دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 تير 1399 - 05:00

چرا نباید چای داغ بخوریم؟

چای داغ در ایجاد سرطان‌های مری، دهان و حنجره ارتباط مستقیم دارد.
کد خبر : 497513
4bv62d283acdc71lccd_800C450.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، در واقع یکی از تفریحات لذت بخش، نوشیدن یک فنجان چای گرم است مخصوصا در هوای سرد زمستان و همراه با بیسکوییت‌هایی که تازه از فر بیرون آورده‌ شده‌اند. در زندگی ما ایرانی‌ها، چای جایگاه ویژه‌ و استفاده‌ی وسیعی دارد. بعد از فعالیت‌های روزانه و بازگشت به خانه،‌ چیزی که می‌تواند خستگی را رفع کند یک نوشیدنی گرم است. این گیاه نه تنها خوشمزه است بلکه دارای فواید بیشماری است از جمله کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری مزمن مانند سرطان، چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی.


در یک پژوهش، میزان درجه حرارت چای نوشیده شده توسط 50 هزار و 45 نفر که بین 40 تا 70 سال عمر دارند مورد بررسی قرار گرفت. کسانی که روزانه 700 میلی‌لیتر چای با حرارت کمتر از 60 درجه سانتی‌گراد با افرادی که چای با حرارت بالای 60 درجه نوشیده‌اند مقایسه شدند. بر اساس این تحقیق مشخص شد چای داغ، احتمال ابتلا به سرطان مری را 90 درصد افزایش می‌دهد.


 دانشمندان توصیه می‌کنند، افراد چای خنک بنوشند و از نوشیدن چای داغ بپرهیزند.


در صورتی که چای بسیار داغ مصرف شود، منجر به سرطان مری می‌شود. چای بسیار غلیظ باعث می شود تا بدن به کم خونی دچار شود. همچنین چای سرد سبب سنگ کلیه می شود. اگر قبل از صبحانه چای میل شود، سبب سوء هاضمه می شود و بلافاصله پس از غذا سبب کم خونی می گردد.


سرطان مری که از گلو تا شکم است و نای در افراد 60 تا70 سال بخصوص مردان را تحت تاثیر قرار می دهد. سرطان درمراحل اولیه وقتی تومور کوچک است نشانه ایی ندارد اما زمانی که رشد می کند علائم شروع به بروز می کنند.


علائم سرطان مری شامل :


مشکلاتی دربلع


سوزش سردل


سوهاضمه


بالا آوردن غذا


کم اشتهایی


درد بالای شکم ، سینه و کمر است.


سوزش مزمن سردل ، سیگارکشیدن ،نوشیدن الکل بیش ازحد درطولانی مدت ،چاقی ، رژیم غذایی ناسالم ، نخوردن میوه و سبزیجات ازعوامل موثر دیگر در بروز این نوع سرطان هستند.


 


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب