علت کمبود خوابگاه متاهلی دانشجویی چیست؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، مجتبی صدیقی،در خصوص کمبود خوابگاه متاهلی دانشجویی اظهار کرد: در خوابگاههای متاهلی امکانی که برای توسعه پیش بینی شده از طریق تسهیلات بانکی و طبق تبصره قانون بودجه است.
برای ساخت خوابگاه متاهلی یا دانشگاه و یا بخش خصوصی درخواست خود برای ساخت خوابگاه را ارائه میدهند و صندوق رفاه دانشجویان این موضوع را بررسی میکند؛ سپس با تائید دانشگاه، به آنها اجازه ساخت داده میشود که از این تسهیلات ساخت خوابگاه استفاده کنند.
رییس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: صندوق رفاه در سود بانکی و تسهیلات به دانشگاه و بخش خصوصی کمک میکند که البته برای خوابگاههای مجردی نیز این شیوه اجرا میشود؛ البته بیشتر درخواستها برای ساخت خوابگاهِ مجردی است و در مورد خوابگاه متاهلی، درخواستها بسیار کم بوده است.
وی درباره میزان کمک صندوق رفاه برای ساخت خوابگاه افزود: تسهیلاتی که بخش خصوصی و دانشگاه از بانک برای ساخت خوابگاه میگیرند، به عنوان مثال اگر شامل سود ۱۷ درصد شود، صندوق رفاه ۱۴ درصد آن را پرداخت میکند.
صدیقی بیان کرد: موضوع دیگری که به ساخت خوابگاه متاهلی کمک میکند، خیرین هستند که در بعضی از دانشگاهها اقدام به کمک برای ساخت خوابگاه میکنند، زیرا بهترین سن برای ازدواج همین دوران است، ولی ضرورت آن تامین سرپناه است.
وی تصریح کرد: این دو موضوع اقداماتی است که تاکنون پیش بینی شده، اما پاسخ دهی این کار و نتیجه بخشی آن زمان بر است، زیرا خوابگاه مجردی بعد از ۲ سال از شروع به ساخت ممکن است ۲۵۰ دانشجوی مجرد را در خود اسکان دهد، اما خوابگاه متاهلی در همین مدت، ۲۰ نفر را در خود اسکان میدهد.
رییس سازمان امور دانشجویان گفت: آنچه که فعلا دنبال میکنیم، تشویق دانشگاهها به ساخت خوابگاه در سایت خود دانشگاه است؛ تسهیلات بانکی نیز برای تشویق به این کار در نظر گرفته شده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/
انتهای پیام/