جزییات سقف ذخیره سهمیه سوخت انواع خودروها + زمان ابطال
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، میزان سهمیه ماهیانه برای خودروهای شخصی بنزینسوز 60 لیتر، دوگانهسوز 30 لیتر، موتورسیکلتها 25 لیتر، سهمیه سوخت تاکسی بنزینی ۴۰۰ لیتر، تاکسی دوگانه سوز ۲۰۰ لیتر، آمبولانس ۵۰۰ لیتر و وانت بارعمومی ۱۵۰ لیتر، تعیین شده است.
در ابتدای طرح سهمیهبندی بنزین در آبان ماه 98 امکان ذخیره بنزین در کارتهای هوشمند سوخت مالکان خودروهای شخصی و موتورسیکلت بهمدت 6 ماه تعیین شده بود.
ذخیره سهمیه سوخت خودروها چه تغییری کرد؟
اما به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور و شرایط ویژه اعلامشده برای مقابله با گسترش آن، طبق اطلاعیهای که از سوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تأیید شد، سقف ذخیره سهمیه بنزین در کارتهای هوشمند سوخت برای خودروهای شخصی و موتورسیکلت از 6 ماه به 9 ماه افزایش یافت.
بنابراین سهمیه سوخت خودروهای شخصی و موتورسیکلتها در صورت عدم استفاده حداکثر تا 9 ماه در کارتهای سوخت قابل ذخیره خواهد بود.
سهیمه بنزین مرداد چه میشود؟
اکنون که این مصوبه، سقف ذخیره سازی بنزین در کارتهای سوخت خودروهای شخصی را تا 9 ماه افزایش داده، به معنای آن است که در صورتی که کسی از سهمیه بنزین خود از ابتدای سهمیه بندی (24 آبان ماه 98) استفاده نکرده باشد، نهایتا تا سقف 540 لیتر (برابر با 9 سهمیه 60 لیتری) ظرفیت ذخیره سازی دارد.
از این رو برای کسانی که از سهمیه بنزین 60 لیتری ماهانه خود تاکنون استفاده نکردهاند، تنها تا تیرماه سهمیه جدید سوخت در کارتهای آنها قابلیت شارژ داشته و این افراد سهمیه بنزین مردادماه را دریافت نخواهند کرد.
به طور ساده تر یعنی اگر شخصی از ابتدای زمان سهمیهبندی ۲۴ آبان ۱۳۹۸ تاکنون از سهمیه کارت سوخت خود استفاده نکرده باشد، سهمیهای به کارت سوخت آن اضافه نمیشود، سقف ذخیره ۵۴۰ لیتر تعیین شده و اگر فردی فقط ۳۰ لیتر از این میزان را استفاده کرده باشد تنها ۳۰ لیتر مرداد ماه به سهمیه آن شخص اختصاص داده میشود.
لازم به ذکر است عدد باقیمانده در کارت سوخت محفوظ باقی میماند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/