تقویت ارتباط دانشگاه امیرکبیر با دانشگاههای چینی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر در اولین جلسه کارگروه ایران-چین بیان کرد: برگزاری این جلسه گام مثبتی در راستای ارتباط علمی میان دو کشور ایران و چین خواهد بود.
وی با اشاره به برنامه راهبردی دانشگاه افزود: در این برنامه ارتباطات بینالمللی یکی از محورهای اصلی بوده که از جهات مختلف برای دانشگاه حائز اهمیت است. این دانشگاه طی سالهای گذشته در رتبهبندیهای بینالمللی رشد خوبی داشته است و در حال حاضر در چهار رتبهبندی معتبر که مورد تأیید وزارت علوم است نیز حضور دارد. این درحالی است که در مقطعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تنها در یک رتبهبندی بینالمللی حضور داشت.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: این دانشگاه در رتبهبندیهای بینالمللی در رتبههای ۳۰۰ تا ۶۰۰ قرار دارد و هرساله رتبه دانشگاه ارتقا مییابد. همچنین این دانشگاه در میان دانشگاههای صنعتی کشور براساس اعلام رتبهبندیهای بین المللی از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است؛ این دانشگاه در حوزه مقالات و ارجاعات نیز جایگاه خوبی را کسب کرده و براساس رتبهبندی کیو اس این دانشگاه رتبه ۱۷ را در حوزه ارجاعات دارد.
معتمدی خاطرنشان کرد: ضعف عمده دانشگاههای کشور در ارتباطات بینالمللی است که شامل جذب دانشجو خارجی، همکاری با استادان خارجی، پروژههای مشترک بین المللی و... است که باید تقویت شود.
ارتباطات بینالمللی اولویت دانشگاه صنعتی امیرکبیر است
وی با بیان اینکه ارتباطات بینالمللی اولویت دانشگاه صنعتی امیرکبیر است، گفت: فعالیت ما در حوزه بینالملل خوب است و جز دانشگاههای نادری هستیم که از چندسال گذشته معاونت بینالملل دانشگاه را ایجاد کردیم این درحالی است که دیگر دانشگاههای کشور مدیرکل بین المللی دارند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه با دانشگاههای کشورهای اروپایی ارتباط خوبی دارد، افزود: لازم است برای همکاری و ارتباط علمی و آموزشی با دانشگاههای آسیایی نیز برنامهریزی کنیم. کشور ایران با کشور چین روابط سیاسی قوی دارد، اما دانشگاههای این دو کشور ارتباط علمی و آموزشی کمی بایکدیگر دارند که باید این امر تقویت شود.
معتمدی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از میان کشورهای آسیایی بیشتر با دانشگاههای کشور ژاپن و کره ارتباط دارد که برنامه داریم ارتباط علمی و آموزشی خود را با دانشگاههای کشور چین نیز افزایش دهیم. این نشست میتواند همکاری علمی و تحقیقاتی ما را با دانشگاهها و مراکز علمی خوب کشور چین تقویت کند.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/