رقابت مدیران وزارتی برای رسیدن به صندلی ریاست در فدراسیونهای ورزشی!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، مجمع انتخابی فدراسیون تنیس بالاخره پس از یک سال و نیم بلاتکلیفی برگزار و داوود عزیزی سکاندار این فدراسیون شد. فدراسیون تنیس را باید بلاتکلیفترین فدراسیون ورزشی ایران بنامیم؛ دوره چهارساله مجید شایسته آبان ماه 97 به پایان رسید و در حالی که از نامزدهای ریاست این فدراسیون ثبتنام صورت گرفته بود اما با اعلام وزارت ورزش و جوانان ثبتنام نامزدها به دلیل تک نامزدی مجدداً تکرار شد. در این میان شایسته تا شهریورماه سال 98 سرپرستی فدراسیون را برعهده داشت. بعد از آن هم از سوی وزارت ورزش و جوانان دو سرپرست دیگر هدایت این فدراسیون را برعهده گرفتند تا اینکه بالاخره پس از یک سال و نیم بلاتکلیفی صندلی لرزان این فدراسیون صاحب رئیس شد.
برای مجمع انتخابی فدراسیون تنیس، عبدالرضا آریانفر، علیرضا پورسلمانی، پیمان جعفری تهرانی، سید محمودرضا حسینی، داود عزیزی، سید کامیار کیمیایی و سیدرضا میرابوطالبی تایید صلاحیت شده بودند که البته تنها سه نامزد این فدراسیون از خانواده تنیس بودند.
حسینی پست معاون مشارکتهای مردمی شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی را یدک میکشید و در کارنامه کاریاش سابقه فعالیت در فدراسیونهای کاراته، تنیس و منطقه آزاد بندر انزلی هم دیده میشد. علیرضا پورسلمانی چهره شناختهشده شمشیربازی بود و سیدرضا میرابوطالبی هم که پیشتر در فدراسیونهای دوچرخهسواری و تیراندازی بوده این بار در کسوت نایبرئیس فدراسیون همگانی، سودای ریاست در تنیس را در سر داشت.
در بین نامزدهای این فدراسیون نام داوود عزیزی که یکی از مدیران وزارت ورزش و جوانان است و اتفاقاً سکان هدایت این فدراسیون را هم برعهده گرفت نکته قابل توجهی است. عزیزی، مدیر کل دفتر امور مجلس وزارت ورزشوجوانان در حالی وارد عرصه رقابت شد که پیش از او دیگر مدیران این وزارتخانه زودتر از او پیشدستی کرده بودند و این صندلیها را تصاحب کرده بودند.
محمدرضا داورزنی معاون سابق قهرمانی وزارت ورزش و جوانان سال گذشته به عرصه انتخابات فدراسیون والیبال ورود کرد و صندلی این فدراسیون را از آن خود کرد. در اسفندماه سال گذشته با وجود شیوع ویروس کرونا و تعطیلی در سراسر کشور اما وزارت ورزش و جوانان به برگزاری دو مجمع فدراسیون ورزشی اصرار کرد و در نهایت مجمع انتخابی دو فدراسیون جانبازان و معلولین و دوومیدانی برگزار شد که اتفاقاً در هر دو فدراسیون هم مدیران وزارتی ریاست آن را برعهده گرفتند. در فدراسیون دوومیدانی افشین داوری که مدیرکل توسعه ورزش حرفهای و امور باشگاهها است هدایت این فدراسیون را برعهده گرفت هر چند که پس از حواشی فدراسیون دوومیدانی، وزارت ورزش انتخابات این فدراسیون را ابطال کرد و ریاست داوری هم ملغی شد. اما در فدراسیون جانبازان و معلولین شروین اسبقیان دبیرکل امور مشترک فدراسیونهای ورزشی هدایت این فدراسیون را برعهده گرفت.
پیش از این هم علی رغبتی یکی دیگر از مدیران وزارتی در هیئت مدیره پرسپولیس فعالیت میکرد. حضور مدیران ورزاتی در فدراسیونهای ورزشی و البته باشگاه پرسپولیس نشان میدهد این مدیران تمایل زیادی برای ریاست در فدراسیونهای ورزشی دارند و برای رسیدن به این صندلی تمام تلاش خود را به کار میگیرند.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/