دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 مرداد 1399 - 21:22
مونسان:

مسیر گردشگری برای اشتغال‌زایی مسیر راحتی است

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: واقعا گردشگری می‌تواند به اقتصاد اول کشور تبدیل شده و به جای استفاده از منابع زیرزمینی و منابع خام کشور مسیری راحت برای درآمد و ایجاد اشتغال ایجاد کند.
کد خبر : 506196
WhatsApp Image 2020-04-04 at 14.27.58.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، دومین دور از جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری عصر چهارشنبه (۱۴ مردادماه) برگزار شد و علی‌اصغر مونسان به این مناسبت پیامی تصویری را فرستاد که در آن می‌گوید: این رویداد ارزشمند کمک خواهد کرد که ما در کنار افزایش سطح کمی، سطح کیفی خدمات در گردشگری را ارتقا دهیم. روند سرمایه‌گذاری و پروژه‌های در حال اجرا در بخش گردشگری در سال‌های اخیر به شدت افزایش پیدا کرده است، به گونه‌ای که بالغ بر ۲۴۰۰ پروژه در کشور با سرمایه‌گذاری مردم در حال اجراست. از این تعداد حدود ۶۰۰ پروژه مربوط به هتل است که آینده را بسیار امیدوارکننده نشان داده و این پیام را منتقل می‌کند که سرمایه‌گذاران آینده گردشگری کشور را آینده مناسب و پرسود می‌دانند.


وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: ما نمی‌گوییم گردشگری جایگزین نفت شود اما می‌تواند اقتصاد اول کشور باشد و درآمد آن جایگزین خام‌فروشی شود.


وی ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی را فرصت بی‌نظیری برای ایجاد اقتصاد نوظهوری به نام گردشگری دانست و افزود: این اقتصاد، اقتصادی مردم‌پایه است. یعنی عمده فعالیت‌های گردشگری به دوش فعالان این حوزه در غیر دولت قرار داشته و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به نمایندگی از دولت وظیفه سیاستگذاری، حمایت و هدایت را برعهده دارد که نشان از یک ظرفیت بسیار خوب برای ایجاد یک اقتصاد جدید در کشور است.


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ما نمی‌گوییم گردشگری جایگزین نفت شود، اما واقعا گردشگری می‌تواند به اقتصاد اول کشور تبدیل شده و به جای استفاده از منابع زیرزمینی و منابع خام کشور مسیری راحت برای درآمد و ایجاد اشتغال با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی موجود را در قالب گردشگری ایجاد کند.


مونسان سپس به بحران کرونا که آسیب زیادی را متوجه صنعت گردشگری کرداظهار کرد: کرونا یک واقعیت است، اما آیا این ویروس می‌تواند گردشگری را متوقف کند؟ قطعا نمی‌تواند. کرونا برای ما تجربه‌ای جدید در راستای مواجهه با بحران‌ها است که در همه جای دنیا به فعالان حوزه گردشگری نحوه مواجه شدن با یک بحران را می‌آموزد و خداراشکر دولت‌ها این موضوع را به فرصتی برای برنامه‌ریزی بهتر تبدیل می‌کنند.


او اضافه کرد: حتما فعالان گردشگری روش مواجهه با این بحران بزرگ را پیدا خواهند کرد. کما اینکه اقداماتی که تا کنون در همه جای دنیا و در ایران نیز انجام شده نشان از  آن دارد که حتما با برنامه‌ریزی مناسب موفق خواهیم شد و با اقدامات پیش‌رو می‌توانیم از این بحران عبور کنیم.


این عضو کابینه دولت خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد صنعت گردشگری متوقف‌نشدنی است. همه کارشناسان اقتصادی در دنیا در پیش‌بینی روند تحولات اقتصاد جهانی، برای خیلی از بخش‌های پررونق امروز، تغییرات و تحولاتی را متصور شده‌اند. بالاخره تکنولوژی در حال پیشرفت است و هوشمندسازی در میان دولت‌ها به عنوان یک بخش مهم مورد نظر قرار گرفته و این موضوع حتما تغییر و تحولاتی را در بخش‌های اقتصادی دنیا ایجاد خواهد کرد.


مونسان سال ۹۷ را به لحاظ آمارهای فزاینده ورود گردشگر موفق ارزیابی کرد و افزود: سال ۹۸ با وجود همه اتفاقات ناخوشایندی که می‌توانست برای صنعت گردشگری تهدید باشد، اتفاقات بسیار مهمی در کشور روی داد، گرچه این روند رو به رشد کاهش پیدا کرد، اما همچنان به صورت مثبت ادامه داشت.


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: امیدوارم بتوانیم با برگزاری چنین همایش هایی سطح کیفی خدمات گردشگری در کشور را هم ارتقا دهیم. بی‌شک ادامه سرمایه‌گذاری‌ها و اجرای پروژه‌های حوزه گردشگری به همراه ارتقای سطح خدمات در بخش‌های موجود گردشگری می‌تواند کشور را به نقطه مطلوبی در سطح گردشگری جهانی قرار دهد. حتما خواهیم توانست در آینده‌ای نه چندان دور سهم خود را متناسب با ظرفیت‌های موجود در کشور از درآمدهای گردشگری در سطح دنیا به دست آوریم.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب