دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 مهر 1399 - 16:45

مشکلات ترک اعتیاد در منزل چیست؟

اگر چه برخی از افراد به دلیل مشکلاتی مانند کمبود وقت یا هزینه های ترک اعتیاد به ترک اعتیاد در منزل روی می‌آورند، اما باید با خطرات و مشکلات ترک اعتیاد در منزل نیز آشنا باشید تا بتوانید تصمیم بهتری برای این موضوع بگیرید.
کد خبر : 519640
11245354_123.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، اگرچه قصد درایم تا در این مقاله شما را با موضوع ترک اعتیاد در منزل آشنا کنیم، اما قبل از آن باید بدانید برای اینکه بتوانید به وسوسه مصرف غلبه و برای بهبود بیماری خود تلاش کنید، نیاز دارید تا از کمک‌های تخصصی استفاده کنید؛ چرا که تریک اعتیاد به‌تنهایی میسر نیست. در واقع افرادی که سعی می‌کنند تا به تنهایی ترک اعتیاد کنند، احتمالاً درک و دانش روشنی از علائم جسمی و روانی ترک و درد خماری ندارند به همین دلیل تصمیم به ترک اعتیاد در منزل و یا به صورت خوددرمانی می‌گیرند.


در واقع اگر قصد دارید تا به ترک اعتیاد در منزل مبادرت ورزید، باید تمام مراحل ترک اعتیاد و حتی سم زدایی آن را بدون کمک و یاری دیگران انجام دهید؛ موضوعی که به هیچ وجه ساده و منصفانه نیست و حتما در این مسیر فشار زیادی را متحمل خواهید شد. پس در ادامه با ما همراه باشید تا با تمام جزئیات مربوط به ترک اعتیاد در منزل آشنا شوید.


خطرات و مشکلات ترک اعتیاد در منزل


همانگونه که به آن اشاره شد، شما در طول درمان و در زمان ترک اعتیاد نیاز دارید تا برای عبور از این مرحله با متخصصین این حوزه در تماس باشید تا با یک برنامه مناسب و متناسب با شرایط روحی و جسمی شما این فرایند آغاز شود. در ادامه به برخی از موانع و خطرات ترک اعتیاد در منزل اشاره خواهیم کرد.


۱. ناامید شدن از درمان


شاید بتوان بزرگترین خطر ترک اعتیاد در منزل را ناامیدی دانست. در واقع بسیاری از افرادی که در منزل و به‌تنهایی اقدام به ترک کرده‌اند و در این راه موفق نبودند دچار ناامیدی شده و از ادامه درمان مأیوس می‌شوند.


۲. باقی ماندن اضطراب و افسردگی در بیمار


زمانی که بدون تخصص اقدام به ترک اعتیاد کنید، مسائلی مانند اضطراب، افسردگی، بیماری‌های روانی و مشکلات خانوادگی که در گذشته فرد را به مصرف مواد اعتیادآور سوق داده‌اند، بدون اینکه درمان شوند در وجودتان باقی می‌ماند. علاوه بر این در زمان ترک نیز بسیاری از افراد دچار افسردگی و حس درماندگی می‌شوند؛ در حالی که اگر شما با متخصص این حوزه در ارتباط باشید، این متخصص با علم و آگاهی بیشتری که نسبت به شما دارد تمامی این مسائل را به‌صورت ریزبنانه مورد بررسی قرار داده و با مشارکت بیمار حل می‌کند.


۳. عدم خودآگاهی


اگرچه شاید در ابتدا سخت بنظر برسد که شما در مورد مشکلات و عوامل بوجود آورنده آن با کسی صحبت کنید، ولی در نهایت این گفتگوها شما را به خودآگاهی رسانده و می‌تواند برای شما روحیه و انگیزه‌بخش باشد. در واقع فردی که به ترک اعتیاد در منزل اقدام می‌کند، خود را از داشتن چنین مزیتی محروم می‌کند.


۴. ترک اعتیاد ناقص


همانگونه که به آن اشاره شد، ترک اعتیاد نیاز به دانش و آگاهی لازم دارد تا نتیجه مثبتی داشته باشد؛ در واقع افرادی که تصمیم به خود درمانی یا ترک اعتیاد در منزل می‌گیرند، مسیر سخت و خطرناکی را انتخاب کرده‌اند، گاهی چنین تصمیمی باعث می‌شود که نه تنها اعتیاد درمان نشود، بلکه شدیدتر نیز شود.


۵. امکان از دست دادن کار خود


طبیعتا بسیاری از افراد درگیر اعتیاد، شاغل هستند و به این دلیل همیشه نگران این موضوع‌اند که در محیط کار اگر دیگر کارمندان یا کارفرما متوجه اعتیادشان شوند امکان دارد شغلشان را از دست بدهند. به همین دلیل تصمیم به ترک اعتیاد در منزل می‌گیرند. اما اگر با این موضوع عاقلانه برخورد کنید و به کمک یک متخصص اقدام به ترک اعتیاد کنید، شانس بیشتری برای حفظ شغل خود و بدست آوردن بهبودی کامل خواهید داشت.


 


ترک اعتیاد در منزل


شما به مشاور نیاز دارید


فرقی نمی‌کند که به چه نوع مواد مخدری اعتیاد دارید و به کدام یک از مواد اعتیادآور وابسته هستید، در هر صورت هیچ شخصی توانایی و دانش لازم برای مشاوره دادن به خود برای رهایی از این وضعیت را ندارد. به همین دلیل بسیاری از افرادی که با اعتیاد دست و پنجه نرم می‌کنند با مراجعه به یک متخصص خوب، شانس خود را برای رسیدن به بهبودی کامل و زندگی سالم افزایش می‌دهند.


جمع بندی


همانگونه که تا اینجا مطالعه کردید دریافتید که ترک اعتیاد در منزل روش صحیحی برای درمان و رهایی از این بیماری نیست. حتما برای


ترک علمی به یک مرکز مشاوره مراجعه کنید تا بتوانید این معضل را علمی و عاقلانه پشت سر بگذارید. در ضمن به هیچ وجه و بطور خودسرانه از هیچ دارویی مانند متادون، بوپرنورفین، شربت تریاک و... استفاده نکنید؛ چرا که بسیاری از افراد بعد از مدتی به خود این داروها اعتیاد پیدا می‌کنند و در بسیاری از اوقات ترک این مواد به وقت و زمان بیشتری نیاز دارد.


منبع: ستاره


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب