چگونه نظم و عدالت در جامعه حاکم میشود؟/ 4 عامل فقر فرهنگی در جامعه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، پیش نشست همایش ملی فقر فرهنگی و فرهنگ فرق در سیره حضرت علی(ع) به صورت آنلاین و مجازی با حضور آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی نماینده ولیفقیه در استان مرکزی، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجتالاسلام مهدی ایمانیمقدم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی، حجتالاسلام سید عبدالمهدی موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی، سردار حسن مفخمی فرمانده انتظامی استان مرکزی و برخی معاونان و استادان در سالن جلسات امام خمینی(ره) دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه آزاد اسلامی مصداق عدالت اجتماعی است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این نشست با اشاره به موضوع فقر فرهنگی در جامعه اظهار کرد: در زمینه فقر فرهنگی هرکس که توانایی علمی در ابعاد مختلف در جامعه نداشته یا در شرایط بهینه مناسب نباشد، دچار فقر میشود.
عامل اصلی ایجاد فقر در جامعه چیست؟
حسین کلانتری افزود: یکی از عوامل فقر، نوع نگرش انسان به جهان هستی است و راه مقابله با آن توجه به آموزه های دینی و سیره پیامبر اکرم( ص)،حضرت علی (ع) و سایر امامان است تا بتوانیم در جامعه نظم و عدالت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ارتکاب به گناه یکی دیگر از عوامل ایجاد فقر در جامعه است، متذکر شد: گناهانی مانند دروغ، خیانت، اسراف، ستم و ... سبب کم شدن روزی انسان میشود، بنابراین باید ایمان و تقوا در افراد تقویت شود تا خیر و برکت نیز در جامعه افزایش پیدا کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: فقدان برنامه درست و جامع در زندگی یکی دیگر از عوامل ایجاد فقر است و در کشورهایی که دارای برنامه بلندمدت و جامع هستند فقر به دشواری ایجاد میشود؛ همچنین جهل و نادانی سبب فقر در جامعه میشود.
رئیس واحد اراک چهارمین عامل فقر فرهنگی را جهل و نادانی دانست و گفت: راه مقابله با جهل و نادانی تقویت قوه عاقله و خرد انسان است که حضرت علی علیه السلام نیز فرمودهاند هیچ فقری بالاتر از جهل و نادانی نیست؛ بنابراین اگر به چهار عامل اصلی گسترش فقر فرهنگی و راههای مقابله با آن توجه کنیم، میتوانیم فقر فرهنگی را کاهش دهیم.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/