دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 شهريور 1399 - 19:12
یک مقام انگلیس:

اتحادیه اروپا عادت کرده حرف ما را جدی نگیرد

مذاکره‌کننده ارشد انگلیس با اتحادیه اروپا گفت: بنابراین مهم‌ترین کاری که ما امسال می‌خواهیم بکنیم این است به آنها (اتحادیه اروپا) بفهمانیم که منظور ما همان چیزی است که می‌گوییم و آنها باید موضع ما را جدی بگیرند.
کد خبر : 512992
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، دیوید فراست، مذاکره‌کننده ارشد انگلیس گفت کشورش در گفتگوهای تجاری برگزیت با اتحادیه اروپا زودتر دست را نمی‌بازد و از اینکه تا پایان سال جاری میلادی توافقی برای برگزیت به دست نیاید، هراسی ندارد.


فراست در مصاحبه‌ای که متن آن در روزنامه دیلی‌میل منتشر شد، گفت: «ما زمانی برای مذاکره رسیدیم که دولت پیش از ما و گروه مذاکره‌کنندگانش در بازی "هر که دیرتر پلک زد" در برابر نمایندگان اتحادیه زودتر پلک زدند، در آن شرایط سخت، بلوف هم زدند اما اروپایی‌ها دست‌شان را خواندند. اتحادیه اروپا عادت کرده که حرف ما را جدی نگیرد.»


وی افزود: «بنابراین مهم‌ترین کاری که ما امسال می‌خواهیم بکنیم این است به آنها (اتحادیه اروپا) بفهمانیم که منظور ما همان چیزی است که می‌گوییم و آنها باید موضع ما را جدی بگیرند.»


انگلیس در روز ۳۱ ژانویه ۲۰۲۰ میلادی (۱۱ بهمن ۹۸) رسماً از اتحادیه اروپا خارج شده اما دوران گذار روابط تجاری لندن و بروکسل آخر سال جاری میلادی پایان می‌یابد و مذاکرات برای دستیابی به توافق تجاری در دوران پسابرگزیت هنوز در جریان است.


قرار است مذاکرات دو طرف روز سه‌شنبه این هفته در لندن از سر گرفته شود اما اصرار انگلیس بر استقلالش در کمک‌های دولتی و خواسته‌هایش درزمینهٔ ماهیگیری فعلاً باعث توقف این مذاکرات شده است.


انگلیس می‌گوید این اتحادیه اروپاست که مذاکرات را به تأخیر می‌اندازد زیرا هنوز نپذیرفته که طرف مذاکره‌اش یک کشور مستقل است. دیوید فراست در مصاحبه‌اش گفت: «ما نمی‌خواهیم بدل به یک کشور مشتری اروپا بشویم. ما بر سر بنیان‌ها و داشتن کنترل قوانین خودمان مذاکره نمی‌کنیم. ما این را نمی‌پذیریم که در سطحی با اتحادیه اروپا معامله کنیم که همه کارها را آنها بکنند. این یعنی استقلال یک کشور، این چیزی است که مردم انگلیس به آن رأی داده‌اند».


انگلیس در حال حاضر انگشت خود را روی یکی از مهم‌ترین حساسیت‌های اتحادیه اروپا گذاشته است. اتحادیه اروپا از آن می‌ترسد که انگلیسی پسابرگزیت بدل به کشوری با تحرک بیشتر شود و در غیاب تعهد به مقررات اقتصادی اروپا و نیز با حمایت دولتی گزینشی، به رقیبی اقتصادی برای اروپا بدل گردد.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته