دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 شهريور 1399 - 21:27
دکتر طهرانچی:

رویکرد حل مسأله در دانشگاه آزاد اسلامی یک برنامه‌ریزی بلند مدت است/ ایجاد دانشکده‌ها با محوریت موضوعات آمایشی هر استان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد دانشکده‌ها با محوریت موضوعات آمایشی هر استان است.
کد خبر : 515934
1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در صفحه اینستاگرام خود به بهانه سفر یک‌روزه خود به استان کردستان نوشت:


با سلام و صلوات بر پیامبر اعظم، حضرت محمد مصطفی (ص) و خاندان مطهرش.


توفیق داشتم در سفر یک‌روزه خود به استان کردستان، از واحد مریوان و سنندج دانشگاه آزاد اسلامی و نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان بازدید کنم و با امام‌جمعه اهل تسنن سنندج و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، استاندار کردستان، اساتید و شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان دیدارهایی داشته باشم.


بازدید از بخش‌های مختلف واحد دانشگاهی مریوان، از جمله کارگاه تولید عسل، نشان‌دهنده فعالیت موفق واحد مریوان در حوزه زنبورداری و تولید عسل است. در همین راستا، ازجمله پیشنهادات طرح‌شده، راه‌اندازی مقطع کاردانی فنی زنبورداری در واحد مریوان، ورود به حوزه پیراپزشکی و ایجاد سرای نوآوری فراسودمند، با هدف ارائه مشاوره به کندوداران، تولید و ارائه دانش و فناوری به جامعه هدف، توجه به صنایع تبدیلی عسل، ایجاد آزمایشگاه‌های استاندارد، توجه به صنعت بسته‌بندی و فروش کندوهای مناسب به زنبورداران، بود.


رویکرد جدید دانشگاه_آزاد_اسلامی، ایجاد دانشکده‌ها با محوریت موضوعات آمایشی هر استان است. در همین زمینه، مقرر شد دانشکده‌ای با محوریت کشاورزی و امنیت غذایی در استان کردستان ایجاد شود.


از سوی دیگر، مجاورت استان کردستان در کنار اقلیم کردستان عراق یکی دیگر از پتانسیل‌های این استان است که دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه گردشگری علمی و دیپلماسی علمی را مورد توجه قرار داده است. طرحی مدنظر است که براساس آن با جذب دانشجو از اقلیم کردستان، علاوه بر ارائ


 آموزش، به ارتباط فرهنگی نیز توجه شود تا دانشجویان از این طریق با فرهنگ کشور ما آشنا شوند.
واقعیت این است که باید متناسب با مسائل و مطالبات هر منطقه، استان و شهر برنامه‌ریزی کرد، بر این اساس، رویکرد حل مسأله در دانشگاه آزاد اسلامی یک امر روزمره نیست، بلکه یک برنامه‌ریزی بلندمدت است.


دانشگاه در مناطقی که جمعیت اهل تسنن و تشیع در کنار هم قرار دارند، نیازمند نگاه تقریبی است و در این راستا دفاتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق می‌تواند اعتلا بخش باشد. تقریب مذاهب یک نگاه تعالی‌بخش است که مبانی فکری دارد و در این زمینه باید کار مبنایی انجام داد.


امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی بتواند در استان کردستان نقش واقعی خود را ایفا کند. معتقدیم که مسائل و موضوعات دانشگاه در استان #کردستان با سایر استان‌ها متفاوت است و باید متناسب با نیازها، مزیت‌ها و ظرفیت‌های استان، آینده‌پژوهی و برنامه‌ریزی کنیم. ان‌شاءالله.


#محمدمهدی_طهرانچی


۲۸شهریور۱۳۹۹



 


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب