دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 تير 1399 - 10:40
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور مطرح کرد؛

ابتلای بیش از 5 هزار نفر از کادر درمانی به کرونا/ عادی‌پنداری کووید-19 از سوی مسئولان چاره‌ساز نیست

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: امروز کادر درمانی بیش از 5 هزار مبتلا داشته و بر این اساس از مردم خواهش می‌کنیم در گام اول برای رسیدن به شرایط مناسب به یک عزم ملی برسیم تا بتوانیم با کرونا مبارزه کنیم.
کد خبر : 501846
محمدرضا+ظفرقندی.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدرضا ظفرقندی صبح امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که به‌صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: نزدیک 6 ماه از شیوع بیماری کرونا می‌گذرد و پس از یک کنترل اولیه در فروردین و اردیبهشت که از سوی مردم و مسوولین سلامت صورت گرفت بیماری به یک شرایط کاهش و قابل قولی رسید اما امروز شاهد هستیم مجدد بیماری اوج گرفت.


وی افزود: باید بررسی کاملی صورت گیرد تا به این موضوع رسیدگی شود زیرا آمار ابتلا و مرگ و میر رو به افزایش است و باید به‌صورت جدی به موضوع بیماری رسیدگی شود.


رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به تجربیات برخی کشورها در مهار کرونا گفت: کشورهای مختلف توانسته‌اند که بیماری را کنترل کنند مانند استرالیا، کره و ژاپن توانستند با روش‌های مختلف ابتلای بیماری را کاهش دهند و باید این موضوع مورد بررسی کامل قرار گیرد و در صورت لزوم الگوبرداری شود.


ظفرقندی ادامه داد: با توجه به شرایط کشور ایران امکان قرنطینه طولانی مدت وجود ندارد اما رها کردن و عادی‌پنداری این موضوع از سوی مسئولان و عادی‌سازی مردم نیز چاره کار نیست.


وی افزود: کادر درمانی امروز بیش از 5 هزار مبتلا داشته است و از مردم درخواست می‌کنیم در گام اول برای رسیدن به شرایط مناسب به یک عزم ملی برسیم تا بتوانیم با کرونا مبارزه کنیم.


رئیس سازمان نظام پزشکی کشور بیان کرد: باید تسهیلات لازم برای بیمارستان‌ها و پزشکان ارائه شود تا بتوانند با بیماری مقابله کنند.


وی بیان کرد: روز گذشته نامه‌ای به رئیس جمهور ارسال و درخواست کردیم که تعطیلی موقت و محدودیت صورت بگیرد اما با توجه به شرایط مختلف کشور نمی‌شود یک تصمیم کلی گرفت و باید متفاوت باشد؛ همچنین در شهرهای رنگ قرمز فعالیت کارمندان به صورت 30 درصد باید کاهش داشته باشد.


ظفرقندی گفت: با توجه به گزارش‌های تخلف مالی پزشکان اولین صنفی که توافق نامه ای را با سازمان امور مالیاتی انجام داد ما بودیم و به دنبال شفاف سازی در این زمینه هستیم.


رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: بیمارستان به صورت فعال بستری بیماران را در هر زمینه ای در دستور کار قرار دادند، البته وزارت بهداشت در حال تصمیم گیری است که احتمالا همه بیمارستان‌ها درگیر مقابله با کرونا شوند یا خیر که به زودی اعلام می‌شود.


وی گفت: داروویی که در پروتکل درمانی کشور نیست نباید تجویز شود و سازمان نظام پزشکی کشور به شدت به این موضوع تاکید دارد.


ظفرقندی بیان کرد: تخت‌های اشغالی توسط بیماران مبتلا به کرونا رو به افزایش است بیمارستان فقط مختص رسیدگی به بیماران مبتلا به کرونا نیست، بنابراین بیمارستان‌ها در بخش خصوصی و دولتی با توجه به ظرفیت بیماران را پذیرش می‌کنند البته وزارت بهداشت در حال برنامه‌ریزی است تا مشخص کند که چند درصد بیمارستان‌ها و کدام بیمارستان‌ها باید مبتلایان به کرونا را پذیرش کنند.


رئیس سازمان نظام پزشکی افزود: هیچ داروی قطعی تا کنون برای درمان کرونا تایید نشده است اما دارویی مثل رمدیسیور نتایج خوبی داشته است.


ظفرقندی ادامه داد: تعداد زیادی از اعضای پزشکی و کادر درمان دچار بیماری شده‌اند که این موضوع باعث کمبود پزشکان شده‌ است و برخی شهرها از ما درخواست کرده‌اند که از پزشکان داوطلب درخواست کنیم وارد صحنه شوند.


وی ادامه داد: سیستم و ساختار بهداشت و درمان کشور ما با توجه به فعالیت خانه‌های بهداشت خوب عمل کرد و توانستیم در دورترین مناطق کشور سازماندهی مقابله با کرونا را ادامه دهیم، شیوع کرونا باعث ایجاد شوک به کشورها شد و در کشور ما پس از شوک اولیه امکانات و تجهیزات بیمارستانی فراهم شد، وقتی بیماری یکدفعه اوج بگیرد طبیعی است که دچار کمبود شویم ما باید به دنبال پیشگیری و تدوین برنامه کنترلی باشیم، اگر این بیماری را رها کنیم امکانات هیچ کشوری جوابگو نخواهد بود.


ظفرقندی گفت: همچنین به دلیل شرایط نا مناسب اقتصادی در کشور روزانه 3 مطب اعلام تعطیلی می‌کنند که باید به این موضوع نیز رسیدگی شود.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب