دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 مرداد 1399 - 07:30
محمد ابراهیم امامی در گفتگو با آنا:

برگزاری لیگ کشتی بستگی به تأییدیه ستاد مقابله با کرونا دارد/ 7 میلیارد و 500 میلیون تومان افزایش درآمد داشتیم

سخنگوی فدراسیون کشتی گفت: اگرچه برگزاری لیگ کشتی برای فدراسیون اهمیت دارد اما در صورتی که ستاد مقابله با کرونا مجوز آن را صادر کرد این کار صورت می‌گیرد.
کد خبر : 504172
unnamed.jpg

محمد ابراهیم امامی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره برگزاری مسابقات لیگ کشتی در شرایط شیوع ویروس کرونا گفت: یکی از مسابقاتی که برای فدراسیون کشتی اهمیت زیادی دارد، رقابت‌های لیگ کشتی است. به هر حال کشتی‌گیران و مربیان منبع درآمدی ندارند و برگزاری مسابقات لیگ می‌تواند محل درآمد و ارتزاق آنان باشد  به همین خاطر برگزاری این مسابقات برای فدراسیون کشتی حائز اهمیت است اما امسال ما با شیوع ویروس کرونا مواجه شدیم و زمانی که قرار بود رقابت‌های لیگ را در موعد مقرر  آغاز کنیم با موج دوم ویروس کرونا مواجه شدیم،  طبیعی است که در شرایط فعلی سلامت کشتی‌گیران، مربیان، داوران و دیگر عوامل اجرایی اولویت ما محسوب می‌شود.


وی اظهار کرد: اما اینکه فدراسیون کشتی به برگزاری مسابقات لیگ در شرایط فعلی اصرار دارد، به این معنی نیست که سلامت کشتی‌گیران را به خطر بیندازد بلکه تمهیدات زیادی را برای برگزاری این رقابت‌ها در نظر گرفته است. فدراسیون کشتی دستورالعمل‌های برگزاری تمرینات و مسابقات را در شرایط بحرانی با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی برای حفظ سلامتی کلیه کشتی‌گیران و عوامل درگیر تهیه کرده، و به غیر از آن خود را ملزم به اجرای  پروتکل‌های بهداشتی از سوی کارشناسان ستاد ملی مقابله با کرونا می‌دانیم  و در صورتی که کشتی‌گیران در معرض خطر نباشند و بتوانیم مجوز لازم را از ستاد مربوطه  بگیریم،  آن‌وقت لیگ کشتی برگزار خواهد شد. در واقع فدراسیون کشتی کاملاً تابع ستاد مقابله با کرونا است و رئیس فدراسیون کشتی هم بارها بر این موضوع تأکید کرده است.


سخنگوی فدراسیون کشتی در ادامه عنوان کرد: ویروس کرونا خیلی سریع دنیا را فرا گرفت و الان همه کشورها با این ویروس درگیر هستند. همان‌طور که گسترش این ویروس به سرعت انجام شد، مشخص نیست که تا چه زمانی ادامه خواهد داشت. شاید شرایطی به وجود بیاید و این ویروس به زودی کاهش پیدا کند یا اینکه واکسن آن ساخته شود، به همین دلایل ما نمی‌توانیم دست روی دست بگذاریم و منتظر بمانیم. بسترهای لازم برای برگزاری لیگ کشتی از سوی فدراسیون در حال آماده‌سازی است. ابتدا قرار بود لیگ کشتی اوایل مرداد برگزار شود اما به 16 مرداد موکول شد و الان هم با شرایط فعلی به احتمال قوی مجددا به تعویق می‌افتد.


