دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 مرداد 1399 - 00:12
اینچه درگاهی در گفتگو با آنا:

ژیمناستیک ایران صعود بی سابقه‌ای در رنکینگ جهانی داشت/ فاصله اندکی با سهمیه المپیک داریم

رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: فاصله کمی با شکستن سهمیه المپیک داشتیم که کرونا باعث تعطیلی ورزش شد اما در رنکینگ جهانی صعودی بی سابقه را تجربه کردیم.
کد خبر : 505779
زهرا اینچه درگاهی.jpg

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، نتایج فدراسیون ژیمناستیک در دوران ریاست زهرا اینچه درگاهی قابل قبول بوده و این فدراسیون پیشرفت محسوسی در رده‌های سنی مختلف داشته است. کسب مدال‌های مختلف در میادین بین‌المللی و امیدواری زیاد به شکستن طلسم صعود به المپیک با کسب سهمیه از موفقیت‌های فدراسیون در سال‌های اخیر بوده است.


زهرا اینچه درگاهی در خصوص پیشرفت ژیمناستیک ایران در 3 سال اخیر به خبرنگار ورزشی آنا اظهار کرد: خوشبختانه ژیمناستیک ایران در سال‌های گذشته رشد قابل توجهی داشته است و اهالی ژیمناستیک کشور نیز به این مسئله اذعان دارند. ما در این مدت صعود محسوسی در رنکینگ جهانی داشتیم که این صعود در تاریخ ژیمناستیک ایران بی سابقه بوده است.


وی ادامه داد: تغییر «زون» (منطقه) ایران به آسیای میانه یکی دیگر از اتفاقات مثبتی است که می‌توانیم در سالیان آینده نتایج آن را ببینیم.  قرار بود امسال مسابقات زون برگزار شود که  به خاطر کرونا مشخص نیست در چه زمانی برگزار خواهد شد. در این 3 سال مدال‌های بسیاری در میادین معتبر بین‌المللی کسب شد که برخی از این مدال‌ها کم سابقه و برخی دیگر بی سابقه بوده است. کسب سهمیه المپیک جوانان و کسب مدال در این رقابت‌ها از دیگر توفیقاتی بوده که توانستیم به آن دست پیدا کنیم. موفقیت‌هایی که ورزشکاران ما در رقابت‌های جام جهانی کسب کردند اتفاق بسیار بزرگی برای ژیمناستیک ایران بوده است. کسب دو مدال نقره در یک دوره از این رقابت‌ها برای اولین بار بود که در ژیمناستیک ایران رخ داده است.


رئیس فدراسیون ژیمناستیک تصریح کرد: همچنین در رقابت‌های ژیمناستیک هنری قهرمانی آسیا، ملی‌پوشان ایران باز هم درخشان ظاهر شدند. ضمن اینکه در رده جوانان مدال‌های باارزشی به دست آوردیم که این مسئله نشان دهنده توجه فدراسیون به رده‌های پایه است. در رقابت‌های قهرمانی جهانی که در اشتوتگارت برگزار شد مهدی احمدکهنی بهترین نتیجه ایران را در تاریخ این رقابت‌ها کسب کرد. در همه این موفقیت‌ها باید به نقش قابل توجه مربیان تیم ملی و همه مربیانی که به آموزش و تربیت ملی پوشان پرداخته‌اند، اشاره کنم. خیرخواه، سرمربیگری شایسته و بااخلاق تیم ملی را بر عهده دارد. ضمن اینکه ما مربیان کارآزموده‌ای همچون شیخ احمدی، جودی، هاشمی، ابراهیمی، قلندرپور، افضلی فرد و ... را داریم که هر کدام از آن‌ها جزو بهترین‌ها هستند.


