تخصیص 9 رشته جذاب و مورد تقاضا به واحدهای دانشگاهی بوشهر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی در جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای استان بوشهر درباره تخصیص رشتههای جذاب و مورد تقاضا به واحدها و مراکز دانشگاهی این استان اظهار کرد: 9 رشته جذاب و مورد تقاضا در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به واحدها و مراکز دانشگاهی بوشهر اختصاص داده شده است.
وی افزود: سه رشته برنامهریزی درسی، حقوق بینالملل و حقوق خصوصی در مقطع دکتری، رشتههای حقوق خصوصی، مدیریت بازرگانی (بازاریابی)، مهندسی عمران (راه و ترابری) و مهندسی کامپیوتر (معماری سیستمهای کامپیوتری) در مقطع کارشناسی ارشد، رشتههای حقوق ثبتی، مشاوره و مهندسی هستهای در مقطع کارشناسی و چند رشته جذاب دیگر ازجمله رشتههای جذاب و مورد تقاضای اختصاص داده شده به این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به پیگیری ایجاد دانشگاه تخصصی نفت و گاز در عسلویه ادامه داد: ظرفیت قابل ذکر دیگر، تشکیل دبیرخانه اتحادیه دانشگاههای حوزه خلیجفارس است که علاوه بر تبادل و جذب دانشجوی خارجی، امکان تبادل اطلاعات و تولیدات علمی را میسر خواهد کرد.
عبداللهی با تأکید بر پیگیری وصول معوقات شهریهای عنوان کرد: با تشکیل کارگروه ویژه باید دانشجویان بازمانده از تحصیل فراخوان شده و بر اساس قوانین مشکل مالی یا آموزشی آنان حلوفصل شود.
وی با بیان این مطلب که دانشگاه در اجرای قوانین جدی و مصمم است، اضافه کرد: نقطهنقطه استان بوشهر ویژگی راهبردی دارد. ظرفیتهایی مانند گردشگری، کسبوکار، دریا، صنایع پاییندستی و بالادستی در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی استان بوشهر بهوفور و آماده کار هستند. از این رو انتظار میرود همه ارکان دانشگاه بهویژه گروههای تخصصی متناسب با ظرفیت و مأموریت خود فعالتر شوند.
پیشبینی دقیق درآمد و هزینهها برای جلوگیری از انحراف خودساخته
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به دستورات بیست و ششمین جلسه کمیسیون دائمی، تبادلنظر درباره بودجه سال 400-99 واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان را یکی از مهمترین موضوعات این جلسه برشمرد و مطرح کرد که بودجهریزی در شرایط موجود کاری سخت و نیازمند دقت عمل و هوشمندی است.
وی با تأکید بر اینکه بودجه باید بر اساس اطلاعات واقعی و حقیقی باشد، تشریح کرد: با تجربیات ارزشمندی که از بودجه سالهای مالی 97 و 98 کسب شده در بودجه امسال سعی شد پیشبینیها درباره درآمد و هزینهها دقیق باشد تا انحراف خودساختهای در بودجه به وجود نیاید.
عبداللهی با اشاره به موضوع مهمی مانند کرونا که نه فقط اقتصاد جهان بلکه دانشگاه را تحت تأثیر قرار داده است، تبیین کرد: در بودجه امسال تلاش شده تا هزینههای تکلیفی مانند حقوق و دستمزد، دیون و مطالبات معوق، مالیات، بیمه و مواردی از این دست مورد اهتمام جدی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه با اتخاذ تدابیر لازم و حمایت سازمان در روند پرداختها در استان بوشهر با مشکلات مهمی مواجه نشدیم، اظهار کرد: بخشی از دیون گذشته، حق سنوات همکاران بازنشسته که رقم قابل توجهی بود بهواسطه تعامل و همراهی استانی انجام شده است.
مهمترین رسالت در بودجهریزی چیست؟
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به برگزاری کلاسهای غیرحضوری و آزمونهای آنلاین یادآور شد: شکوفایی این ظرفیت و توانمندی مهم و فوقالعاده در دانشگاه آزاد اسلامی زمینه جذب حداکثری شهریه دانشجویی(بدون تحتفشار قراردادن دانشجویان و خانواده آنان) و امکان انجام تعهدات مالی را فراهم آورد که کاری بس بزرگ و نشاندهنده این است که با تدبیر، تعامل و تلاش میتوان وظایف خود را به خوبی انجام داد و از چالشها با موفقیت عبور کرد.
عبداللهی با تأکید بر افزایش عملکرد بودجهای به جای افزایش پیشبینیهای بودجهای عنوان کرد: مهمترین رسالت در بودجهریزی، اهتمام به اجرای حداکثری تعهدات بودجهای است.
وی ادامه داد: با تعیین تکلیف ظرفیتهای مصوب و ورود آنها به چرخه عمل و تولید، ظرفیت درآمدهای شهریهای و غیرشهریهای افزایش خواهد یافت و در هزینههای تکلیفی مشکلی پیش روی دانشگاه نخواهد بود.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر خاطرنشان کرد: عید قربان نماد توحید و عبودیت و عید غدیر خم نماد ولایت است که مسلمانان و بهویژه شیعیان به آن افتخار کرده و این اعیاد را چراغی برای هدایت انسان میدانند.
عبداللهی با اشاره به ولادت امام موسی کاظم(ع) در روزهای آتی افزود: زندگی این امام همام سرشار از برکات معنوی، علمی، اخلاقی، نیروی ایمان، اراده، مقاومت و صلابت بوده که با حضور پرمهر و شریف فرزندان بزرگوارشان در ایران اسلامی، برکات و ثمرات جاودانهای نصیب ملت و شیعیان ایران شده است.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/