«کیت مولکولی تشخیص کرونا» دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در انتظار مجوز تولید/ مسئولان حوزه بهداشت حمایت و همکاری میکنند؟
شهرام مشهدیزاده در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره تازهترین فعالیتها و دستاوردهای حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در مبارزه با کرونا اظهار کرد: قراردادی با شرکت دانشبنیان مادر دارو مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در راستای تولید و عرضه مواد ضدعفونیکننده نانونقره منعقد کردهایم.
بیشتر بخوانید:
تولید انبوه تهیه الکل از خرما در مراحل نهایی اخذ مجوز
تولید 3 محصول ضدکرونا در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی
جایگاه دومی بیمارستان خاتمالأنبیا(ص) دانشگاه آزاد اسلامی در مقابله با کرونا
وی با بیان اینکه توسط یکی از اعضای هیئت علمی واحد دانشگاهی شهرکرد کیت تشخیص و ردیابی کرونا را ساختیم، افزود: کیت مولکولی تشخیص کرونا که تمام تستهای کنترلی مربوط را در آزمایشگاه با موفقیت پشت سرگذاشته است، اکنون مراحل اخذ مجوز برای تولید و عرضه به بازار را طی میکند. در این راستا انتظار حمایت و همکاری مسئولان حوزه بهداشت و درمان کشور را داریم.
این مسئول ادامه داد: تولید ترکیب گیاهی برای تقویت سیستم ایمنی بدن با مجوز از سازمان غذا و دارو و انجمن علمی گیاهان دارویی توسط یکی از شرکتهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و تولید اتانول 70 درصد از اقدامات این دانشگاه برای مقابله با بیماری کرونا بوده و برای بازاریابی فروش محصولات به همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اطلاعرسانی شده است.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اعلام اینکه در یکی دو ماه گذشته با افزایش آمار ابتلا به بیماری کرونا مواجه شدهایم، به آنا گفت: این پدیده از یک سو بهدلیل تصور اشتباه کاهش گسترش ویروس و در نتیجه رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی در جامعه و از سوی دیگر بهدلیل ماهیت این ویروس و تغییرات ایجادشده در آن است.
مشهدیزاده ادامه داد: با توجه به این موارد، آغاز موج بعدی گسترش کرونا دور از انتظار نبود و در همین راستا ستاد آگاهسازی، کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و ستاد استانی مقابله با کرونا با تداوم اقدامات انجامشده قبلی ازجمله گندزدایی و ضدعفونی، استفاده از وسایل حفاظت فردی ازجمله ماسک و دستکش را برای همه کارکنان و مراجعهکنندگان الزامی کرد.
برنامه حوزه سلامت برای دانشگاهیان
وی اضافه کرد: وضعیت سلامت کارکنان بهصورت مستمر مورد ارزیابی قرار گرفته و با هدایت سریع افراد مشکوک به مراکز غربالگری بیماری کرونا در صورت ابتلای افراد وضعیت آنان تا زمان بهبود و بازگشت به کار مورد بررسی قرار میگیرد.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: در همین راستا در بازههای زمانی که بر اساس اعلام ستاد استانی کرونا وضعیت استان بحرانی بوده و محدودیتهای خاص اعمال شده است، این دانشگاه با اجرای کامل بخشنامهها و دستورالعملهای سازمان مرکزی دانشگاه با عمل به پروتکلهای دورکاری و استفاده از حداقل نیروی حضوری در راستای کنترل بیماری همکاری همه جانبه با ستاد استانی کرونا داشتهاند.
مشهدیزاده مطرح کرد: تداوم آموزش بالینی دانشجویان علوم پزشکی استان و انجام طرح تعاون در برگزاری آزمونهای دانشگاه از دیگر موارد موفق در اجرای بخشنامهها با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی است.
وی درباره برنامه حوزه سلامت برای دانشگاهیان در ترم جدید توضیح داد: با آغاز برگزاری کلاسهای عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه با رعایت کامل مفاد بخشنامه ابلاغی ازجمله پایش سلامت استادان، کارکنان و دانشجویان پیش از آغاز کلاسها و رعایت شیوه گروهبندی دانشجویان با افزایش دفعات ضدعفونی و گندزدایی مکانها، فضاها و سطوح را در دستور کار قرار دادهایم.
فاصلهگذاری اجتماعی تنها راه قطعی مقابله با کرونا
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری تبیین کرد: آموزشهای گسترده در فضای مجازی و نیز استفاده از بنرهای اطلاعرسانی در دانشگاه و نظارت مستمر بر رعایت پروتکلها از یک سو و ایجاد حس مسئولیت در افراد بهگونهای که هر فرد علاوه بر رعایت نکات بهداشتی، نظارت بر رعایت نکات توسط دیگران را نیز بر عهده داشته باشد از سوی دیگر، ازجمله مواردی است که در آغاز فعالیت سال تحصیلی جدید مورد توجه قرار دارد.
مشهدیزاده تصریح کرد: الزام استادان، کارکنان و دانشجویان به استفاده از وسایل حفاظت فردی و بهویژه ماسک و دستکش و آموزش لازم برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی به گروههای هدف با نظارت کامل و همه جانبه بر رعایت پروتکلها انجام میشود و البته اجرای این طرح تجربه بسیار ارزشمندی در راستای برنامهریزی لازم برای فعالیت دانشگاه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید است.
وی خاطرنشان کرد: اگر هر یک از ما که علاوه بر الزام خود به رعایت نکات و دستورالعملهای بهداشتی، مسئولیت نظارت و راهنمایی دیگران را در رعایت این نکات بر عهده بگیریم، قطعاً میتوانیم به مرحله کنترل بیماری برسیم.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: با توجه به نزدیکی فصل پاییز و شیوع آنفلوانزا و همراه شدن آن با ویروس کرونا، طبیعتاً تنها راه قطعی پیشگیری و مقابله با گسترش بیماری کرونا رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی و صدالبته تا حد امکان در خانه ماندن و خودداری از ترددهای بیمورد است.
انتهای پیام/4121/4062/پ
انتهای پیام/