دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 مرداد 1399 - 15:40
پس از بررسی و امتیازدهی داوران؛

ایده‌‌های برتر وبینار استارت‌آپ ویکند تولید محتوا معرفی شدند

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر ایده‌های برتر وبینار استارت‌آپ ویکند تولید محتوا را معرفی کرد.
کد خبر : 507173
637125476094568877_lg.JPG

محمدمهدی مزارعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بوشهر با بیان اینکه پس از پایان کارگاه‌های آموزشی وبینار استارت‌آپ ویکند تولید محتوا، تیم‌ها اسلایدهای خود را بر مبنای اطلاعات آموزش داده شده در کارگاه‌ها آماده و ارائه کردند، اظهار کرد: پس از ارائه نهایی 10 ایده برتر انتخابی در روز نخست و پس از بررسی و امتیازدهی داوران، سه ایده سامانه مهارت‌آموزی دانشجویان، سامانه یکپارچه‌سازی کنفرانس‌ها و اپلیکیشن جویا حائز رتبه‌های برتر شدند.


وی افزود: از سال گذشته و در راستای ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه پیرامونی، دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر اقدام به برگزاری رویدادهای کارآفرینی و استارت‌آپی کرده که ازجمله این رویدادها، می‌توان رویداد «استارت‌آپ ویکند دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر»، رویداد «استارت‌آپ ویکند دانش‌آموزان دختر متوسطه اول سما»، رویداد «استارت‌آپ‌های شیلاتی استان بوشهر» را نام برد.


معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با بیان اینکه با شیوع و گسترش ویروس کرونا از سال گذشته برگزاری همه برنامه‌ها به‌ویژه رویدادهای تجمعی را تحت تأثیر قرار داده است، توضیح داد: با توجه به شرایط جدید ناشی از شیوع این اپیدمی و امکان‌پذیر نبودن برگزاری حضوری رویدادها، تصمیم گرفته شد که با توجه به تجربه موفق برگزاری کلاس‌ها و آزمون‌های غیرحضوری و زیرساخت مناسب فناوری دانشگاه، این رویدادها نیز به‌صورت برخط برگزار شود.


مزارعی ادامه داد: در همین راستا نخستین رویداد آنلاین استارت‌آپ ویکند استان بوشهر با محور تولید محتوای دیجیتال با همکاری سازمان‌هایی مانند پارک علم و فناوری خلیج‌فارس و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر روی سامانه آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد.


10 ایده برتر مرحله دوم وبینار استارت‌آپ ویکند تولید محتوا


وی با اشاره به اینکه این رویداد کارآفرینی با هدف شناسایی طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه در زمینه تولید محتوای دیجیتال و در پنج محور برگزار شد، درباره این محورها گفت: کودک و نوجوان، آموزش، سلامت، شهر هوشمند و گردشگری موضوعات محوری این استارت‌آپ بودند که شرکت‌کنندگان طرح‌های خود را در قالب‌های طراحی بازی‌های رایانه‌ای، طراحی نرم‌افزار تلفن همراه و سرگرمی و انیمیشن مطرح کردند.


معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر درباره نحوه اجرای این رویداد تشریح کرد: در بخش نخست، 17 طرح ارائه شد که 10 ایده اپلیکیشن جویا برای جستجوی اصناف مستقر در شهر بوشهر، اپلیکیشن آموزش زبان به افراد متناسب با سن و کسب‌وکار افراد، وب‌سایت نچرالو برای ارائه ایده‌هایی مناسب برای حذف آسیب به محیط‌زیست و سامانه یکپارچه‌سازی کنفرانس‌ها با رأی شرکت‌کنندگان برای حضور در مرحله دوم انتخاب شدند.


مزارعی عنوان کرد:‌ پنل سلبرینو برای معرفی سلبریتی‌های داخل کشور برای الگوسازی درست برای نسل جدید، وب‌سایت سفارش ماهی تازه و آموزش نحوه طبخ غذاهای دریایی بوشهر به مردم، سامانه مهارت‌آموزی دانشجویان، پنل رزرو نوبت آرایشگاه‌ها، پنل آموزش موسیقی و پنل ارائه خدمات کارواش در محل از دیگر طرح‌ها بودند که با رأی شرکت‌کنندگان برای حضور در مرحله دوم انتخاب شدند.


وی با اشاره به اینکه کارگاه «آشنایی با مدل کسب‌وکار» و پس از آن «نحوه ارائه حرفه‌ای ایده» نیز به‌صورت آنلاین برای تیم‌ها برگزار شد تا آنان با پارامترهای مورد نظر داوران، نحوه ساختارمند کردن ایده و نحوه ارائه ایده خود و اسلاید سازی آشنا شوند، مطرح کرد: در این دوره مواردی مانند توسعه محصول، بررسی مجوزها، چگونگی تحلیل و مطالعه بازار، مشتریان هدف، کانال‌های دسترسی به مشتریان، تجاری‌سازی، چگونگی تحلیل رقبا و…. مورد بررسی قرار گرفت.


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب