دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 شهريور 1399 - 12:20
تیمور غیاثی در گفتگو با آنا:

رکورد بانوان دوومیدانی ارجح‌تر از مردان بود/ مسابقات جایزه بزرگ در حد متوسط پایین برگزار شد

پیشکسوت دوومیدانی گفت: از نظر رکوردی در مسابقات جایزه بزرگ، وضعیت بانوان ارجح‌تر از آقایان بود، متأسفانه آقایان هیچ رکورد ملی جابه‌جا نکردند اما در بخش بانوان این اتفاق رخ داد.
کد خبر : 510739
1398031010183782117546944.jpg

تیمور غیاثی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره سطح مسابقات جایزه بزرگ دوومیدانی در بخش مردان و زنان گفت: می‌توانم بگویم مسابقات در سطح متوسط پایین برگزار شد اما با این‌حال خیلی خوشحالم که بالاخره بعد از 9 ماه وقفه شاهد یک مسابقه در دوومیدانی بودیم. با توجه به شیوع ویروس کرونا، ورزش خیلی افت کرد و قطعاً دوومیدانی هم از این قاعده مستثنی نبود. با این‌حال سرپرست فدراسیون تلاش بسیار زیادی انجام داد تا مسابقات را برگزار کند. خوشبختانه از زمانی که به فدراسیون آمده، حواشی به شدت کاهش پیدا کرده است و آرامش به دوومیدانی بازگشته است.


وی گفت: به خاطر شیوع ویروس کرونا نه‌تنها ایران بلکه در سراسر دنیا، ورزشکاران درجا زده‌اند اما با این‌حال برگزاری این رقابت‌ها نقطه عطفی برای دوومیدانی شد تا از این به بعد تمرینات را از سر بگیرند. در دوره گذشته به دلیل مدیریت ناکارآمد کیهانی خیلی از ورزشکاران با افت رکورد مواجه شدند و خیلی از آنها هم از دوومیدانی خداحافظی کردند. امیدوارم الان شرایط به سمتی برود که ورزشکاران بتوانند افت رکورد خود را جبران کنند و در سال منتهی به المپیک شاهد رکوردهای خوبی باشیم.


پیشکسوت دوومیدانی در مورد عملکرد دوومیدانی‌کاران بانوان و مردان در این مسابقات گفت: از نظر رکوردی به نظرم بانوان ارجح‌تر از آقایان بودند. متأسفانه در بخش آقایان هیچ رکورد ملی جابه‌جا نشد اما در بخش بانوان این اتفاق رخ داد که باعث شد به آینده امیدوار شویم. ریحانه مبینی بعد از 45 سال در ماده پرش طول رکورد ملی را جابه‌جا کرد. آیلین بابکی در ماده پرش ارتفاع عملکرد خیلی خوبی داشت. زهرا عرب رستمی در ماده پرتاب چکش توانست رکوردشکنی کند. همه اینها نشان می‌دهد که بانوان عملکرد به‌مراتب بهتری داشتند و می‌توان به آینده آنها امیدوار بود به شرطی که بتوان این سرمایه‌ها را حفظ کرد و مربی تخصصی برای آنها جذب کرد.


وی گفت: البته در برخی از ماده‌ها انتظار خیلی بیشتر بود. به عنوان مثال در ماده دوی 100 متر، فرزانه فصیحی رکورد 11.87 را ثبت کرد که این رکورد اصلاً قابل قبول نیست. در مصاحبه‌ای که از او خواندم عنوان کرده بود که باد مانع ثبت رکورد قابل قبول برای او شده است در صورتی که چنین چیزی نیست. همیشه باد در حال وزیدن است و ورزشکار باید خودش را با شرایط وفق دهد. در بخش مردان هم در ماده پرتاب دیسک، حسین رسولی عملکرد خوبی نداشت. با اینکه او چندین ماه در بلاروس اردوی برون‌مرزی داشت و انتظار بیشتری از او می‌رفت اما این اتفاق نیفتاد.


غیاثی افزود: رسولی اگر بعد از دو سه سال با یک مربی سطح یک کار کند، آن‌وقت می‌تواند 60 متر پرتاب کند. در حال حاضر رکورد 54.25 متر اصلاً قابل قبول نیست و فاصله زیادی برای رسیدن به میدان المپیک دارد. در برخی از ماده‌ها البته حرف برای گفتن داشتیم و نمی‌توان آن را نادیده گرفت. به عنوان مثال مهدی پیرجهان در ماده دوی 400 متر با مانع عملکرد خوبی داشت. او یکی از شانس‌های کسب سهمیه از طریق رنکینگ است و اگر در چند مسابقه شرکت کند و دقتش را بالا ببرد، به طور حتم می‌تواند سهمیه المپیک را کسب کند. خوشبختانه فدراسیون هم حمایت ویژه‌ای از او داشته است. با صحبتی که با رئیس کمیته ملی المپیک داشته‌ایم قرار بر این شد که برای پیرجهان حقوقی در نظر گرفته شود تا بتوان حمایت‌های لازم را از این ورزشکار شانس کسب سهمیه انجام داد.


وی گفت: در پرتاب وزنه هم علی ثمری عملکرد نسبتاً خوبی داشت. البته امیدوارم که رکورد بهتر از این ثبت کند. ثمری طلای آسیا را در کارنامه خود دارد و باید خیلی تمرین کند تا بتواند به رکورد قابل قبولی برسد. البته قبل از ثبت رکورد، ورزشکار باید از صحبت‌های بی‌مورد پرهیز کند و بدون اینکه وارد جنجال و حاشیه شود، تمرینات خودش را پیگیری کند. ثمری باید این موضوع را در دستور کار خود قرار دهد.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب