ساختار امنیتی ایران چگونه تروریست ها را رهگیری میکند؟
یکی از مهم ترین ویژگی های منحصر به فرد کشورمان این است که ساختار اطلاعاتی آن کاملا بومی است و این باعث می شود که توسط سرویس های اطلاعاتی دیگر کشورها قابل پیشبینی نباشد.
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، چند روزی از خبر به دام افتادن «جمشید شارمهد» رهبر گروهک تروریستی تندر میگذرد. فردی که خود را در طبقه ششم ساختمان اف بی آی می دید در خواب شبش هم نمی دید که روزی در دام سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات بیفتد.
باید گفت که نه تنها او بلکه سرویس های امنیتی آمریکا و اسرائیل که این تروریست را در چندین لایه امنیتی خود قرار داده بودند خبر دستگیری اش را باور نکردند و با استفاده از رسانه هایی که در اختیار داشتند تلاش کردند که شارمهد را فردی معمولی و غیر مهم جلوه بدهند.
پیشتر نیز سازمان اطلاعات سپاه در یک عملیات پیچیده توانسته بود سرکرده شبکه معاند آمدنیوز را که ساکن فرانسه بود، بازداشت کند. در همین راستا سایت نور نیوز نزدیک به شورای عالی امنیت ملی به تحلیل این اتفاق می پردازد و توضیح می دهد که چگونه ساختار اطلاعاتی کشورمان 100 در صد بومی و درعین حال کاملا به روز و پویاست.
ساختار اطلاعاتی 100 درصد بومی
یکی از مهم ترین ویژگی های منحصر به فرد کشورمان این است که ساختار اطلاعاتی آن کاملا بومی است و این باعث می شود که توسط سرویس های اطلاعاتی دیگر کشورها قابل پیشبینی نباشد:« بخشی از اهمیت فوقالعاده این موفقیتها از آن جهت است که بیشتر کشورهای دنیا در چارچوب وابستگیهای سیاسی به قدرتهای بزرگ، معمولا به یکی از قطبهای اطلاعاتی و امنیتی در جهان وابستهاند و همه تجهیزات، آموزشها و... را از آن ها دریافت می کنند.
اما ایران با دارا بودن ساختار اطلاعاتی و امنیتی 100درصد بومی که مولود انقلاب اسلامی است تقریبا در این بخش استثنا بوده و به همین دلیل هم اقداماتش توسط سرویسهای دیگر قابل پیشبینی و خنثیسازی نیست.
توانمندی اطلاعاتی ایران در حوزههای سختافزاری، نرمافزاری و مغزافزاری کاملا بومی و غیر مشابه با سیستمهای رایج در جهان بوده و از این رو امکان بهرهگیری از رویکردهای خلاقانه و بدیع را برای اجرای عملیاتهای پیچیده اطلاعاتی و ضد اطلاعاتی فراهم میکند. »
بومی و در عین حال پویا
باید گفت که ساختار اطلاعاتی ایران در عین حالی که بومی است کاملا به روز و پویاست و همین باعث می شود که بتواند با قدرتمندترین سیستمهای اطلاعاتی جهان مقابله نکند و اگر چنین نباشد مخاطرات غیرقابل جبرانی برای کشور و امنیت جامعه به دنبال خواهد داشت.
ضربه اطلاعاتی نیروهای امنیتی کشورمان به سرویس های اطلاعاتی آمریکا بخشی از توانمندی غیر قابل انکار ایران در این حوزه است: « عمق غافلگیری و ضربهپذیری کشورهایی چون آمریکا در برابر عملیاتهای اطلاعاتی ایران به اندازهای است که پس از کشف شبکه گسترده ارتباطی و جاسوسی سایبری سازمان سیا در منطقه از سوی ایران و شناسایی و فروپاشی شبکه افسران اطلاعاتی سیا و دستگیری تعدادی از جاسوسان و مجازات آن ها در کشورهای مختلف، آمریکاییها از این رسوایی کم سابقه به عنوان «شکست مفتضحانه اطلاعاتی» نام بردند» .
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/