امامی تأکید کرد: در حال حاضر 10 تیم در کشتی آزاد و فرنگی برای حضور در لیگ کشتی اعلام آمادگی کرده‌اند. تعداد زیادی از کشتی‌گیران و کادر فنی تیم‌ها در سازمان لیگ قراردادهای آنها امضا شد و اگر شرایط مهیا شود، ما لیگ کشتی را برگزار می‌کنیم. در غیر این صورت سلامت ورزشکاران در اولویت است. قطعاً اصرار فدراسیون کشتی برای برگزاری مسابقات لیگ در این شرایط فعلی نیست. اگر پروتکل‌های بهداشتی ما مورد تأیید ستاد مقابله با کرونا قرار بگیرد، آن‌وقت شرایط برگزاری لیگ را هم از قبل فراهم کرده‌ایم و فقط بحث نحوه برگزاری آن مطرح می‌شود.


سخنگوی فدراسیون کشتی در مورد گزارش مالی فدراسیون و ابهاماتی که مطرح شد، عنوان کرد: گزارش مالی که حسابرس قبلی فدراسیون به فدراسیون جدید تحویل داد، مبلغ 21 میلیارد تومان بدهی را برآورد کرده بود. زمانی که حسابرس جدید مستقر شد، متوجه شد که خیلی از بدهی‌ها داخل گزارش مالی قبل آورده نشده است. مثل بدهی به شرکت توسعه و تجهیز، چهار ماه حق بیمه کارکنان، یک ماه حقوق آنها، سنوات کارکنان که چند سالی پرداخت نشده بود یا مالیات، هیچ‌کدام از این موارد در بدهی‌های فدراسیون ثبت نشده بود.


وی گفت: در این میان برخی عنوان کرده‌اند که بدهی به شرکت توسعه و تجهیز جزء بدهی‌های یک فدراسیون محسوب نمی‌شود. این در حالی است که برخی از فدراسیون‌های دیگر برای تسویه حساب پول نقد به شرکت توسعه و تجهیز داده‌اند. در فدراسیون کشتی برای پرداخت بدهی این شرکت به صورت تهاتر عمل کردیم، به این ترتیب که خانه کشتی شهید ابراهیم هادی را  بازسازی و  تجهیز کردیم  و بعد به آنها اعلام کردیم که از بدهی ما کم کنند. در غیر این‌صورت باید به آنها پول پرداخت می‌کردیم. اگر این مسائل جزء بدهی حساب نمی‌شود، سؤال من این است که باید نام آن را چه بگذاریم؟


امامی تأکید کرد: فدراسیون کشتی در سال 98 بیش از مبلغ 38 میلیارد  تومان درآمد داشته است که این درآمد از سوی اعتبارات کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش، کمک‌های غیردولتی و ... به دست آمده است. در واقع از هر کانالی که اعتبارات فدراسیون کشتی اضافه شده است، درآمد محسوب می‌شود و نمی‌توان این موضوع را نادیده گرفت. ضمن اینکه حسابرسی که این گزارش مالی را اعلام کرده، طبق استانداردهای حسابرسی رسمی این گزارش را ارائه داده است. ما در فدراسیون کشتی 9 میلیارد تومان بدهی به شرکت توسعه و تجهیز داشتیم که این موضوع در حسابرسی گنجانده نشده بود. از طرفی برخی بدهی‌های نیز به افراد حقیقی و حقوقی،  به اتحادیه جهانی کشتی و آژانس‌های هواپیمایی داشتیم که قسمت عمده آن را پرداخت کردیم.


سخنگوی فدراسیون کشتی گفت: طبق اسناد حسابرسی، فدراسیون کشتی در سال 98 مبلغ 38 میلیارد و 500 میلیون تومان درآمد داشته است که نسبت به سال قبل از آن 7 میلیارد و 500 میلیون تومان افزایش درآمد داشته است. به هر حال اعتباراتی که از محل بودجه دولتی مثل وزارتخانه یا کمیته ملی المپیک به حساب فدراسیون‌های ورزشی واریز می‌شود جزء درآمدهای آن فدراسیون محسوب می‌شود. همان‌طور که در سال‌های گذشته هم این موضوع مطرح بوده است.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب