بازخوانی اتفاقات عجیب در فدراسیون بولینگ و بیلیارد/ سرپرستی که مسئولیتش نقض شد!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، حواشی فدراسیون بولینگ و بیلیارد از سال گذشته آغاز شد که هاشم اسکندری رئیس این فدراسیون از سمت خود کنار گذاشته شد و با اعلام وزارت ورزش و جوانان، محمدرضا مقصودلو به عنوان سرپرست در این فدراسیون حضور پیدا کرد تا امور جاری فدراسیون را پیگیری کند.
مقصودلو پنج ماه در فدراسیون بولینگ و بیلیارد به عنوان سرپرست حضور داشت و در شرایطی که همه منتظر برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون بولینگ و بیلیارد بودند؛ چرا که طبق قانون وقتی برای یک فدراسیون سرپرست تعیین میشود به این معنی است که فرد مورد نظر که مسئولیت سرپرستی را برعهده دارد قرار است شرایط را برای برگزاری مجمع فراهم کند؛ اما در کمال تعجب اسکندری همانطور که برکناریاش بدون سر و صدا و در سکوت خبری بود؛ بعد از 5 ماه هم بدون سر و صدا به محل کار خود بازگشت!
خیلی از اهالی بولینگ و بیلیارد از شرایط موجود در این فدراسیون ناراضی هستند و با توجه به اینکه گفته میشود تخلفات مالی باعث برکناری اسکندری از ریاست فدراسیون شده است و حتی در ایام نوروز هم برخی ملیپوشان این رشته ورزشی دست به افشاگری زدند؛ طبیعی بود که بازگشت دوبارهاش به فدراسیون باعث ناراحتی اهالی بولینگ و بیلیارد شد و به همین خاطر در چند روز گذشته آنها جلوی ساختمان وزارت ورزش با بنرهایی با این مضمون که رئیس فاسد نمیخواهیم! نسبت به بازگشت او اعتراض کردند.
همین موضوع باعث شد تا علینژاد معاون قهرمانی و توسعه وزارت ورزش و جوانان در مورد شرایط این فدراسیون اظهارنظر کند؛ او در صحبتهایش تأکید کرده که مقصودلو هیچگاه سرپرست فدراسیون بولینگ و بیلیارد نبوده و بازگشت اسکندری به فدراسیون ایراد قانونی ندارد. این در حالی است که مقصودلو بارها در مصاحبههایش اعلام کرده بود به عنوان سرپرست در فدراسیون حضور دارد و حتی زمانی که اسکندری به عنوان رئیس به فدراسیون بازگشت، در یکی از مصاحبههایش گفته بود: «من ۵ ماه به عنوان سرپرست در این فدراسیون حضور داشته و تنها میتوانم در خصوص عملکردم صحبت کنم اما در خصوص بقیه مسائل باید آقایان خودشان جواب دهند.من کارمند وزارت ورزش و جوانان هستم و با صلاحدید این وزارتخانه به عنوان سرپرست فدراسیون بیلیارد، بولینگ و بولس انتخاب شده بودم.»
نکته قابل توجه این است که اگر مقصودلو هیچ سمتی نداشته، چطور در 6 مجمع انتخاباتی استانها به عنوان سرپرست فدراسیون شرکت کرده است و بر اساس آن مجامع، رؤسای هیئتهای استانی انتخاب شدند. مقصودلو که عنوان سرپرستی را نداشته چطور توانسته در این مدت عزل و نصبهایی از جمله دبیر، نایبرئیس فدراسیون را انجام دهد. یا اینکه در برخی کمیتههای فدراسیون تغییرات ایجاد کند. این فرد که مسئولیتی در فدراسیون نداشته است، با چه اختیارات و سِمتی توانسته همه امور را پیگیری کند و حتی اسناد مالی را امضا کند.
حتی مقصودلو در دورهای که سرپرستی فدراسیون را برعهده داشته است، بخشی از بدهیهای این فدراسیون را پرداخت کرده و در این باره گفته بود: «پس از انتصاب من به عنوان سرپرست این فدراسیون، تمامی بدهیها پرداخت شد. البته بدهیهای زیادی نداشتیم. از مسعود سلطانی فر (وزیر ورزش و جوانان) و مهدی علینژاد (معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان) و ژاله فرامرزیان (معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان) که از این ورزش حمایت کردند، متشکرم.»
حال سوال اینجاست چگونه فردی که هیچگونه مسئولیتی نداشته به راحتی این کارها را انجام داده است؟! چگونه یک رئیس فدراسیون پس از 6 ماه غیبت بدون مصوبه اعضای مجمع عمومی بازگشت به کار داشته است؟! ضمن اینکه بعد از بازگشت به کار اسکندری به فدراسیون بولینگ و بیلیارد، در اولین اقدام با اداره دفتر مشترک فدراسیونهای ورزشی مکاتبه میکند از این منظر که مجامعی که در زمان مقصودلو برگزار شده غیر قانونی است؛ سوال اینجاست که اگر مقصودلو سرپرست نبوده پس اصلاً چرا وزارتخانه مجوز برگزاری مجامع استانی را به او داده است!
طبق تبصره ۲ ماده ۱۰ اساسنامه فدراسیونهای ورزشی که توضیح داده «بعد از عزل یا قبول استعفای رئیس فدراسیون، وزیر ورزش و جوانان فردی را به عنوان سرپرست منصوب خواهد کرد و مجمع عمومی مکلف است حداکثر ظرف مدت شش ماه در مورد انتخاب رئیس جدید فدراسیون با رعایت مقررات اقدام نماید». همچنین در تبصره مربوط به ماده ۱۷ این آییننامه هم آمده است: «در صورت فوت، استعفا و یا برکناری رئیس فدراسیون، مسئولیت کلیه امور جاری فدراسیون تا انتخاب رئیس جدید بر عهده نایب رئیس به عنوان سرپرست فدراسیون خواهد بود.»
قاعدتاً در صورت غیبت اسکندری به هر دلیلی باید نایبرئیس فدراسیون امور را پیگیری میکرد؛ مقصودلو هم از سوی اسکندری به عنوان نایبرئیس معرفی نشده بود که امور را پیگیری کند که در این صورت اسکندری بعد از بازگشت به فدراسیون، با دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی مکاتبه نمیکرد و از آنها نمیخواست مجامعی که مقصودلو برگزار کرده را غیرقانونی بداند.
به هر حال این موضوع یکی از ابهامات دیگر این فدراسیون است؛ وزیر ورزش و جوانان حکم سرپرستی مقصودلو را سال گذشته صادر میکند و حتی مقصودلو در مصاحبههایش بارها به این موضوع اشاره کرده است اما الان صحبت از عدم سرپرستی او در فدراسیون به میان آمده است و این موضوع قابل تأمل است.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/