پایگاههای نظامی انگلیس در خدمت نظامیان سعودی/ وقتی میلیاردها پوند خرج بمباران یمن میشود
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا از عربی 21، تحقیقات منتشرشده در وبسایت «The classified» که به انتشار اخبار نظامی میپردازد، نشان میدهد صدها نفر از نظامیان سعودی برای استفاده از ادوات مورد استفاده در جنگ یمن آموزش میبینند؛ کشوری که در یمن بحران به وجود آورده و نظامیان انگلیسی را به خدمت گرفته است تا سربازانش را در چارچوب ائتلاف عربی در پایگاه های انگلیسی پذیرا باشند.
بیشتر بخوانید:
انگلیس همچنان منع فروش سلاح به سعودیها را رعایت نمیکند
طبق تحقیقات انجامشده، صدها نظامی وابسته به ائتلاف عربی آموزشهای خود را در پایگاه نیروی هوایی پادشاهی انگلیس فرامیگیرند. مطالعه بیانیههای وزارت دفاع انگلیس نشان میدهند 310 نظامی سعودی در 6 پایگاه وابسته به نیروی هوایی انگلیس مشغول فراگرفتن آموزشهای نظامی هستند. در میان این افراد دو خلبان سعودی حضور دارند که در چهار سال اخیر در چندین مانور نظامی حضور داشتهاند.
بیانیههای وزارت دفاع انگلیس نشان میدهند در سال 2019 میلادی 90 نظامی سعودی در پایگاه نظامی شهر «لینکلنشر» واقع در غرب انگلستان در حال فراگرفتن دورههای خلبانی با جنگندههای تایفون بودند. این وزارتخانه ماهیت آموزشها و مربیانی که سعودیها را آموزش میدهند فاش نکرده است.
جنگنده تایفون
اسکادران تایفون شامل 72 هواپیمای نظامی است که نقش محوری در بمباران یمن دارند و در چندین حمله، کمکهای غذایی ارسالی برای مردم یمن را هدف قرار داده بودند. عربستان این نوع هواپیماهای نظامی را در قراردادی به ارزش 20 میلیارد پوند از ارتش انگلستان خریداری کرده است.
در گزارش وبسایت «The classified» آمده است: 189 نظامی سعودی سال گذشته در دانشکده آموزشهای مهندسی نظامی انگلستان (Defence School of Aeronautical Engineering) در «شروپشایر» (Shropshire) واقع در غرب انگلستان آموزشهای نظامی فراگرفتند. وزارت دفاع انگلیس درباره چگونگی پذیرش نظامیان سعودی در این دانشکده توضیحی ارائه نکرده است.
مردم یمن از حملات جنگندههای ائتلاف سعودی به سرکردگی عربستان رنج میبرند، حملاتی که طبق آمارهای رسمی صنعا، تنها در سال گذشته به کشتهشدن 785 غیرنظامی ازجمله 77 کودک منجر شد.
این گزارش میافزاید: 10 خلبان تازهکار سعودی در سال 2019 وارد فرایند آموزشهای اولیه در پایگاه نیروی هوایی پادشاهی انگلستان واقع در شمال لندن شدند. همچنین 30 نظامی سعودی دیگر چگونگی کار با جنگندهها را در پایگاه های هوایی ولز فراگرفتند.
«اندرو اسمیت»، سخنگوی کمپین ضد تجارت سلاح گفت: نتیجه این تحقیقات نشاندهنده عمق روابط تسلیحاتی و نظامی لندن و ریاض است. جنگ یمن بدترین فاجعه انسانی جهان است و بریتانیا بهشکلی گسترده در آن نقش دارد. جنگندههای تولید انگلستان بر شدت بحران می افزایند و در بمباران بسیاری از مناطق یمن و آوارگی و گرسنه ماندن یمنیها نقش دارند.
انتهای پیام/4106/4033/
انتهای پیام/