تأثیر بالای تشخیص میزان ROS در درمان کرونا
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد عبدالاحد، سازنده دستگاه RDSS و برنده جایزه مصطفی در مراسم معرفی دستگاه RDSS در کمک تشخیص سریع کرونا که پیش از ظهر امروز برگزار شد، اظهار کرد: ساخت این دستگاه حاصل تلاش شبانهروزی یک تیم برجسته است.
وی افزود: روش PCR تست مستقیم تشخیص کرونا است، ولی این دستگاه میزان ROS را در افراد اندازه میگیرد که این میزان در بیماران کرونایی بسیار بالاتر از سایر بیماریها است.
سازنده دستگاه درباره مطالعه انجامشده بیان کرد: جامعه آماری ما شامل بیمارستانهایی بود که بیماران کرونایی در آنها بستری بودند، اما تست PCR همه آنها مثبت نبود. حدود 250 الی 300 بیمار بستری، ICU، پرستار و غیره را در چند بیمارستان مورد آزمایش قرار دادیم و مشاهده کردیم اختلاف معناداری در سطح ROS کسانی که کرونا دارد و کسانی تست کرونای آنها منفی است، وجود دارد. هرچه سطح ROS بالاتر باشد فرد احتمال مبتلا بودنش به کرونا بیشتر است و باید برای درمان به پزشک مراجعه کند.
عبدالاحد ادامه داد: در بررسیهای دیگر متوجه شدیم آنفلوانزای فصلی موجب کاهش ROS میشود. همچنین بیمارانی که در بیمارستان اکسیژنتراپی میشوند، این اکسیژن ROS را سرکوب میکند.
وی خاطرنشان کرد: در فاز دوم مطالعه از فروردین تا خرداد مقالات مختلفی در جهان چاپ شد که نشان میدهد میزان ROS بیماران کرونایی اگر کنترل نشود موجب افزایش مرگومیر میشود. همچنین مقالهای دیگر عنوان کرد که باید به بیماران کرونایی داروهای ضد ROS بدهیم تا بیمار روند درمان بهتری پیدا کند. درمجموع تشخیص ROS بسیار اهمیت دارد و تشخیصی است که در پی آن درمان است. با تشخیص ROS میتوان به مدیریت بیماری کرونا کمک کرد.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/