بیش از ۳ هزار پایگاه شهری و جادهای اورژانس دز کشور فعال است
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید پژمان آقازاده صبح امروز در جلسه ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران در مورد عملکرد اورژانس اظهار کرد: معاونت آموزش یکی از معاونتهای اورژانس است که بحثهای فرهنگی و آموزشی را چه برای پرسنل عملیاتی ۱۱۵ و هم برای افزایش اطلاعات عمومی افراد جامعه را به عهده دارد.
وی افزود: اورژانس در حال حاضر بالای ۳ هزار پایگاه شهری و جادهای و بیش از ۱۷ هزار پرسنل عملیاتی دارد که توانستهاند تمام کشور را تحت پوشش قرار بدهند.
معاون آموزش همگانی، مهارتی و اعتباربخشی سازمان اورژانس کشور گفت: ما در ۵ حوزه فعالیت میکنیم، اولین حوزه فعالیتی ما در این معاونت بحث آموزش تخصصی است این آموزش مسئولیت توان علمی و عملیاتی نیروهای عملیاتی را برعهده دارد؛ بحث آموزش مجازی به دلیل شیوع کرونا فراگیرتر شد و پرسنل میتوانند از راه دور آموزشهای لازم را ببینند و امتحانات را هم بدهند.
وی ادامه داد: حوزه دوم ما بحث آموزش همگانی است، اورژانس به عنوان یکی از سازمانهایی که بخشی از آموزش همگانی را برعهده دارد به این وظیفه خود عمل میکند و ما در این معاونت با کمک رسانهها و دیگر نهادها و همچنین حضور در بین مردم این کار را انجام میدهیم.
وی گفت: حوزه دیگر فعالیت ما دعوت خیرین و داوطلبان به کمک به اورژانس است که تا به الان توانستهایم با کمک خیرین ۱۰۰ پایگاه اورژانس جادهای را بسازیم و تجهیزات خود را تکمیل کنیم.
آقازاده خاطرنشان کرد: حوزه بعدی پژوهش است، بنا داریم کارهای علمی و عملیاتی خود را بر مبنای پژوهش قرار دهیم و از طرحهای پژوهشی مرتبط هم استقبال میکنیم.
معاون آموزش همگانی، مهارتی و اعتباربخشی اورژانس گفت: آخرین حوزه ما اعتبار یابی است، ما در این حوزه مقایسه میکنیم که با استانداردها چقدر فاصله داریم و مشکلات و اشکالات کار خود را پیدا میکنیم.
وی با بیان اینکه آخرین واحدی که به آن اشاره میکنم اعتبار بخشی و بهبود روشهای معاونت آموزش سازمان است گفت: این واحد به عنوان یک سیستم عیب یابی و جایگاه سنجی فعالیت میکند. طبیعتاً چنین مسئله و موردی نیازمند یافتن اشکالات است تا پس از آن با استاندارد تا مقایسه کنیم و پس از رفع مشکلات خود را به استانداردها نزدیک کنیم.
آقازاده در خصوص حدود فعالیت داوطلبان در اورژانس گفت: واحد آموزش تخصصی به نیروهای اورژانس ١١۵ و تخصصی میپردازد. واحد آموزش همگانی ما در خدمت داوطلبان قرار دارد یعنی برنامهای که داریم این است که اقشار از تمام جامعه آمادگی پیدا کنند و سازماندهی شوند. ممکن است که فردی کارمند بانک باشد اما علاقه داشته باشد که در ایامی مثل اربعین و نوروز کمک کند. اول باید افراد را دسته بندی کنیم و متناسب با آگاهی و دانش آنها بستههای آموزشی خاص خودشان را ارائه میکنیم. اگر در هر جایی از جامعه در حال زندگی باشیم دانستن مفاهیم اولیه فوریتهای پزشکی جزو اولویتهای زندگی است.
وی ادامه داد: پس از دسته بندی در خصوص نوع همکاری داوطلبان تصمیم گیری میشود. داوطلب باید آموزش دیده باشد تا بتواند فعالیت کند و کارایی داشته باشد.
آقازاده اظهار کرد: داوطلبانی که در حوزه پزشکی تخصص دارند از آنها در بخش سوالات مردمی در حوزه کرونا استفاده بسیاری کردیم که توانستند کمک بسیاری کنند.
انتهای پیام/4148
انتهای پیام/