250 نفر از مدیران صنعتی و معدنی سیرجان فارغالتحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سیرجان، محمدمهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت همراه از کارگاههای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بازدید کردند و در دیداری صمیمانه با هیئت رئیسه و مدیران این واحد دانشگاهی به گفتگو پرداختند.
علی یعقوبیپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در این نشست با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: امروز میزبان چهرههایی هستیم که قطعاً اگر در سیاستها و تصمیمگیریهای دانشگاه آزاد اسلامی از حمایت آنان برخوردار نباشیم، راه به جایی نخواهیم برد.
وی درباره دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بیان کرد: این واحد از بهمن ۶۸ با پذیرش دانشجو در رشته اقتصاد بازرگانی کار خود را آغاز کرد و این روند با همت بلند همه مسئولان تاکنون ادامه پیدا کرده و اکنون به پردیس عظیمی تبدیل شده که فرصتی مناسب برای شهرستان سیرجان است و میتواند در معادلات مدیران شهرستانی تأثیرگذار باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با بیان اینکه فلسفه وجودی دانشگاهها تربیت و آموزش است، افزود: امروزه باید از روشهایی که دانشگاهها در گذشته استفاده میکردند، فاصله گرفته و سیاستها و خطمشیهای دانشگاه آزاد اسلامی را به سمت دانشگاه حل مسئله و دانشگاه در جوار صنعت سوق دهیم.
یعقوبیپور خاطرنشان کرد: این امر نشان از این دارد که ما باید رشد و بلوغ پیدا کرده و به دانشگاهی در رده دانشگاههای حل مسئله تبدیل شویم. به همین منظور در کنار رسالتی که بر عهده ما بوده به عنوان آموزش، تحقیقات و پژوهش، پا را فراتر گذاشته و با توجه به اینکه کرمان بهشت معادن و صنعت، متولد این معادن است، سعی داریم از این فرصت پیش آمده و تلفیق آموزش و فعالیتهای معدنی در راستای حل مشکلات صنعت استفاده کنیم و اگر نتوانیم برای آشتی صنعت و دانشگاه گامی برداریم، این فرصت از دست خواهد رفت.
وی بیان کرد: در سالهای گذشته دیوار بیاعتمادی بین صنعت و دانشگاه ایجاد شد؛ اما صنعتگرانی مانند مدیرعامل شرکت فولاد تنبور هستند که به دانشگاههای شهرستانی اعتماد میکنند و همت بلند این افراد مسیر را برای ما هموار کرده تا بتوانیم توانایی خود را به صنعت نشان داده و اعتماد نسبی صنعت را جلب کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی را سفیران این مجموعه نامید و گفت: این سفیران گنجینه ارزشمندی برای ما هستند و مایه مباهات است که بیش از ۲۵۰ نفر از مدیران و سرپرستان شرکت صنعتی و معدنی گلگهر سیرجان فارغالتحصیل این دانشگاه هستند و در حوزههای مختلف از توانمندی آنان استفاده میشود.
یعقوبیپور به وجود برخی موانع هم اشاره کرد و گفت: موانعی بر سر راه استفاده هرچه بهتر از فرصت تعامل با صنعت وجود دارد. مجموعه ضوابط و مقررات دانشگاه آزاد اسلامی؛ ضوابط آموزشی و پژوهشی است و با این دستورالعملها امکان فعالیتهای غیرآموزشی وجود ندارد.
فرصتی برای بروز ظرفیتها و توانمندیها
این مسئول خاطرنشان کرد: اگر این مشکل برطرف شود، میتوانیم در زمینه تأمین قطعات و فعالیتها در برآورده کردن نیاز تجهیزاتی سازمانها در حوزه صنعت وارد عمل شویم؛ چراکه نه تنها این موانع را بحران نمیدانیم؛ بلکه آن را فرصتی برای بروز ظرفیتها و توانمندیهای موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان میدانیم.
وی اضافه کرد: در راستای برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه در پایان سال ۹۸ با توجه به تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی که صرفاً جنبه آزمایشگاهی داشت، توانستیم کارگاه مهندسی معکوس که زیرگروه سرای نوآوری فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته است را در یکی از سایتهای دانشگاه تجهیز کنیم تا هم ارتباط با صنعت را تداوم ببخشیم و هم بتوانیم بخشی از نیازهایی که صنعت بر اثر تحریم با آن روبهرو شده است را در زمینه مهندسی معکوس مرتفع کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان اظهار کرد: زمین این سایت اوقافی و سرمایه تجهیزات آن بالای ۲۰ سال و در حال استهلاک است و هزینه نگهداری آنها بسیار بالاست. امیدواریم با حمایت «دکتر فداکار» و خرید سهام شرکتهای فعال در منطقه گلگهر بتوانیم آن را تبدیل به احسن کنیم تا به سرمایه پایداری با بازدهی حداکثر ۳۰ درصدی به منظور رفع بخشی از نیازهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان و حتی واحد کرمان تبدیل شود.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/