مصائب لیگ بوکس؛ پویایی یا تکرار گذشته!/ بزرگنمایی آفت ورزش ایران!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، فدراسیون بوکس قصد دارد پس از ده سال لیگ بوکس را راهاندازی کند؛ موضوعی که با استقبال اهالی بوکس همراه شد. حسین ثوری، رئیس فدراسیون بوکس اعلام کرده برگزاری لیگ پویا را در دستور کار خود قرار داده است و تاکنون ۷ تیم برای حضور در لیگ اعلام آمادگی کردند.
از آنجایی که بوکس ایران همیشه آبستن حواشی متعددی است برگزاری لیگ پویا نکته مورد توجه است که زوایای پنهان زیادی دارد و فدراسیون باید به آن توجه ویژهای داشته باشد. در اسفندماه سال گذشته فدراسیون بوکس به لطف دو سهمیه ملیپوشان برای آوردگاه توکیو از حواشی به دور شد؛ اما این روزها برگزاری رقابتهای لیگ پویای بوکس از اتفاقات مثبت و سازنده فدراسیون است به شرطی که همچون سالهای گذشته نباشد و باعث ناامیدی اهالی بوکس نشود.
برگزاری لیگ پویا یعنی داشتن بوکسورهای حرفهای و درجه یک و طبیعتاً زمانی که رئیس فدراسیون بوکس از اعلام آمادگی هفت تیم صحبت میکند به این معنی است که ۵۰ بوکسور حرفهای و آماده در لیگ حضور داشته باشند که البته توان و ظرفیت بوکس ایران این تعداد نفرات نیست؛ اما برگزاری لیگ پویا به معنای شناساندن استعدادهای بوکس ایران هم هست و این موضوع میتواند به آینده این رشته کمک کند؛ اما موضوعی که اهالی بوکس بر آن تأکید ویژهای دارند، ایجاد قانونی برای تیمهای شرکتکننده در لیگ بوکس است تا در نیمه راه تیمها انصراف ندهند و لیگ بوکس تنها با دو تیم برگزار نشود. بدون شک ایجاد قوانین و مقررات سفت و سخت باعث میشود تیمهای شرکتکننده به راحتی تسلیم نشوند و در میانه راه انصراف ندهند.
موضوع دیگری که اهالی بوکس بر آن تأکید ویژهای دارند، بحث داوریهای بوکس است؛ در قهرمانی کشور موارد زیادی به وجود آمد که داوریها زیر سؤال رفت و قطعاً برای برگزاری لیگ پویا باید تیم داوری قوی و قدرتمندی وجود داشته باشد که دیگر این مسائل به وجود نیاید و تیمهای از حضور در لیگ دچار بیانگیزگی نشوند.
با توجه به اینکه امسال سال منتهی به المپیک است و بوکس ایران تاکنون توانسته دو سهمیه کسب کند؛ به طور حتم توجه به شرایط ملیپوشان و برگزاری اردوهای آنها باید مورد توجه فدراسیون قرار بگیرد و لیگ نباید فدای تیم ملی شود. در سالهای گذشته اردوی تیم ملی به خاطر برگزاری لیگ تعطیل میشد؛ موضوعی که مورد قبول اهالی بوکس نبود چرا که آنها معتقد بودند لیگ باید در خدمت تیم ملی باشد و نباید به برنامه ملیپوشان آسیب وارد کند؛ از طرفی دیگر ملیپوشان باید در لیگ آماده شوند نه اینکه در اردوی تیم ملی به آمادگی برسند.
این مسائل بهخوبی نشان میدهد فدراسیون بوکس کار سختی پیش رو دارد و باید به گونهای برنامهریزی کند تا برنامهها با اردویهای تیم ملی دچار تداخل نشود و بتوانند این دو امر مهم در موازی یکدیگر قدم بردارند. علاوه بر موارد بالا قراردادهای سفت و سخت و البته تعیین سقف قرارداد از دیگر موضوعات مهمی است که اهالی بوکس بر آن تأکید ویژهای دارند و فدراسیون باید آن را در دستور کار خود قرار دهد.
متأسفانه در سالهای گذشته خیلی از تیمها به بوکسورها پرداختی نداشتند و یا مبلغ قراردادهای آنها بهشدت پایین بود به همین خاطر خیلی از بوکسورهای حرفهای عطای حضور در لیگ را به لقایش میبخشند و شرکت نمیکنند. فدراسیون بوکس برای برگزاری لیگ پویا باید این مسائل را در نظر بگیرد و سقفی برای قرارداد بوکسورها مشخص کند تا آنها از حضور در لیگ بیانگیزه نشوند.
بدون شک این موارد و همچنین موارد بیشتر برای برگزاری یک لیگ پویا لازم و ملزوم است و فدراسیون زمانی میتواند لیگ پویا را در دستور کار قرار دهد که تمامی این موارد را رعایت کند در غیر این صورت همان آش و همان کاسه است و روز به روز اقبال عمومی به برگزاری لیگ کاهش پیدا میکند. شاید وقت آن رسیده که فدراسیون بوکس از بزرگنمایی دست بردارد و بیشتر از گذشته به اصل کار توجه کند.
انتهای پیام/۴۰۵۷/پ
انتهای پیام/