اینچه درگاهی با اشاره به تشکیل تیم منتخب نوجوانان عنوان کرد: این تیم محصول استعدادیابی گسترده‌ای است که فدراسیون ژیمناستیک انجام داده و در سال‌های آینده این نوجوانان می‌توانند به تیم ملی اضافه شوند و افتخارآفرینی کنند. در 3 سال گذشته رقابت‌های لیگ و همین‌طور رقابت‌های قهرمانی کشور در همه شاخه‌ها و در تمامی رده‌ها برگزار شد. طرح تقسیم‌بندی مناطق یکی دیگر از برنامه‌های ما بود که خوشبختانه نتیجه مثبتی داشت. 


وی درباره فعالیت‌های صورت گرفته در رده بانوان گفت: پس از سال‌ها تیم ملی بانوان تشکیل شد و ما قصد داشتیم مسابقات کشورهای اسلامی را در رده بانوان برگزار کنیم که این مسئله به خاطر عدم استقبال دیگر کشورها لغو شد اما همچنان به دنبال راهکارهایی هستیم تا بانوان کشورمان بتوانند در میادین بین‌المللی به میدان بروند. البته خوشبختانه با رایزنی‌هایی که با فدراسیون جهانی داشتیم موفق شدیم مجوز حضور بانوان محجبه را در رقابت‌های بین‌المللی آکروژیم کسب کنیم. در سال 97 از «نلی کیم» نایب رئیس فدراسیون جهانی ژیمناستیک و یکی از قهرمانان سابق ژیمناستیک دنیا را به ایران دعوت کردیم و او در سفری که به ایران داشت پیشرفت‌های ژیمناستیک ایران را از نزدیک مشاهده کرد. «نلی کیم» این پیشرفت‌ها را غیرقابل تصور دانست و قول داد که برای ادامه این پیشرفت‌ها از ایران حمایت خواهد کرد.


رئیس فدراسیون ژیمناستیک افزود: برای اولین بار آکادمی بین‌المللی مربیگری درجه یک بانوان را برای مربیان  ایرانی برگزار کردیم. همچنین انتخاب من به‌عنوان یکی از 20 رئیس برتر زن دنیا بود که به همین خاطر در دوره آموزشی که در سن‌‌پترزبورگ بود، شرکت کردم. ما کلاس‌های متعدد مربیگری و داوری را برگزار کردیم که این کلاس‌ها هم به لحاظ کیفی و هم به لحاظ کمی بی سابقه بوده است. پس از سال‌ها نیز کلاس مربیگری درجه یک را برای مردان برگزار کردیم. 


اینچه درگاهی درباره اقدامات مؤثری که در شاخه ژیمناستیک برای همه اتفاق افتاده، اظهار کرد: اولین کاری که انجام دادیم راه‌اندازی این شاخه بوده است، چون پیش از این چنین شاخه‌ای در فدراسیون نداشتیم. نتیجه فعالیت‌های این شاخه و همچنین بازتاب حضور قهرمانان کشورمان در مسابقات بین‌المللی و درخشش آن‌ها در این رقابت‌ها، رشد 100 هزار نفری جامعه ژیمناستیک ایران را به دنبال داشت. تا پیش از این جامعه ژیمناستیک ایران 170 هزار نفر بود که در حال حاضر و طبق آخرین آمار رسمی این تعداد به 270 هزار نفر رسیده است. 


وی در خصوص اینکه چقدر شانس کسب سهمیه در ژیمناستیک وجود دارد، گفت: ما به کسب سهمیه خیلی نزدیک شده بودیم اما کرونا باعث تعطیلی ورزش شد. البته اولین فدراسیونی بودیم که برای ملی‌پوشان اردوی آنلاین برگزار کردیم. کرونا هزینه‌های جبران‌ناپذیری به ورزش کشور وارد کرد اما ما تلاش کردیم این هزینه‌ها به کمترین حد خودش برسد. امیدوارم هر چه زودتر ویروس کرونا ریشه‌کن شود تا بتوانیم همچون گذشته برنامه‌های فدراسیون را در ابعاد مختلف پیش ببریم.


انتهای پیام/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب