صدور تمدن نوین اسلامی و سقوط ژاندارم خلیجفارس
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، اگر به تاریخچه صدر اسلام مراجعه کنیم، درخواهیم یافت تقابل تمدن اسلامی برابر شرک، جهل و کفر از همان زمان صدر اسلام عزیز وجود داشته و ادامه دارد. به جرئت میتوان گفت قرآن سنگ بنای تمدن اسلامی و احیای تمدن بشری عام در پرتو این کتاب آسمانی است.
بیشتر بخوانید:
ماجرای آخرین خداحافظی دختر شهید مغنیه با سردار سلیمانی
ما طبق روایات معتقدیم برتری اسلام که با تعبیر «الاسلام یعلو و لا یعلی علیه»، مطرحشده، دال بر این است که تمدن الهی از زمان آدم(ع) تا خاتم(ص) استمرار و ادامه دارد.
مقام معظم رهبری در سال 1398 در جمع موکبداران عراقی فرمودند: «امروز هدف هر مسلمان باید ایجاد تمدن اسلامی نوین باشد؛ ما امروز این را میخواهیم. ملتهای اسلامی ظرفیتهای عظیمی دارند که اگر از این ظرفیتها استفاده شود، امت اسلامی به اوج عزت خواهد رسید؛ ما باید به این بیندیشیم، به این فکر کنیم؛ ایجاد تمدن عظیم اسلامی، هدف نهایی ماست».
تمدن اسلامی در قرن بیستم چهره واقعی آمریکا را در منطقه برملا کرد و سبب شد صدور انقلاب اسلامی در کشورهایی همچون الجزایر، فلسطین، تونس، عراق، عربستان سعودی، مصر، فیلیپین، بحرین و برخی کشورهای دیگر, یخ جنبشهای انقلابی را ذوب کند.
حجتالاسلام و المسلمین حسن مسلمی، معاون فرهنگی سابق نماینده مقام معظم رهبری در سوریه
«زبیگنیف برژینسکی»، مشاور امنیت ملی دولت جیمی کارتر، رئیسجمهور اسبق آمریکا که دوره حضورش در دولت آمریکا با انقلاب اسلامی ایران همزمانشده بود، اعتراف کرده بود که : موج بنیادگرایی اسلامی بیشازحد مغلوب کننده بود و خطر مستمری برای منافع ما در منطقه و حیات جهان غرب به شمار میرود.
یکی از پسلرزههای انقلاب اسلامی به جریان افتادن حرکتهایی بود که علیه صدام بود و در عراق شعار مخالفت سر دادند و اقدام کردند. همچنین تسخیر مسجدالحرام در سال 1408 هجری قمری، جهاد مسلمانان در افغانستان علیه ارتش سرخ شوروی، ترور انور سادات در مصر، مقاومت جنوب لبنان در برابر رژیم غاصب صهیونیستی نشان میدهند که انقلاب اسلامی از همان ابتدا تأثیر خود را بر شروع افول آمریکا و نظام لیبرال سرمایهداری گذاشته است.
توافق ننگین انور سادات در کمپ دیوید
در مطالعاتی که بهتازگی در آمریکا انجام شد، حدود 14 میلیون مقاله برای جستجوی فروپاشی آمریکا بهدست آمد که بیشترش آثار اندیشمندان آمریکایی است؛ جالب این است که 70 درصد آنها دلیل فروپاشی آمریکا را انقلاب اسلامی میدانند.
قیام حضرت امام حسین(ع) برای احیای تمدن اسلامی در برابر ظلم و دیکتاتوری آن زمان بود و اربعین، نماد تجمع میلیونی نشان از این دارد که انقلاب اسلامی تأثیر بینالمللی خود را گذاشته و مردم آزادیخواه دنیا دنبال عدالت عمومی هستند. جالب این است که کشور آمریکا چندی قبل حدود 500 نفر از دانشجویان را برای تحقیق در موضوع اربعین به عراق فرستاده بود تا مطالعهای عمیق در این زمینه انجام دهند.
