشگاه از حضور سخنرانان بین‌المللی بیشتری بهره می‌بریم. در بخش کافه سرمایه نیز تاکنون 350 جلسه برنامه‌ریزی شده است. این رویداد از ساعت 12 امروز شروع به کار کرده و تاکنون 50 جلسه از آن انجام شده یا در حال انجام است.


دبیر اجرایی نهمین نمایشگاه اینوتکس گفت: در رویداد پاویون منتورشیپ نیز 300 فرصت وجود دارد که تاکنون 60 مورد از آن رزرو شده است.  رقابت در رویداد اینوتکس پیچ از آذر ماه سال گذشته آغاز شده و مراحل مقدماتی آن در 6 استان کشور برگزار شده است. نیمه‌نهایی و فینال این بخش نیز روز شنبه (25 مرداد) برگزار خواهد شد. اینوتکس کوآپ رویدادی برای ایجاد ارتباط میان استارت‌آپ‌ها و سازمان‌های بزرگ با هدف توسعه بازار است که امسال نیز مانند سال گذشته برگزار می‌شود و تاکنون 40 جلسه در آن برنامه‌ریزی شده است.


عباسی فشمی با معرفی بخش ویژه نمایشگاه امسال به نام اینوتکس گیم، مطرح کرد: این رویداد برای نخستین بار در نمایشگاه امسال برگزار می‌شود. رویداد اینوتکس جوان که مخصوص کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به فناوری است نیز امسال در نمایشگاه مجازی برگزار می‌شود و کارگاه‌های ویژه‌ای برای کودکان و نوجوانان در کنار بازی‌های سرگرم‌کننده در نظر گرفته شده است.


وی افزود: بخش تجربه فناوری، رویدادی برای آشنایی مردم با فناوری‌های جدید و تجربه آنها از نزدیک بود که امسال امکان برگزاری نداشت اما به جای آن 30 مستند در خصوص فناوری و نوآوری پخش می‌شود. اپلیکیشن نمایشگاه اینوتکس نیز تازه‌ترین بخش نمایشگاه امسال به شمار می‌رود و امروز تأییدیه گوگل پلی را گرفته  است و بازدیدکنندگان می‌توانند آن را دانلود کرده و از نمایشگاه مجازی بازدید کنند و با غرفه‌داران صبحت کنند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب