شمار قربانیان کرونا در جهان از ۴۰۸ هزار نفر گذشت/ افزایش نگرانیها درباره آمار صعودی ابتلا در هند
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس در دنیا به ۴۰۸ هزار و 794 نفر رسیده و تاکنون ابتلای 7 میلیون و 201 هزار و 586 نفر به این بیماری تأیید شده است. همچنین تاکنون 3 میلیون و 538 هزار و 777 نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند. روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در جهان قربانی میگیرد.
در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس در جهان تبدیل شده بود، این عفونت اکنون در بیشتر کشورهای اروپایی کنترل شده است. در حال حاضر آمریکای جنوبی بهویژه برزیل به کانون جدیدی برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان جهانی بهداشت نیز درباره وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.
آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. برزیل و روسیه نیز به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و انگلیس پس از آمریکا، بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.
10 کشور نخست جهان از لحاظ تعداد افراد مبتلا به کرونا
از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: وضعیت ابتلا به ویروس کرونا در سراسر دنیا بدتر شده است و هیچ شواهدی درباره تغییر یافتن ویروس کرونا چه از لحاظ روش انتقال و چه از لحاظ شدت بیماری وجود ندارد. بنابراین، دولتها باید تمرکز خودشان را بر کشف و قرنطینه مبتلایان دارای علامت قرار دهند.
آمریکا
100 روز پس از گزارش نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در نیویورک آمریکا و بهدنبال آن تعطیلی کسبوکارها، این شهر روز گذشته (دوشنبه) وارد مرحله نخست بازگشایی شد. نیویورک همچنان با ۳۹۹ هزار و ۸۹۲ مورد ابتلا و ۳۰ هزار و ۵۱۶ مورد فوتی، کانون بیماری همهگیر کرونا در ایالات متحده محسوب میشود. پس از نیویورک، ایالتهای نیوجرسی، کالیفرنیا، ایلینوی و ماساچوست در رتبههای بعدی قرار دارند.
10 ایالت نخست آمریکا از نظر میزان افراد مبتلا به کرونا
پایگاه اطلاعرسانی worldometers، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را 2 میلیون و ۲۶ هزار و 597 نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۱۳ هزار و 61 نفر گزارش کرده است.
اروپا
در حالی که بیشتر کشورهای اروپایی شاهد کاهش تدریجی محدودیتهای ضد کرونایی هستند، اما کرونا همچنان چالشی حل نشده در این اتحادیه باقی مانده و مقامات اروپایی را درگیر خود کرده است. جدیدترین اخبار کرونایی از اتحادیه اروپا حاکی از آن است که رئیس اتحادیه معلمان آلمان درباره بازگشت سریع به روند سابق آموزش در مدارس در دوران کرونا هشدار داد و تأکید کرد مدارس میتوانند به سرعت به کانون پخش مهم کرونا تبدیل شوند.
همچنین در صنعت آلمان رکود تولید بهدلیل بحران کرونا در ماه آوریل به شدت افزایش یافته است. دفتر آمار فدرال آلمان روز دوشنبه خبر داد تولید ماهانه در این بخش حدود 17.9 درصد کاهش داشته است. این رکود بسیار شدیدتر از است که پیشبینی میشد. کارشناسان انتظار رکود حدود 16.5 درصد در این بخش را داشتند.
تاکنون در آلمان 186 هزار و 223 نفر به کرونا مبتلا و 8 هزار و 792 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
انگلیس قرنطینه مسافران در این کشور را لازمالاجرا کرده است. طبق تصمیمات اتخاذ شده، کسی که از روز دوشنبه به انگلیس سفر کند باید در قرنطینه دو هفتهای قرار گیرد.
به این ترتیب دولت انگلیس میخواهد از موج دوم کرونا در این کشور جلوگیری کند. وزارت کشور انگلیس اعلام کرد: همه میخواهیم هر چه سریعتر به وضعیت عادی بازگردیم، اما این روند نباید به قیمت زندگی انسانها تمام شود. اقدامات قرنطینهای انگلیس برای مسافران همه وسایل نقلیه ازجمله هواپیما، قطار و کشتی لازمالاجرا است.
