تأکید بر اجراییکردن روشهای نوین علمی در ستاد امر به معروف و نهی از منکر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در دیدار با معاون مطالبهگری و اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان مرکز تحول جامعه اظهار کرد: آسیبشناسی و ارائه راهکار مناسب با در نظر گرفتن تغییرات زمانی و رویآوری به سبک جدید میتواند در تحقق برنامهها و سیاستهای نظام و انقلاب نقشآفرینی کند.
وی با تأکید بر همافزایی و مشارکت دانشگاهیان در عملیاتیکردن امر به معروف و نهی از منکر افزود: دانشگاهیان باید با تقویت بنیه روحی و معنوی و ارتقای تواناییهای فکری خود، آمرانی موفق در اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با اشاره به شرایط حساس و موقعیت کشور گفت: امروز شعارزدگی معنا و مفهومی برای توسعه و بالندگی ندارد؛ چراکه باید با عملیاتی کردن برنامهها، کشور را در مسیر رشد و توسعه قرار دهیم.
تأثیر دانشگاه آزاد اسلامی در پیشبرد اهداف ستاد امر به معروف و نهی از منکر
کامرانی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید براساس استدلال و منطق و با روشهای نوین علمی اجرایی شود، گفت: بهکارگیری روشهای منسوخ در امر به معروف و نهی از منکر نتیجه و کاربرد مفیدی ندارد.
معاون مطالبهگری و اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان نیز مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بازویی محکم برای پیشبرد اهداف ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استان هرمزگان است.
حجتالاسلام حر گلزاری، ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان را بالا دانست و افزود: این دانشگاه میتواند با بهکارگیری استادان مجرب و صاحبنظر و تشکیل کارگروههای تخصصی این ستاد را در احیای مطالبهگری یاری کند.
وی، بهرهمندی از فعالیتهای پژوهشی را از دیگر نیازهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان برشمرد و عنوان کرد: تحقیقات و پژوهش دانشگاهیان در قالب پایاننامه میتواند راهکار تأثیرگذاری در اجرا و عملیاتی کردن برنامههای ستاد باشد.
به گزارش آنا، در پایان این دیدار احسان کامرانی و سعید مرادپور در احکام جداگانه از سوی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان به عنوان رئیس و دبیر این ستاد در دانشگاه آزاد اسلامی منصوب و معرفی شدند.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/