دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۷
خزاعی تأکید کرد؛

لزوم ارتباط مستقیم و مداوم معلمان با خانواده‌ها و دانش‌آموزان در ایام کرونا

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای کرمان یکی از چالش‌های پیش رو را تعامل خانواده‌ها با توجه به شرایط متأثر از کرونا دانست و بر ارتباط مستقیم و مداوم معلمان در باقیمانده تعطیلات با خانواده‌ها و دانش‌آموزان تأکید کرد.
کد خبر : ۵۱۰۰۹۳
IMG_0495.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان؛ مجید خزاعی در جلسه ویدِئو کنفرانس معاونان، سرپرستان مراکز و مدیران مدارس سمای استان کرمان که با حضور علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان برگزار شد با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته توسط مدیران و معلمان سما در شرایط کرونا اظهار کرد: امسال بنا به‌فرموده مقام معظم رهبری سال جهش تولید است و در سما باید این جهش در تولید علم باشد و پیشنهاد می‌شود سال تحصیلی جدید را با شعار «ما می توانیم»  آغاز کنیم.




بیشتر بخوانید:


سبک زندگی شهید سلیمانی به مراکز پیش‌دبستانی کرمان می‌آید




وی توجه به برنامه و بودجه در مدارس را مهم برشمرد و گفت: برنامه و بودجه باید نصب‌العین مدیران قرار گیرد و درآمد و هزینه باید با برنامه و بودجه هماهنگ باشد تا در پایان سال از بودجه پیش‌بینی شده انحرافی نداشته باشیم.


خزاعی افزود: یکی از چالش‌های پیش روی سما تعامل نکردن و همراه نبودن خانواده‌ها با توجه به استرس‌ها و شرایط متأثر از کرونا است که اگر معلمان به میدان آیند و ارتباط مستقیم و مداوم در باقیمانده تعطیلات با خانواده‌ها و دانش‌آموزان ایجاد کنند، این نقیصه جبران خواهد شد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای کرمان تلاش مضاعف دست‌اندرکاران مدارس برای حصول درآمدها را خواستار شد و گفت: هزینه‌ها باید براساس پیش‌بینی بودجه انجام شود و جذب و نگهداشت دانش‌آموزان برای افزایش درآمد هم باید از سوی عوامل مدرسه جدی گرفته شود.


خزاعی اظهار کرد: برای سال تحصیلی آینده شرایط متفاوت و سختی را در مقایسه با سال‌های گذشته پیش‌رو داریم که اگر خوب مدیریت نکنیم، آسیب جبران‌ناپذیری به مجموعه سما وارد می‌شود و ابتکار، خلاقیت و در یک کلام مدیریت بحران را لازم داریم.


تجربه سال گذشته می‌تواند چراغ راه آینده باشد


وی با بیان اینکه آموزش و همراه‌کردن خانواده‌ها را باید قبل از  سال تحصیلی آغاز کرد، گفت: باید از استادان خبره و مسلط به اصول تعلیم و تربیت در این زمینه کمک گرفت تا هم شرایط جدید و هم آموزش مجازی را بتوانند برای خانواده‌ها تبیین کنند.


این مقام مسئول افزود: باید مدام جلسات و اتاق فکر در مدارس تشکیل شود و راهکارهای گریز از چالش را پیدا کرد که مهم‌ترین فرصت اکنون، عبور از روش‌های سنتی تدریس و حرکت به سوی آموزش الکترونیک است.


انتهای پیام/۴۰۶۲/


ارسال نظر