راهکارهای ۶گانه دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه شهرستان گناباد
بهگزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گناباد، مجتبی حسنزاده در جلسه هماندیشی توسعه گناباد که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد برگزار شد با قدردانی از تلاشهای دلسوزانه تمامی همکاران خود در سالیان قبل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد بهعنوان نخستین مرکز آموزش عالی در سطح شهرستان از سال ۱۳۶۴فعالیت خود را در دو رشته تحصیلی آغاز کرده است.
وی افزود: اکنون دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد در ۷۲ رشته تحصیلی (۳ رشته در مقطع دکتری تخصصی، ۲۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۴۲ رشته در مقاطع کارشناسی و کاردانی) دانشجو میپذیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد اظهار کرد: اگر چه شاکله اصلی این واحد دانشگاهی برپایه رشتههای فنی و مهندسی بنا شده و در این زمینه امکانات و تجهیزات مناسبی در اختیار داریم اما این دانشگاه از سال تحصیلی ۹۴-۹۳ بر اساس تقاضای جامعه، به سمت رشتههای علوم انسانی نیز حرکت کرده و خوشبختانه با پیگیریهای انجام شده، ۶ رشته کارشناسی ارشد علوم انسانی به مجموعه رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد افزوده شد که با استقبال بسیار خوبی همراه است.
حسنزاده افزود: تعدد مراکز آموزش عالی و بحث بومیسازی و پذیرش دانشجو بر مبنای آن اهمیت بسیار زیادی دارد اما برای شهرستانهای با جمعیت کم، آسیبزا بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد گفت: در راستای رفع مشکلات شهرستان با توجه به قابلیتها و ظرفیتهای دانشگاه و همکاری دو سویه دانشگاه و دستگاههای اجرایی، ۶محور تعامل و هماندیشی در نظر گرفته شده است.
حسنزاده این محورها را شامل، ارائه مشکلات و نیازهای تحقیقاتی دستگاههای اجرایی به دانشگاه در قالب اجرای طرحهای بروندانشگاهی توسط اعضای هیئت علمی، ارایه اولویتهای تحقیقاتی توسط دستگاههای اجرایی و انجام آن در قالب پایاننامههای دکتری و کارشناسی ارشد توسط دانشگاه، انجام خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی بهصورت موردی توسط کارشناسان دانشگاه در قالب تفاهمنامه، همکاری اعضای هیئت علمـی بهعنوان مشـاور در امور اجرایی ادارات، برگزاری دورههای مهارتآموزی و کاربردی رایگان ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی -دورههای مذکور برای دستگاههای اجرایی در قالب تفاهمنامه نیز انجام می شود- و پذیرش دانشجو در رشتههای بدون آزمون با تسهیلات مالی (تخفیف و تقسیط شهریه) بر اساس معرفی ادارات از جمله آن محورهاست.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد در حوزههای مهندسی برق، عمران و مکانیک، کشاورزی و دامپزشکی دارای آزمایشگاهها و کارگاههای مجهز است که از جمله این تجهیزات میتوان به آزمایشگاه استاندارد تست بتن و مقاومت مصالح اشاره کرد که در حوزه شهرداری و نظام مهندسی کاربرد فراوان دارد و این دانشگاه مجوز آزمایشگاه استاندارد آسفالت را بهزودی در اختیار خواهد داشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد تصریح کرد: امکان تولید تابلوهای برق مورد نیاز شهرستان در تمامی مصارف صنعتی و چاههای کشاورزی در این واحد دانشگاهی وجود دارد.
لزوم نزدیکی دانشگاه و ارگانها و نهادها
در ادامه نشست فرماندار گناباد با قدردانی و تشکر از پیشنهاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد برای برگزاری نشست هماندیشی اعضای هیئت علمی و مدیران دستگاههای اجرایی در راستای توسعه این شهرستان عنوان کرد: وجود تعداد زیاد فارغالتحصیل از دانشگاههای شهرستان گناباد، نشانگر عدالت آموزشی در جنوبیترین شهرستان استان و همعرض با دانشگاههای معتبر کشور است.
قربانی گفت: مدیران دستگاههای اجرایی باید از ظرفیتهای تخصصی دانشگاه بیشتر استفاده کنند و مباحث تحقیقاتی را به مجموعه دانشگاهی بسپارند و بهعبارتی باید تعامل بین این دو مجموعه بیشتر شود تا شاهد درآمدهای پایدار، افزایش تعداد دانشجویان در دانشگاه و ارتقای بیش از پیش دستگاههای اجرایی باشیم.
قربانی افزود: این نشست ها باید ادامه پیدا کند و مدیران اجرایی شهرستان، مشکلات مجموعه خود را بهصورت دقیق و شفاف بیان نمایند.
در ادامه جلسه مدیران جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، مخابرات، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، فنی و حرفهای و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد بهبیان راهکارهای مختلف برای ارتباط نزدیکتر دانشگاه و دستگاههای اجرایی شهرستان پرداختند.
در پایان جلسه، شرکت کنندگان از آزمایشگاههای کشاورزی، برق، مکانیک و عمران بازدید کردند. در این بازدید، تجهیزاتی که قابلیت استفاده برای حل مشکلات دستگاههای اجرایی و پروژههای توسعهای شهرستان را دارند به روسای ادارات معرفی شد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/