الگوگیری دانشگاهها از دفاع مقدس در عرصههای مختلف علمی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرکرد، حجتالاسلام رضا قاسمینژاد در مراسم چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: این ایام یکی از دوران حساس و فراموش نشدنی در تاریخ ملت اسلامی ایران است.
وی بیان کرد: سال ۵۹ در روزهایی که انقلابی نوپا بر پایه نهضت حسینی بهوجود آمده بود، رژیم منحوس و معدوم بعثی عراق به فرماندهی صدام، سرمستانه و متکبرانه حملهای علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با آغاز جنگ تحمیلی توسط رژیم بعثی عراق، نیروهای ما از نظر سیاسی، نظامی و امنیتی دارای نظم و انسجام لازم نبودند و از درون هم عدهای منافقصفت که در قلوبشان بیماری رخنه کرده بود، این نظام و انقلاب را با هیاهو مورد تهاجم قرار داده بودند.
قاسمینژاد افزود: در شرایط نوپایی انقلاب اسلامی، صدام خبیث، حملهای را با این هدف که میتواند در چند هفته به پیروزی برسد، آغاز کرد و همه بر همین حدس و یقین بودند که این انقلاب نوپا چند هفتهای بیشتر دوام نخواهد آورد؛ اما در میدان چیز دیگری اتفاق افتاد.
وی گفت: در میدان جنگ حق علیه باطل، انقلاب اسلامی حماسهای را رقم زد که همگان را به حیرت واداشت و دشمنان به اشتباهات خود پی بردند و بعدها به آن اعتراف کردند.
این مسئول عنوان کرد: این انقلاب نوپا، مقابل صدامی که مجهز به انواع سلاح بود، حماسهای بینظیر به وجود آورد که در نوع خود منحصربهفرد است.
پیوند عمیق انقلاب اسلامی و عاشورا
این مبلغ مذهبی اظهار کرد: دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، پیوند عمیقی با نهضت حسینی دارد و شاخصهای این دو نهضت به هم شبیه هستند، اگر غیر از این بود، انقلاب در همان روزهای نخست و ابتدایی در جنگ تحمیلی شکست میخورد.
قاسمینژاد افزود: نخستین شاخص مشترک بین این دو نهضت، مبارزه است. در نهضت حسینی جنگ بین حق و باطل بود، یک طرف اصلاح جامعه برای ارزشهای انسانی و فضائل اخلاقی که همان مبارزه با ظلم و فساد و در مقابلش دنیاطلبی، قدرتطلبی، فساد و خونریزی بود.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی هم که بر پایه توحید و به رهبری نائب امام زمان(عج)، حضرت امامخمینی(ره) و وحدت مردم اتفاق افتاده بود، تلاش میکرد تا دیکتاتور و استبداد را از کشور خارج کند و در بیرون از مرزهای کشور هم با جبهه باطل به سرکردگی صدام مبارزه کند.
این مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: شاخص دوم فصل مشترک قیام عاشورا و انقلاب اسلامی شجاعت، نترسیدن و واهمه نداشتن از دشمن بود، 72 نفر از یاران امام، 72 هزار لشکر شدند و در تاریخ اثری به جای گذاشتند که هزاران لشکر هم بهجای نگذاشت.
این کارشناس مذهبی افزود: جنگ تحمیلی هم، فقط بین ایران و عراق نبود، ایران در مقابل 16 کشور مجهز به انواع سلاحهای جنگی و رسانهای بود و صدام فقط نماینده و اجرا کننده برنامههای این کشورها بود، همانطور که در نهضت حسینی آن 72 نفر آن اثرگذاری را گذاشتند، در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس هم، سربازان ما با شجاعت و بدون واهمه از استکبار جهانی که برخی امروز دم از آن میزنند، مقابله کردند و به پیروزی رسیدند.
شوق شهادت ویژگی مشترک عاشورا و دفاع مقدس
قاسمینژاد اضافه کرد: شاخص بعدی وضعیت شیدایی بود، هنگام بررسی جبهه، میبینیم که آن وضعیت شیدایی و عارفانهای که شب عاشورا بر امام و یارانش حاکم بود، در جبهه نیز دیده میشد.
وی شاخص بعدی را شوق به شهادت بیان کرد و گفت: هم در نهضت عاشورا و هم در جبهه و دوران دفاع مقدس، همه عاشق شهادت بودند و از یکدیگر سبقت میگرفتند.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری آخرین شاخص را نتیجه و دستاورد عاشورا و دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: در نهضت عاشورا دشمن نتیجه و فرجام بدی را محتمل و آخر هم رسوا شد.
قاسمینژاد مطرح کرد: در دفاع مقدس هم، دشمن و استکبار جهانی رسوا شدند، همانهایی که دم از حقوق بشر و دموکراسی میزدند، دم از تمامیت ارضی کشورها میزدند، همگی مفتضح شدند و چهره واقعی آنها نمایان شد، اما نظام اسلامی روز به روز بر پیروانش افزوده میشود.
وی افزود: فرهنگ عاشورایی باعث شد که دفاع مقدس یک دفاع بینظیر در سالهای اخیر باشد، اکنون هم آنچه که مشکلات را حل و ما را پیروز میکند، حاکم شدن فرهنگ عاشورایی و فرهنگ دفاع مقدس بر تمام جوانب جامعه اسلامی است.
این کارشناس مذهبی اظهار کرد: این سفره بهراحتی پهن نشده و با خون هزاران شهید و با ایثارگری افرادی که اکنون جانباز هستند و خیلی از آنها هم در بستر بیماری افتادهاند، میسر شده است و ما در برابر این امانتی که به ما سپردهاند، مسئولیم و باید با انجام وظیفه درست، این انقلاب خدایی را به صاحب واقعیاش حضرت ولیعصر (عج) بسپاریم.
قاسمینژاد عنوان کرد: آغاز سال تحصیلی، رنگ و بوی حسینی به خود گرفته است و امیدواریم که دانشگاهها و مراکز علمی از نهضت حسینی الگو بگیرند تا تأثیرات اثربخشی در حوزههای مختلف مانند دفاع مقدس را رقم بزنند.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/