دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 شهريور 1399 - 14:53
دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام تأکید کرد؛

لزوم زمان‌بندی دانشگاه‌ها در آموزش برخط دانشجویان/ برای پوشش 4 مقطع تحصیلی برنامه داریم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بر لزوم زمان‌بندی دانشگاه‌ها در آموزش برخط و استفاده از اینترنت تأکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی مناسبی برای آموزش مجازی دانشجویان در 4 مقطع تحصیلی داریم.
کد خبر : 515203
2A1A1377.JPG

محمد حیدری میرزایی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره آموزش برخط در دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با توجه به آغاز سال تحصیلی دانشگاه به‌صورت مجازی، مشکلات کلاس‌های مجازی از جمله قطعی اینترنت در برخی مناطق دورافتاده را یادآور شد و  اظهار کرد: برای رفع این معضل امسال دو کار انجام می‌دهیم.




**بیشتر بخوانید:


ترکیب 3 روش آموزشی برای دسترسی دانشجویان به محتوای درسی و استادان


الزام دانشجویان و استادان به حضور در کلاس‌های مجازی


اعضای هیئت علمی برای برگزاری کلاس‌های برخط آماده‌اند




وی با بیان اینکه نخست یک سوم آخر ترم را به‌صورت حضوری برگزار می‌کنیم، افزود: به عبارتی دو سوم ترم به‌صورت مجازی و بقیه ترم حضوری است که بنا بر تشخیص استاد ممکن است بر تعداد کلاس‌های حضوری افزوده شود؛ البته در این مورد شرایط کرونایی جامعه را ارزیابی می‌کنیم، اگر وضعیت سفید شود، شاید چهار جلسه‌ را به 6 جلسه تبدیل ‌کنیم، فرمول فعلی 12-4 است؛ اما اگر وضعیت سفید شود، شاید چهار را به 6 تبدیل کنیم و فرمول 10-6 جایگزین شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام با بیان اینکه مشکل دانشجویانی که نتوانستند در امتحانات پایان ترم به‌صورت مجازی حضور پیدا کنند با تمهیدات و دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه حل شد، درباره زمان‌هایی که در برگزاری کلاس‌های مجازی از دست می‌رود، اظهار کرد که برای این موضوع افزایش ساعت یا برگزاری کلاس‌ها در پنج شنبه و جمعه را پیش‌بینی کرده‌ایم.


برنامه‌ریزی برای آموزش مجازی در 4 مقطع


حیدری میرزایی افزود: درواقع به‌دنبال آن هستیم دانشجویانی که شاغل هستند و یا در مقطع ارشد و دکتری تحصیل می‌کنند، روزهای پنج‌شنبه و جمعه بتوانیم برای آنان سیستم آموزش مجازی را راه‌اندازی کنیم که فرصت و فضای خالی بیشتری برای کارهای کارشناسی داشته باشیم؛ چراکه اگر کلاس‌های ارشد و دکتری را روزهای پایانی هفته برگزار کنیم، روزهای بیشتری از اوایل هفته  برای کاردانی‌ها و کارشناسی‌ها خالی می‌شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام مطرح کرد: برای رفع معضلات و کاستی‌های کلاس‌های مجازی در ترم گذشته، رایانه‌های بدون استفاده را برای استفاده دانشجویان راه‌اندازی کردیم، به‌عبارتی همه دستگاه‌ها را به روزرسانی و تعمیر و شرایط را برای دانشجویانی که کامپیوتر نداشتند، آماده کردیم.


این مسئول اظهار کرد: ترم گذشته دانشجویانی که سیستم نداشتند به دانشگاه آمده و امتحان‌شان را ارائه دادند و برای امتحانات پایان ترم و آزمون دکتری هم این کار انجام شد و اکنون زیرساخت برای مصاحبه مقطع دکتری‌ آماده است تا دانشجویان مقطع دکتری به‌صورت آنلاین امتحان و مصاحبه خود را ارائه بدهند.


حیدری میرزایی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به مسائل فضای مجازی، IT و تکنولوژی آموزش مجازی اشراف دارد، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام هم در میان 37 مرکز آموزش عالی این استان یکی از موفق‌ترین مراکز آموزش عالی بود که از نظر برگزاری کلاس‌ها و آزمون‌ها در فضای مجازی عملکرد قابل قبولی داشته است به‌طوری که استاندار در جلسه شورای اداری از دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل سیستم مجازی، برگزاری کلاس‌ها و آزمونی که برگزار شد، قدردانی کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام درباره سرعت اینترنت و راهکار برطرف کردن کندی آن به آنا گفت: سرعت اینترنت در کلاس مجازی مهم‌ترین موضوعی است که باید به آن توجه شود، وقتی هم‌زمان کاربران زیاد می‌شوند، سرعت کم می‌شود که باید مدیریت شود.


این مسئول اظهار کرد: در همه استان‌ها اگر قرار است از سامانه کشوری برای برگزاری کلا‌س‌های مجازی استفاده شود، ساعت همه کلاس‌ها مثلاً 8 تا 10 و 10 تا 12 نباشد، ساعت‌ها بین استان‌ها تقسیم شود. مثلاً یک استانی 7:30، یک استانی 7:45، یک استانی 8:15، به این طریق شاید مشکل حل و به‌گونه‌ای مدیریت شود که حجم ترافیک کاهش پیدا کند و هم‌زمان همه کشور با هم وارد کلاس‌ها نشوند.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب