دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 آبان 1394 - 09:51

در دومین مناظره دموکرات‌های آمریکا چه گذشت؟

مناظره سه نامزد حزب دموکرات آمریکا که برای برگزیده شدن به‌وسیله این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده این کشور با هم رقابت می‌کنند، در میان تدابیر شدید امنیتی ناشی از حملات پاریس، شنبه شب در ایالت آیوا برگزار شد.
کد خبر : 49650

به‌گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، «هیلاری کلینتون»، «برنی سندرز» و «مارتین اومالی» سه چهره دموکراتی هستند که امیدوارند برای انتخابات سال 2016 ریاست‌جمهوری آمریکا از جانب حزب خود، نامزد شوند.


هر سه نامزد در این مناظره حملات پاریس را محکوم کردند، با لباس تیره به صحنه آمدند و به یاد کشته‌شدگان این حادثه یک دقیقه سکوت کردند.


در این مناظره که به‌وسیله شبکه تلویزیونی «سی‌بی‌اس» برگزار شد، موضوع «مبارزه با تروریسم و سیاست خارجی» محور اصلی گفت‌وگوها بود.


«برنی سندرز» رقیب «هیلاری کلینتون»، از وی که نامزد پیشتاز دموکرات‌هاست خواست درباره نقش خود در حمایت از حمله به عراق توضیح بدهد. حمله‌ای که به اعتقاد «سندرز»، باعث پیدایش گروه داعش در منطقه غرب آسیا شده است.


سایه سنگین حادثه حملات پاریس باعث شد آن‌ها درباره بهترین شیوه برخورد با داعش که مسئولیت این حملات را برعهده گرفته است، با یکدیگر وارد گفت‌وگو شوند.


«هیلاری کلینتون» در این مناظره گفت: بخش عمده مسئولیت مقابله با بی‌ثباتی منطقه بر عهده ایالات متحده نیست اما «مارتین اومالی» فرماندار پیشین مریلند با این دیدگاه مخالف بود و گفت که آمریکا بهترین گزینه جهان کنونی برای ایستادن در مقابل شیطان است.


«برنی سندرز» سناتور ایالت «ورمانت» نیز از «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه پیشین این کشور انتقاد کرد و گفت: حمله به عراق باعث و بانی ظهور القاعده و گروه داعش شده است.


این دومین باری است که نامزدهای دموکرات با یکدیگر مناظره می‌کنند. نامزدهای جمهوری‌خواهان آمریکا که پرتعدادتر هستند، تاکنون چهار بار مناظره برگزار کرده‌اند.


79 روز دیگر رقابت‌های مقدماتی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ایالت «آیوا» آغاز خواهد شد و رای‌دهندگان این ایالت پیش از واجدان شرایط سایر ایالت‌ها اجازه دارند که به نامزدهای مورد علاقه خود در هر حزب رای بدهند و نامزد منتخب حزب، وارد رقابت‌های ریاست‌جمهوری خواهد شد.


انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هشتم نوامبر 2016 (حدود یک سال دیگر) برگزار خواهد شد ولی مدت‌هاست چهره‌های دو حزب اصلی این کشور برای این انتخابات، نامزدی خود را اعلام کرده‌اند و مشغول رقابت انتخاباتی هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب