انصارالله به قدرتی منطقهای تبدیل شده است/ لزوم بازگشت فوری ریاض به پای میز مذاکرات
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، روزنامه فرامنطقهای رأیالیوم در گزارشی نوشت: بارزترین پیامی که میتوان از زیر آوار نقاطی که بهوسیله موشکهای بالستیک و پهپادهای گسیل شده حوثیها (جنبش انصارالله یمن) در خاک عربستان هدف قرار گرفت، این است که این جنبش به یک قدرت نظامی منطقهای تبدیل شده است که با توجه با افزایش نیروهایشان باید مورد توجه قرار بگیرند. نهتنها بهدلیل اینکه توان تهاجمیشان افزایش یافته، بلکه به این دلیل که موشکهایشان نقطهزن هستند و مهمتر اینکه رهبری سیاسی قادر است در برابر هر حمله ائتلاف سعودی و هواپیماهایش به یمن تصمیمات قاطع انتقام جویانه بگیرد.
بیشتر بخوانید:
وزارت دفاع و اطلاعات عربستان هدف حملات مقاومت یمن قرار گرفتند
طبق این گزارش، نظرات متفاوتی درباره حجم خسارتهای وارد شده به عربستان در چارچوب عملیات بزرگ «موازنه بازدارندگی چهارم» وجود دارد؛ چه اینکه «ترکی المالکی»، سخنگوی ائتلاف سعودی مدعی است توانستهاند همه موشکها را هدف قرار دهند و هشت پهپاد را ساقط کنند. در سوی مقابل، «محمد البخیتی» عضو شورای سیاسی انصارالله یمن تأکید کرد همه موشکها به اهداف مدنظر اصابت کردند و پهپادها عملیات خود را با موفقیت انجام دادند.
محمد البخیتی، عضو شورای سیاسی انصارالله یمن
همچنین انصارالله یمن تأکید کرد در این عملیات دو وزارتخانه دفاع و اطلاعات و نیز پایگاه هوایی «ملک سلمان» و چند نقطه نظامی در شهرهای مرزی جیران و نجران هدف قرار گرفتند.
عملیات در پاسخ به محاصره ظالمانه ملت یمن انجام شد و در آن تعداد زیادی موشک بالستیک و کروز از نوع «قدس» و «ذوالفقار» و همچنین پهپاد مواضع مختلف را در عمق خاک عربستان هدف قرار دادند.
رأیالیوم مینویسد: جنگ یمن که در آغاز ششمین سال خود است، تاکنون هیچ منفعتی برای سعودیها و کسانی که آن را به راه انداختهاند، بهویژه دولت (مستعفی) یمن نداشته است. نکته قابل تأمل اینکه اکنون نقطه مقابل سعودیها نه حوثیها، بلکه شورای انتقالی موقت جنوب است که ابتدا عدن را پایتخت دوم یمن معرفی کردند و حال (پس از شکست در عرصه میدانی) بهدنبال معرفی پایتخت سوم میگردند!
در پایان گزارش آمده است: حمله موشکی اخیر که ریاض را هدف قرار داد، باید روند بازگشت جدی به مذاکرات را میان ائتلاف سعودی و جنبش انصارالله سرعت ببخشد تا به توافق بر سر پایان جنگ دست یابند. مهمترین شرط از شروط حلوفصل بحران به رسمیت شناختن حریف و تواناییهای نظامی وی و احترام گذاشتن به قدرت فرسایشی آن است که دولت (مستعفی) را با چالش جدی مواجه کرد.
انتهای پیام/4033/
انتهای پیام/