![بومیسازی اینورتر خورشیدی برای استفاده در نیروگاههای متصل به شبکه برق](/files/fa/news/1403/4/24/593419_948.jpg)
طبع، خواص، مضرات و مُصلح انگور در ویکی آنا
![article04211.jpg](/c-files/old/1399/05/15/637322588652550354.jpg)
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، انگور در فصل تابستان میتواند به تنهایی جایگزین یک وعده غذایی شود. اسید فولیک موجود در آن به رشد مغز جنین و سلامتی مادران کمک می کند و کم خونی دوران بارداری را نیز درمان می کند.
خواص این میوه مفید در اینجا به پایان نمی رسد، آب انگور به دلیل دارا بودن فیبر برای درمان یبوست نوزادان و کودکان مفید است و خطر ابتلا نوزادان به بیماری های تنفسی را مهار می کند.
انگور دارای مقدار زیادی پتاس و مواد دیگر مثل آهن، ید، منگنز، کلر، فسفر و سیلیس است، این میوه دارای مقدار زیادی قند، تانن و اسید تارتاریک و غیره است. فروکتوز انگور به طور مستقیم و آسان وارد خون شده و در عضلات و کبد ذخیره میشود در حالی که سایر قندها باید ابتدا تبدیل شده و سپس جذب خون شوند. انگور PH خون و مایعات بدن را کم میکند و به این روش با سرطان مبارزه میکند.
خواص و مضرات انگور
- مصرف تازه آن نفخ زیادی تولید میکند و بهتر آنست که بعد از آن که پوستش اندکی پژمرده شد آنرا مصرف کنند.
- انگور در درمان و پیشگیری از سرما خوردگی مفید عمل می کند چرا که سرشار از ویتامین C است.
- با مصرف انگور باید با کبد چرب خود خداحافظی کنید.
- چاق کننده و مقوی است و باعث تولید خون باکیفیت و خوب میشود.
- زمانی که آب انگور را جوشانده تا دو سوم آن بخار گردد و غلیظ و مایل به ترشی گردد، برای سینه و ریه و مثانه مفید میگردد.
- از خواص انگور زود هضم بودن آنست ولی میتواند سبب نفخ شود.
- انگور سبب تأمین رطوبت بدن و تقویت قوای جنسی میشود.
- انگور می تواند در لاغری و کاهش وزن نیز به شما کمک کند حتی می توانید با رژیم سه روزه انگور، حسابی چربی بسوزانید.
- به درمان خستگی مفرط کمک میکند.
- انگور ژن طول عمر را فعال میکند.
- به بازیابی ماهیچهها کمک میکند.
- جوانسازی و نرم کنندگی پوست صورت یکی دیگر از خواص انگور است و پلی فنل های موجود در آن، در درمان لک صورت عملکرد خوبی دارد.
- برای پاکسازی مجاری و عروق و ریه از مواد غلیظ و سنگین رسوبی نیز بسیار مناسب است.
- انگور برای افراد مبتلا به انسداد کبد، ترشحات زیاد بینی، نفخ، رفلاکس و آبریزش از دهان زیان آور است و موجب تشدید این علائم میشود.
- نوشیدن آب سرد بعد از انگور بسیار زیان آور است و سبب فاسد شدن آن، احساس تشنگی و تبهای عفونی میشود.
- مصرف زیاد انگور در یک مرحله میتواند باعث سنگینی و سوء هضم شود.
- انگور با سبزیهای خوردنی و گوجهفرنگی سازگاری ندارد.
- انگور را با گوشت و چربی نخورید.
- انگور با گوشت و شیر نمیسازد.
- انگور با دانههای روغنی سازگاری ندارد.
- اگر انگور با گوشت و ماهی خورده شود برای کبد بسیار مضر است و خون مسموم میشود و امکان اسهالهای شدید دارد.
- برخی زنان باردار نسبت به انگور آلرژی دارند و نباید از انگور یا آب انگور استفاده کنند.
- اگر دچار کمخونی هستید (آهن خونتان کم است)، از نوشیدن آب انگور تیره و غلیظ خودداری کنید.
- آب انگور تیره حاوی مواد شیمیایی است که میتواند سطح آهن بدن را کاهش دهد.
طبع انگور
از آنجاییکه انگورها انواع مختلفی دارند، طبعشان هم متناسب با نوع انگور متفاوت است:
طبع انگورهای کشمشی و فخری گرم، و طبع انگورهای عسگری و صاحبی سرد است.
با توجه به رنگ انگور هم بهتر است افرادی که مزاجشان گرم است انگورهای زرد و سبزرنگ مصرف کنند.
افرادی که طبعشان سرد است هم باید انگور قرمز و سیاه مصرف کنند.
افراد گرممزاج و تب دار باید در خوردن انگورهای قرمز احتیاط کنند.
مصلح انگور چیست؟
متخصصان طب سنتی رازیانه، برنج، تخم کرفس، غذاهای ترش، سکنجبین و زیره را مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج انگور دانستهاند.
مصرف انگور تازه بویژه برای افراد دارای معده مرطوب زیان آور است و برای این افراد، مصرف مویز، کشمش و شیره انگور بجای انگور تازه مناسبتر است.
انگور برای افراد دارای معده سرد، مرطوب و باددار مضر است و اصلاح آن با رازیانه و زیره میباشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/