در ایران اسلامی 17 هزار شهید ترور دادهایم که همه به خاطر ندای اسلام، انسانیت، وجدان و عدالت اجتماعی در عالم جانشان را فدا کرده بودند. دشمن از این ترسید و حتی متفکران انگلیسی مدعی هستند همه تمدنهای زندگی بشر از بین رفتهاند و تنها، تمدن اسلامی باقیمانده است.
مقام معظم رهبری (حفظه الله) در بخشی از فرمایشاتشان تصریح کردند: «اسرائیل 25 سال آینده را نخواهد دید. همچنین ایشان فرمودند آمریکا در برابر انقلاب اسلامی بهزانو خواهد افتاد». اینها همه دال بر افول آمریکا، افول نظام سرمایهداری و از بین رفتن صهیونیسم است.
آمریکا از اوایل انقلاب لقب «ژاندارم خلیجفارس» را یدک میکشید. از سال 1980 توطئهای علیه ایران آغاز شد و نتیجه آن برخلاف تصوراتشان خطر سقوط لیبرال دموکراسی را بهدنبال داشت. ازجمله توطئهها میتوان حمایت از صدام، آل سعود و حسنی مبارک را بیان کرد که آنها را علیه ایران تحریک کردند، ولی با موج بیداری اسلامی مواجه شدند.
ازجمله دیکتاتورهایی که با آمریکا همراهی میکردند: پینوشه در شیلی و انور سادات در مصر بودند. انور سادات که یک سال قبل از انقلاب اسلامی پیمان کمپ دیوید را امضا کرد. در سال 1357 انقلاب اسلامی معادلات غرب و آمریکا را بر هم زد، زیرا با اهدافی همچون استکبارستیزی و سیاست نه شرقی نه غربی حرکت کرد. ازجمله بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی صدور اندیشه و معنویات انقلاب اسلامی به منطقه و جهان و تبدیلشدن به مرکز بیداری اسلامی است.
انقلاب اسلامی بهمثابه زلزلهای ویرانگر جهان غرب را دگرگون کرد.
از دهه 1960 تا 1970 دوقطبی استکباری غرب و آمریکا علیه نهضت دفاع از ملت و جنبشهای رهاییبخش نشان داد صهیونیسم و نظام استکباری در حال انحطاط و سرنگونی هستند. بهطور خلاصه میتوان آثار و نتیجه انقلاب اسلامی و تمدن اسلامی بر افول آمریکا را در موارد زیر بیان کرد:
1. انقلاب اسلامی سرمایهای عظیم در راستای بسیج تودهها با هدف ساقط کردن نظامهای سلطه به وجود آورد.
2. الگو قرار گرفتن عملی که دیکتاتورهای وابسته به آمریکا و غرب را از تخت سلطه به زیر کشید.
3. پیروزی زمانی بهدست آمد که امید مسلمانان به ایجاد جامعه اسلامی زنده شد.
4. پس از شکست اعراب در سالهای 1967 و 1973 و اشغال بیتالمقدس بهعنوان کانون کشمکش مسلمانان و صهیونیستها، اشغال خاک کشورهای اردن، سوریه و مصر شکستی برای مسلمانان محسوب میشد، اما انقلاب اسلامی معادلات منطقه را برهم زد.
با صدور اندیشه و تفکر تمدن اسلامی، تمدن تحمیلی غرب و آمریکا به زیر کشیده شد؛ زمانی دشمنی با انقلاب را شروع کردند که خود را درخطر سقوط دیدند. هویت اسلامی-ایرانی عامل بقا و پویایی نظام است و انقلاب اسلامی مفهوم عدالت اجتماعی را در دنیای معاصر مطرح کرد.
انقلاب اسلامی در بیداری ملتها که ریشه در باورهای قلبی مردم دارد، متجلی است و میتوان گفت رمز تأثیر انقلاب اسلامی، تبعیت از ولایتفقیه و مرجعیت و نیز وحدت کلمه است که هویت مسلمانان را در جهان احیا کرد.
* معاون فرهنگی سابق نماینده مقام معظم رهبری در سوریه
انتهای پیام/4106/4033/
انتهای پیام/