تاکنون در انگلیس 287 هزار و 399 نفر به کرونا مبتلا و 40 هزار و 597 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
طبق پیشبینی اداره آمار ملی ایتالیا، اقتصاد این کشور در سال جاری بهدلیل بحران کرونا حدود 8.3 درصد سقوط خواهد کرد. برای سال 2021 البته کارشناسان انتظار رشد اقتصادی 4.6 درصدی دارند. به این ترتیب سومین اقتصاد ملی منطقه یورو در معرض رکود شدید و تحت تأثیر شیوع بحران کرونا قرار گرفته است.
تاکنون در ایتالیا 235 هزار و 278 نفر به کرونا مبتلا و 33 هزار و 964 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
ستاد عملیاتی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در روسیه گزارش کرد تعداد موارد جدید آلودگی به ویروس کرونا که بهطور روزانه در این کشور ثبت میشود، ۸ هزار و ۹۸۵ نفر بوده و به این ترتیب تعداد کلی موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در روسیه به ۴۶۷ هزار و ۶۵۸ نفر افزایش یافته است.
همچنین تعداد مرگومیر ناشی از ویروس کرونا در روسیه در 24 ساعت گذشته به ۱۱۲ مورد افزایش یافته و به ۵ هزار و ۹۷۱ نفر رسیده است. البته این ستاد یادآور شد این رقم، کمترین آمار فوتی از ۲۵ می (پنجم خردادماه جاری) است که در آن زمان ۹۲ مورد مرگ ناشی از کرونا ثبت شده بود. تعداد کلی مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در روسیه ۱.۲ درصد کل موارد آلودگی است.
غرب آسیا
رژیم صهیونیستی به بهانه مقابله با ویروس کرونا مانع سفر هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان به کرانه باختری میشود. مقامات تلآویو گفتهاند اگر وی به رامالله سفر کند، برای بازگشت به منطقه تحت حاکمیت این رژیم و رفتن به فرودگاه باید دو هفته در قرنطینه به سر ببرد.
هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان
وزیر امور خارجه آلمان به جای دیدار حضوری ویدئوکنفرانسی با مقامات فلسطینی گفتگو خواهد کرد.
مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق در دیدارش با سفیر ژاپن در بغداد تأکید کرد که کشورش بهدلیل شیوع ویروس کرونا با بحران اقتصادی مواجه است. تاکنون در عراق 13 هزار و 481 نفر به کرونا مبتلا و 8 هزار و 351 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
طبق آخرین آمار وزارت بهداشت ترکیه، شمار مبتلایان کرونا در این کشور پس از غربالگری 39 هزار و 361 نفر با شناسایی 989 مورد جدید به 171 هزار و 121 نفر رسید. از این تعداد 625 نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
همچنین شمار قربانیان کرونا در ترکیه با جان باختن 19 بیمار در 24 ساعت گذشته به 4 هزار و 711 تن افزایش یافت.
آسیا
نیکول پاشینیان، نخستوزیر ارمنستان فرماندهان پلیس، ارتش و سرویس امنیت ملی را بهدلیل عملکردشان درقبال محدودیتهای مرتبط با جلوگیری از شیوع کرونا اخراج کرد.
نیکول پاشینیان، نخستوزیر ارمنستان
در دهلی، پایتخت هند نزدیک به یکهزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در روز گذشته ثبت شد. تعداد مبتلایان در این شهر اکنون حدود ۳۰ هزار نفر است. نرخ صعودی ابتلا در دهلی کارشناسان را در این کشور نگران کرده، زیرا قرار است بهزودی شهر از حالت تعطیل خارج و کسبوکار عادی از سر گرفته شود. گزارشهای رسمی میگوید تاکنون ۸۰۰ نفر در پایتخت هند بر اثر ابتلا به ویروس کرونا فوت کردهاند.
اقیانوسیه
بهدنبال تأیید مقامات بهداشتی نیوزیلند در زمینه نابودی ویروس کرونا در این کشور و اینکه در حال حاضر هیچ بیمار مبتلا به کرونا در این کشور وجود ندارد، تقریباً تمام محدودیتهای اعمالشده برای مقابله با شیوع کرونا لغو شد. «جاسیندا آردرن»، نخستوزیر این کشور گفت: با شنیدن این خبر که در حال حاضر بیمار مبتلا به کرونا در نیوزیلند وجود ندارد، خوشحال شده اما هشدار داد مطمئن است در آینده باز هم موارد جدیدی از ابتلا در این کشور دیده شود.
بیش از دو هفته است که هیچ مورد جدیدی از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در این کشور مشاهده نشده است.
انتهای پیام/4106/4033/
انتهای پیام/