دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 تير 1399 - 09:09
در سمای گرگان انجام شد؛

راه‌اندازی کارگاه تولیدی دستگاه‌های ضدعفونی اتوماتیک و نیمه‌اتوماتیک

کارگاه تولیدی دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده اتوماتیک و نیمه‌اتوماتیک در آموزشکده سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان راه‌اندازی شد.
کد خبر : 501809
photo5796419195200714058.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گرگان به همت دانشجویان رشته مکانیک و الکترونیک آموزشکده سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، کارگاه تولیدی دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده اتوماتیک و نیمه‌اتوماتیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان راه‌اندازی شد.


مراسم گشایش کارگاه تولیدی ماسک با حضور حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و گرگان و مسئولان شهری برگزار شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در حاشیه این مراسم با اشاره به فرمایش رهبری درباره استفاده از ماسک اظهار کرد: رهبر معظم توصیه اکید به استفاده از ماسک به‌ویژه در اجتماعات را داشتند که موجب پیشگیری از آلودگی به ویروس کرونا و به تبع آن جلوگیری از خستگی مفرط پزشکان و پرستاران فداکار در عرصه مبارزه با کرونا می‌شود.


سیدعلی طاهری خاطرنشان کرد: محافظت از خود امری واجب بوده و در شرایطی که موج دوم کرونا با شدت بیشتری آغاز شده است، این امر حق‌الناس هم محسوب می‌شود.


راه‌اندازی کارگاه تولیدی دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده اتوماتیک و نیمه‌اتوماتیک در سمای گرگان


وی با تشریح تولیدات این کارگاه و مقایسه آن با نمونه‌های خارجی بیان کرد: محصولات تولیدشده شامل ضدعفونی‌کننده‌های هوشمند و سنسوردار و پدالی است که قیمت تمام‌شده آنها در مقایسه با نمونه‌های خارجی بسیار نازل‌تر است و از لحاظ کیفیت با بهترین نمونه‌های خارجی و داخلی موجود در بازار رقابت می‌کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان ادامه داد: کارگاه طراحی و دوخت آموزشکده سمای گرگان به تولید البسه پزشکی اقدام می‌کند که می‌توان به توانایی تولید بیش از 100 هزار عدد ماسک در ماه و تولید استینک، پاپوش، شیلد و گان پزشکی اشاره کرد.


طاهری با اشاره به مصداق‌های عینی  تبدیل به دانشگاه کارآفرین تأکید کرد: راه‌اندازی این کارگاه تولیدی گامی دیگر در راستای اهداف عالی سند توسعه دانشگاه آزاد اسلامی و پیشبرد واحد گرگان به سمت دانشگاه کارآفرین است؛ چراکه محصولات این کارگاه با همت و تلاش دانشجویان تولید می‌شود و علاوه‌بر انتقال دانش و تجربه به دانشجویان، موجب اشتغال، درآمدزایی و آمادگی آنها برای حضور در  بازار کار نیز شده است.


وی با اشاره به برنامه‌های کارگاه در راستای تولیدات بیشتر افزود: در آینده‌ای نزدیک امکان تولید بیش از 20 هزار لباس بیمار در ماه به توانایی‌های این تولیدی اضافه خواهد شد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب