دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 شهريور 1399 - 00:05

ترس آمریکایی‌ها از تأثیر کمپین‌های مجازی كاربران ایرانی در دنیا/ اعتراف به ماهیت مردمی و معرفتی کمپین لبیک یا خامنه‌ای

رئیس آژانس امنیت ملی و ریاست فرماندهی سایبری ایالات‌متحده آمریکا، می‌گوید که ایران به کارزارهای تأثیرگذاری آنلاین تبدیل شده است.
کد خبر : 511171
1.jpg

به گزارش خبرنگار گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، ژنرال پال میکی ناکاسونی،‌ رئیس آژانس امنیت ملی و ریاست فرماندهی سایبری ایالات‌متحده آمریکا، می‌گوید که ایران به کارزارهای تأثیرگذاری آنلاین تبدیل شده است.


وی با انتشار مطلبی در نشریه «فارن افرز» ضمن حمایت از سیاست رویکرد فعال و پیشگیرانه نوشت که دست روی دست گذاشتن در مقابل تهدیدها، خطرهای خودش را دارد؛ چرا که در آن پروپاگاندای تهدیدات علیه آمریکا در فضای مجازی بدون مقابله باقی خواهد ماند.


ناكاسونی مدعی شد: روسیه از فضای سایبر برای جاسوسی، سرقت و مختل ساختن زیرساخت‌های آمریكا استفاده می‌کند و ایران هم با «كارزارهای تأثیرگذاری آنلاین»، فعالیت‌ علیه نهادهای دولتی و بخش‌های صنعتی آمریكاست.


 ادعای ژنرال آمریكایی در حالی است كه كارزارهای جهانی كاربران ایرانی جنبه ایجابی و معرفی ارزش‌های انقلابی را دارد و كمپین «لبیك یا خامنه‌ای» كه اخیراً ترند سوم جهان شد تنها ماهیتی مردمی و معرفتی داشته است.


می‌توان چنین نتیجه گرفت که این ادعای فرمانده ارتش سایبری آمریكا نشان‌دهنده ترس آن‌ها از چنین اقدامات بازشناسی فرهنگ ملی اسلامی در فضای مجازی است.


کارشناس حوزه سایبر معتقدند این کمپین‌ها در فضای مجازی به علت برخورداری از ویژگی‌هایی چون گمنامی و تأثیرگذاری شگرف، پدیده‌ای به نام انتشار قدرت را به وجود آورده است که منجر به ورود بازیگران جدیدی همچون گروه‌های مردم‌نهاد و افراد سرشناس به معادلات قدرت جهانی شده است به همین علت این پدیده می‌تواند امنیت ملی کشورهای استکباری را در ابعاد مختلفی مانند اقبال مردمی و گستردگی آسیب‌پذیری‌های اجتماعی تحت تأثیر قرار دهد.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب