دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 مرداد 1399 - 11:40

طبع، خواص، مضرات و مُصلح انگور در ویکی آنا

انگور PH خون و مایعات بدن را کم می‌کند و به این روش با سرطان مبارزه می‌کند.
کد خبر : 506463
article04211.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، انگور در فصل تابستان می‌تواند به تنهایی جایگزین یک وعده غذایی شود. اسید فولیک موجود در آن به رشد مغز جنین و سلامتی مادران کمک می کند و کم خونی دوران بارداری را نیز درمان می کند.


خواص این میوه مفید در اینجا به پایان نمی رسد، آب انگور به دلیل دارا بودن فیبر برای درمان یبوست نوزادان و کودکان مفید است و خطر ابتلا نوزادان به بیماری های تنفسی را مهار می کند.


انگور دارای مقدار زیادی پتاس و مواد دیگر مثل آهن، ید، منگنز، کلر، فسفر و سیلیس است، این میوه دارای مقدار زیادی قند، تانن و اسید تارتاریک و غیره است. فروکتوز انگور به طور مستقیم و آسان وارد خون شده و در عضلات و کبد ذخیره می‌شود در حالی که سایر قندها باید ابتدا تبدیل شده و سپس جذب خون شوند. انگور PH خون و مایعات بدن را کم می‌کند و به این روش با سرطان مبارزه می‌کند.



خواص و مضرات انگور



  • مصرف تازه آن نفخ زیادی تولید می‌کند و بهتر آنست که بعد از آن که پوستش اندکی پژمرده شد آنرا مصرف کنند.

  • انگور در درمان و پیشگیری از سرما خوردگی مفید عمل می کند چرا که سرشار از ویتامین C است.

  • با مصرف انگور باید با کبد چرب خود خداحافظی کنید.

  • چاق کننده و مقوی است و باعث تولید خون باکیفیت و خوب می‌شود‌.

  • زمانی که آب انگور را جوشانده تا دو سوم آن بخار گردد و غلیظ و مایل به ترشی گردد، برای سینه و ریه و مثانه مفید می‌گردد.

  • از خواص انگور زود هضم بودن آنست ولی می‌تواند سبب نفخ شود.

  • انگور سبب تأمین رطوبت بدن و تقویت قوای جنسی می‌شود.

  • انگور می تواند در لاغری و کاهش وزن نیز به شما کمک کند حتی می توانید با رژیم سه روزه انگور، حسابی چربی بسوزانید.

  • به درمان خستگی مفرط کمک می‌کند.

  • انگور ژن طول عمر را فعال می‌کند.

  • به بازیابی ماهیچه‌ها کمک می‌کند.




  • جوانسازی و نرم کنندگی پوست صورت یکی دیگر از خواص انگور است و پلی فنل های موجود در آن، در درمان لک صورت عملکرد خوبی دارد.

  • برای پاکسازی مجاری و عروق و ریه از مواد غلیظ و سنگین رسوبی نیز بسیار مناسب است.

  • انگور برای افراد مبتلا به انسداد کبد، ترشحات زیاد بینی، نفخ، رفلاکس و آبریزش از دهان زیان آور است و موجب تشدید این علائم می‌شود.

  • نوشیدن آب سرد بعد از انگور بسیار زیان آور است و سبب فاسد شدن آن، احساس تشنگی و تب‌های عفونی می‌شود.

  • مصرف زیاد انگور در یک مرحله می‌تواند باعث سنگینی و سوء هضم شود.

  • انگور با سبزیهای خوردنی و گوجه‌فرنگی سازگاری ندارد.

  • انگور را با گوشت و چربی نخورید.

  • انگور با گوشت و شیر نمی‌سازد.

  • انگور با دانه‌های روغنی سازگاری ندارد.

  • اگر انگور با گوشت و ماهی خورده شود برای کبد بسیار مضر است و خون مسموم می‌شود و امکان اسهالهای شدید دارد.

  • برخی زنان باردار نسبت به انگور آلرژی دارند و نباید از انگور یا آب انگور استفاده کنند.

  • اگر دچار کم‌خونی هستید (آهن خونتان کم است)، از نوشیدن آب انگور تیره و غلیظ خودداری کنید.

  • آب انگور تیره حاوی مواد شیمیایی است که می‌تواند سطح آهن بدن را کاهش دهد.



طبع انگور


از آنجایی‌که انگورها انواع مختلفی دارند، طبعشان هم متناسب با نوع انگور متفاوت است:


طبع انگور‌های کشمشی و فخری گرم، و طبع انگور‌های عسگری و صاحبی سرد است.


با توجه به رنگ انگور هم بهتر است افرادی که مزاج‌شان گرم است انگور‌های زرد و سبزرنگ مصرف کنند.


افرادی که طبع‌شان سرد است هم باید انگور قرمز و سیاه مصرف کنند.


افراد گرم‌مزاج و تب دار باید در خوردن انگور‌های قرمز احتیاط کنند.



مصلح انگور چیست؟


متخصصان طب سنتی رازیانه، برنج، تخم کرفس، غذاهای ترش، سکنجبین و زیره را مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج انگور دانسته‌اند.


مصرف انگور تازه بویژه برای افراد دارای معده‌ مرطوب زیان آور است و برای این افراد، مصرف مویز، کشمش و شیره انگور بجای انگور تازه مناسب‌تر است.


انگور برای افراد دارای معده‌ سرد، مرطوب و باددار مضر است و اصلاح آن با رازیانه و زیره می‎باشد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته