دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 مرداد 1399 - 16:41
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی آیت‌الله آملی:

نخستین دانشجویان غیر‌ایرانی از مهر 99 در آمل تحصیل می‌‌کنند/ اجرای طرح مطالعات زراعت چوب 

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی آیت‌الله آملی گفت: مهر سال جاری نخستین ورودی دانشجویان غیر‌ایرانی در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل می‌شوند.
کد خبر : 508481
IMG-20200816-WA0074.jpg

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از آمل، سیداحمد شهیدی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف جذب و آموزش دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های کشور برقراری تعاملات علمی ـ فرهنگی و اجرایی پس از فراغت از تحصیل آنهاست.


وی اظهار کرد: با عقد تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری جذب دانشجوی غیر‌ایرانی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی در مهر سال جاری نخستین ورودی دانشجویان غیر‌ایرانی در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل می‌شوند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی مطرح کرد: بر مبنای این تفاهم‌نامه این واحد دانشگاهی با نظارت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و در رشته‌های تحصیلی مشترک به‌جذب دانشجوی بین‌الملل خواهد پرداخت.


اجرای طرح مطالعات زراعت چوب


این استاد دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی اقدام به مطالعات در زمینه زراعت چوب کرده است.


این مسئول با بیان اینکه زراعت چوب یکی از راهکارهای اساسی برای حفظ عرصه‌های منابع طبیعی است، تصریح کرد: سال‌های اخیر زراعت چوب مورد توجه مسئولان واقع شده تا از این طریق علاوه بر اشتغالزایی از نابودی جنگل جلوگیری شود. 


شهیدی با بیان اینکه بر اساس آمارهای رسمی، سالانه ۸ میلیون مترمکعب چوب برای استفاده در صنایع کل کشور نیاز است، مطرح کرد: حجم نسبتاً بالایی از این مقدار با برداشت‌های غیر‌قانونی از منابع جنگلی کشور تأمین می‌شود و ادامه این روند می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری به جنگل‌های کشور در ۱۵ سال آینده وارد کند. 


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی گفت: یکی از راهکارهایی که می‌تواند در این زمینه گره‌گشا باشد، زراعت چوب است که اخیراً بار دیگر مورد توجه مسئولان قرار گرفته است.


این استاد دانشگاه افزود: مسئولان مصمم به اجرای طرح زراعت چوب هستند؛ چراکه در گذشته نیز این موضوع چند بار مطرح شده و مجلس شورای اسلامی در سال ۸۹ با تصویب قانونی، توسعه زراعت چوب را به‌منظور افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان یک تکلیف تعریف کرد.


شهیدی خاطرنشان کرد: دی سال ۱۳۹۲ نیز دولت مصوبه‌ای درباره بهینه‌سازی وضعیت مدیریت منابع طبیعی گذراند که در ماده ۴۸ آن بر ضرورت توسعه زراعت چوب تأکید کرده بود.


وی اضافه کرد: دوره مطالعه این طرح یکساله خواهد بود و پس از اعلام نتیجه در سال آینده براساس نتایج مطالعات اقدامات اجرایی زارعت چوب در دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی اجرا خواهد شد.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب