دانشگاه واشنگتن: تلفات جهانی کرونا در ۴ ماه آینده احتمالاً ۳ برابر میشود/کمبود قبر در اندونزی

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، دانشکده علوم پزشکی دانشگاه واشنگتن پیشبینی کرده است که ممکن است آمار تلفات کرونا تا پایان سال جاری میلادی سه برابر شود و به ۲,۸ میلیون نفر در جهان برسد.
براساس مدل توسعهیافته توسط محققان یک انستیتو وابسته به این دانشکده که پیشتر در پیشبینی آمار ابتلا به کرونا در آمریکا مفید واقع شده بود، اروپا، آسیای مرکزی و آمریکا بیشتر از بقیه نقاط در معرض خطر قرار دارند.
در پیشبینی این موسسه آمده درصورتیکه دولتها در کاهش محدودیتهای کرونایی تجدیدنظر نکنند، خطر رشد انفجاری کرونا وجود دارد.
رشد ۱,۹ میلیونی آمار تلفات کرونا در صورتی اتفاق خواهد افتاد که مردم همچنان ماسک بزنند و بهداشت شخصی را رعایت کنند.
آمار جهانی ابتلا به کرونا
طبق آمارهای رسمی منتشرشده در وبسایت «ورلدومیترز»، تاکنون ۲۷ میلیون و ۶۹ هزار و ۹۸۴ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و ۸۸۳ هزار و ۷۸۰ نفر جان خود را از دست دادهاند. همچنین ۱۹ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۸۸۶ نفر بهبود یافتهاند. آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان این ویروس قرار دارد.
در آمریکا تاکنون ۶ میلیون و ۴۳۱ هزار و ۱۶۰ نفر به کرونا مبتلا شدهاند و مجموعاً ۱۹۲ هزار و ۸۲۰ نفر جان خود را بر اثر کرونا ازدستدادهاند. برزیل با ثبت ۴ میلیون و ۱۲۳ هزار مبتلا به کرونا در جایگاه دوم، هند با ۴ میلیون و ۱۱۴ هزار و ۷۷۳ نفر در رتبه سوم، روسیه با ۱ میلیون و ۲۰ هزار و ۳۱۰ نفر در جایگاه چهارم و پرو با ۶۸۳ هزار و ۷۰۲ نفر در جایگاه پنجم کشورهای دارای بیشترین میزان ابتلا به این ویروس در جهان قرار دارند.
۱۰ کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا
اندونزی با کمبود قبر مواجه است
یک قبرستان در جاکارتا پایتخت اندونزی در بحبوحه بحران کرونا با کمبود قبر مواجه است و بهزودی دیگر قبر خالی در اختیار نخواهد داشت.
یکی از مدیران این قبرستان گفته فقط یک هزار قبر خالی باقیمانده و احتمالاً تا ماه اکتبر دیگر فضای خالی در قبرستان وجود نخواهد داشت.
این قبرستان از ماه مارس بهعنوان یکی از مکانهای دفن بیماران کرونایی انتخابشده و تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ نفر در آن دفن شدهاند.
اندونزی تاکنون بیش از ۱۹۰ هزار مورد ابتلا به کرونا و حدود ۸ هزار مورد فوت بر اثر کرونا ثبت کرده است.
برلوسکونی از کرونا نجات پیدا میکند
پزشک شخصی سیلویو برلوسکونی نخستوزیر سابق ایتالیا ابراز امیدواری کرده که وی از بیماری کرونا رهایی یابد.
آلبرتو زنگریلو روز شنبه در یک بیانیه گفت وضع عمومی برلوسکونی خوب است.
برلوسکونی ۸۳ ساله این هفته بعد از مثبت شدن تست کرونای خود در بیمارستانی در میلان بستری شد.
زنگریلو روز جمعه چند ساعت بعد از انتقال برلوسکونی به بیمارستان سن رافائل گفت که وی علائم اولیه ابتلا به عفونت ریه را دارد.
در همین حال روز یکشنبه تظاهرات گستردهای در رم پایتخت ایتالیا در اعتراض به استفاده از ماسک برای کنترل ویروس کرونا انجام شد.
برگزاری جشن روز کارگر در آمریکا
مقامات آمریکایی از مردم میخواهند که در جریان جشن روز کارگر مقررات قرنطینه را رعایت کنند تا جلوی گسترش ویروس کرونا را بگیرند.
میشله گریشام فرماندار نیومکزیکو گفت که این ایالت پیشرفت قابلتوجهی در نبرد با ویروس کرونا داشته است، اما مردم باید کاملاً مراقب باشند تا جلوی گسترش ویروس را بگیرند و اطمینان حاصل کنند که دانش آموزان میتوانند بهراحتی به مدرسه بازگردند.
دانشگاه ایالتی سن دیگو در کالیفرنیا از دانشجویان خواسته است در خوابگاه بمانند تا جلوی گسترش کرونا گرفته شود.
کاهش موارد جدید ابتلا به کرونا در کره جنوبی
کره جنوبی روز یکشنبه گزارش داد که ۱۶۷ مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت کرده است.
این چهارمین روزی است که موارد جدید کرونا در این کشور زیر ۲۰۰ مورد است.
۱۵۲ نفر از مبتلایان جدید کرونا داخل کره جنوبی حضور داشتند و ۱۵ نفر افرادی بودند که از خارج برگشته بودند.
تاکنون در مجموع ۲۱ هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شدهاند و ۳۳۴ نفر جان خود را از دست دادهاند.
تمدید قرنطینه شدید در استرالیا
ایالت ویکتوریای استرالیا که به کانون بحران کرونا در این کشور تبدیلشده روز یکشنبه مقررات سختگیرانه قرنطینه در ملبورن پایتخت این کشور را به مدت دو هفته تمدید کرده است.
هنوز موارد جدید ابتلا به کرونا در این ایالت به میزان مورد انتظار کاهش نیافته است.
بر اساس مقررات فعلی، اکثر کسبوکارها تعطیل هستند و مردم فقط میتوانند یک ساعت در روز در شعاع پنج کیلومتری خانه خود تردد کنند.
ویکتوریا که دومین ایالت پرجمعیت استرالیا است در هفتههای اخیر به کانون بحران کرونا تبدیلشده و بیش از ۷۵ درصد مبتلایان و تلفات کرونا در این ایالت زندگی میکنند.
انتهای پیام/۴۱۰۶/۴۱۵۳/