رقابت سخت و حساس پولادمردان برای آوردگاه توکیو/ قرعه به نام کدام ایرانی میافتد؟!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، با شیوع ویروس کرونا المپیک توکیو با تعویق یک ساله روبرو شد وبه اعتقاد خیلی از اهالی وزنهبرداری این اتفاق به سود ایران شد چرا که وزنهبرداران هنوز نتوانستند جواز حضور در المپیک را کسب کنند. با توجه به دوپینگ سالهای گذشته سهمیه وزنهبرداری ایران در المپیک به دو عدد رسید و حالا وزنهبرداران باید برای رسیدن به این دو سهمیه اندک تلاش کنند.
وزنهبردارانی که شانس کسب سهمیه دارند
در دسته فوق سنگین علی داوودی با حضور در 6 مسابقه گزینشی المپیک و کسب امتیاز 3638 در جایگاه پنجم رنکینگ جهانی قرار گرفته است. در صورتی که داوودی در یک مسابقه گزینشی دیگر شرکت کند و مجموع امتیازاتاش اگر از مسابقات جام فجر که آخرین مسابقهای بوده که داوودی شرکت کرده است بیشتر باشد؛ با افزایش امتیاز روبهور میشود و شانس زیادی برای کسب سهمیه دارد. داوودی در مسابقات جام فجر در مجموع رکورد 441 را به ثبت رساند و بهترین عملکرد خود را داشت.
علی هاشمی
دیگر وزنهبردار کشورمان علی هاشمی است که تاکنون در پنج مسابقه گزینشی شرکت کرده است؛ او چشم انتظار مسابقات قهرمانی آسیا است تا بتواند امتیاز خود را افزایش دهد. در حال حاضر هاشمی ۳۵۶۰ امتیاز دارد و باید در یک مسابقه گزینشی دیگر شرکت کند.
96 کیلوگرم پر سر و صدا
وزن 96 کیلوگرم چهرههای نامآشنایی دارد؛ سهراب مرادی و کیانوش رستمی دو قهرمان طلایی المپیک کشورمان در این دسته حضور دارند و در کنار این دو نفر دو وزنهبردار دیگر هم حضور دارند که شرایط خوبی دارند. رضا بیرالوند در حال حاضر ۳۴۰۱ امتیاز دارد و در جایگاه یازدهم رنکینگ جهانی قرار دارد و در چهار مسابقه گزینشی شرکت کرده و شانس حضور در دو مسابقه دیگر را دارد. ایوب موسوی با ۳۳۳۵ امتیاز در جایگاه شانزدهم رنکینگ جهانی قرار دارد و در چهار مسابقه گزینشی هم شرکت کرده است.
رقابت سخت و حساس سهراب مرادی و کیانوش رستمی
اگرچه این دو زونهبرداران از نامداران ایران محسوب میشوند اما وضعیت خوبی در کسب سهمیه المپیک ندارند. در حال حاضر کیانوش رستمی به دلیل اوت کردن در رقابتهای جهانی تایلند، ۲۸۵۲ امتیاز دارد و در جایگاه سی و دوم قرار دارد. سهراب مرادی هم با کسب ۲۱۳۷ امتیاز در جایگاه پنجاه و چهارم جهان قرار دارند و باید توجه داشت که این ۲ ملی پوش تنها یک شانس دیگر برای حضور در رقابتهای گزینشی توکیو را دارند.
سیستم عجیب و غریب کسب سهمیه المپیک توکیو برای وزنهبرداری باعث شده در این دسته سردرگمی به وجود بیاید. در این دوره از المپیک هر کشوری تنها میتواند در یک وزن سهمیه بگیرد و وزنهبردار اعزام کند و هر وزنهبرداری که بتواند امتیاز بیشتری کسب کند شانس بیشتری برای رسیدن به المپیک دارد. اگر از بین چهار وزنهبردار دسته 96 کیلوگرم هر کدام امتیاز بیشتری بگیرند نفرات دیگر شانسی برای حضور در المپیک ندارند. به عنوان مثال اگر رضا بیرالوند در مسابقات گزینشی المپیک امتیاز بگیرد آنوقت شانس دیگر ملیپوشان این دسته از بین میرود. به همین ترتیب رقابت سختی بین وزنهبرداران این رشته وجود دارد.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/